Σωστος ο φιλος με το Λοτους
Σωστος ο φιλος με το Λοτους
αντε γεια...
η τιμη ειναι συζητησιμη προς τα πανω, αρα θα τον παρω τηλ να τον ρωτησω μπας και το δινει κανα χιλιαρικο πανω...
Σταματη αν ενδιαφερεσαι για το φερραρι πες μου, τα 2 τρακαρισματα δεν ηταν τιποτα, στο ενα το κοπανησε η μανα μου σε ενα παρκαρισμενο ελαχιστα, και στο αλλο κοπανησαν τον πατερα μου απο πισω, η ζημια ηταν τοσο γιατι το τραβηξαμε λιγο παραπανω για να βαλουμε την μεμβρανη, απο μοτερ ειναι διαμαντι και το μεγαλο σερβις αν θες το φτιαχνουμε στην τιμη!
BILL007 (19-02-12)
με 53000κμ ποσα νομιζεις οτι θες για σερβις? εμεις στα τελευταια το πηγαιναμε σε εναν που φτιαχνει φιατ, μην τρελαινεσαι, λαδια-φιλτρα-μπουζια, και φιλτρα εχει βαλει ο πατερας μου green ενα πλυσιμο θα τους κανεις, εκτος αν θες τωρα να ξηλωσεις εξατμισεις για να πεταξεις παλι το ακουαφορτε και το ξεβουλοτηρι που πετας στις λεκανες...
τακακια του εχουμε αλλαξει φερροντο ντιες 3500.. τι αλλα θελουν αλλαγη πες μου και τα βρισκουμε...
δεν δεχομαι ανταλλαγη με βεσπα, γιατι οταν το εμαθε ο πατερας μου με παρακαλαγε να μου παρει 997 τουρμπο, αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν τα αλλα παιδια στο σχολειο..εχω περασει πολλα!
zaharias (19-02-12)
οι νιγκες ειναι του μονστα? τι καπνιζουν και βηχουν next ή leader?
αν το θες το αμαξι πες μου.. μουφες λενε για να στο ¨φανε¨.... το αυτοκινητο το αγορασαμε απο Βουλγαρια με 10 000κμ!
BILL007 (20-02-12)