Την πρωτη αλλαγη δερματος σε αυτοκινητο μου την εκανα το 1997 στο Ε36 που ειχα τοτε,σε εναν ταπετσιερη στην Πατρα με καλο για την εποχη αποτελεσμα.
Η πρωτη συνεργασια μου με τον Φωτη εγινε το 2002 οταν εκανα δερμα το Ε46 coupe,μαλιστα μετατρεψαμε τα απλα καθισματα σε σπορ αλλαζοντας τα αφρολεξ και κολλωντας τις αναλογες μεταλικες βεργες στον σκελετο του καθισματος!!!
Τον 2-2009 οταν εκανα την αλλαγη δερματος στο Μ5,θυμαμαι την φραση του Φωτη < οπως ειναι το εργοστσιακο,τιποτα λιγοτερο-τιποτα περισσοτερο>,ολη η δυσκολια ηταν τα πλαινα στις πορτες και τα κομματια στην κονσολα.
Σε αυτα η bmw εσωτερικα του δερματος,χρησιμοποιει αφρολεξ πρεσαριστο που δεν μπορει να αφαιρεθει και να ξαναχρησιμοποιηθει στο καινουργιο δερμα.
Εκει και στις ραφες φαινεται η τεχνη του μαστορα και φυσικα να βαλει μιας καλης ποιοτητας δερμα.
Οταν ο Νικος μου ειπε για την αλλαγη που θελει να κανει στο Μ5 και μου προτεινε να το κανουμε στον ιδιο μαστορα που εκανα και το δικο μου,του ειπα στειλε μου το Μ5 στην Πατρα και αστο επανω μου.
Του στειλαμε καποια δειγματα,για την ποιοτητα του δερματος,χρωματα,ραφες,δεν χρειαστηκε ομως να σκεφτει πολυ,ηταν ξεκαθαρο μεσα του απο την αρχη το τι ηθελε να κανει!!!!
Το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο,ο Φωτης εκανε καλη δουλεια,ωραια πινελια τα διγαζα στην θεση των μονων ραφων και τα κεντητα AIRBAG.....,μου αρεσει πολυ η επιλογη χρωματος που εκανε ο Νικος και θα ηθελα να τον ευχαριστω που μας εμπιστευτηκε.....
Υ.Γ: το Μ5 του Νικου εκτος απο καινουργιο,ειναι και ΤΕΡΑΣ,ο δε V8 εχει καταπληκτικο θορυβο,ειδικα στις χαμηλες στροφες καλυτερο απο τον v10!!!!