Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Έμπαξα και εγώ χτες το πλαισιάκι πίσω...Jet... EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Α, εμπαξα και γω πισω πλαισιο. Να ρωτησω κατι? Εμενα η μπροστα πινακιδα ειναι πιο μικρη.Θελησα να βαλω και εκει πλαισιο αλλα δε ταιριαζει καθολου.Υπαρχει τπτ για εκει?
Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Α, εμπαξα και γω πισω πλαισιο. Να ρωτησω κατι? Εμενα η μπροστα πινακιδα ειναι πιο μικρη.Θελησα να βαλω και εκει πλαισιο αλλα δε ταιριαζει καθολου.Υπαρχει τπτ για εκει? Ναι λεβέντη μου, έχω έξτρα αυτοκόλλητο να σου δώσω ίδιο με της πινακίδας
Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Ναι λεβέντη μου, έχω έξτρα αυτοκόλλητο να σου δώσω ίδιο με της πινακίδας αυτοκολητο??? σαν καποιον με ενα μαυρο μαφιοζικο (mafias 5er) αν θυμαμαι καλα???
Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 αυτοκολητο??? σαν καποιον με ενα μαυρο μαφιοζικο (mafias 5er) αν θυμαμαι καλα??? Δεν θυμάμαι ποιο έχει ο Νίκος, αυτό που σου λέω έχει ίδιο μέγεθος και υλικό με της πινακίδας (του πλαισίου εννοώ) Αν περνάς καμιά μέρα από το Κρυονέρι, έλα από το μαγαζί να πιούμε καφέ και να το μπάξουμε
Χρίστος (16-02-10)
Μπαχτηκε προσοψη 2din απο αληθινο carbon ! Η προηγουμενη που ειναι απο πλαστικο abc ειναι προς πωληση !
bbs rules ....
Stamatis (25-02-10), zaharias (25-02-10)
Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Μπαχτηκε προσοψη 2din απο αληθινο carbon ! Η προηγουμενη που ειναι απο πλαστικο abc ειναι προς πωληση ! πολυ ομορφο!!
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
georggge46 (25-02-10)
Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Μπαχτηκε προσοψη 2din απο αληθινο carbon ! Η προηγουμενη που ειναι απο πλαστικο abc ειναι προς πωληση ! εχεις βαλει 3Μ επενδυσεις στα τριμς?
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ πολυ ομορφο!! ακόμα να το βάλεις? Πέμπτη σήμερα, θα περάσει εβδομάδα χωρίς μπάξ?
Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 εχεις βαλει 3Μ επενδυσεις στα τριμς? οχι, ειναι τα alu black cube της bmw.
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ πολυ ομορφο!!
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ