Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !
Άν βρεθείς στη γειτονιά μου, ευχαρίστως να σε πάω και μια πολεμική με το αληθινό αγωνιστικό Μ![]()
Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !
Άν βρεθείς στη γειτονιά μου, ευχαρίστως να σε πάω και μια πολεμική με το αληθινό αγωνιστικό Μ![]()
A8hnaios (19-02-12), aristent (18-02-12), bill_m3 (19-02-12), chief (19-02-12), Eleni (19-02-12), katsaraios (19-02-12), Panos 316T (21-02-12), Thomelef (19-02-12), VanVIC (19-02-12)
A8hnaios (19-02-12), alexm (19-02-12), aristent (19-02-12), bill_m3 (19-02-12), chrisgiapz3 (19-02-12), Eleni (19-02-12), giannis_compact (19-02-12), katsaraios (20-02-12), Panos 316T (21-02-12), Stathis (19-02-12), Tsakirakos (19-02-12), VanVIC (19-02-12), Vassilis ///M (19-02-12), Z4 DCT (19-02-12)
Αρη, οποτε θελεις μπορεις να παρεις την γυναικα σου και να κανεις μια βολτα στην περιοχη μου.
Θα στειλουμε την γυκαικα σου για ψωνια με τον αντρα μου μια και του φορτωνουμε ολες τις κυριες που θελουν ψωνια,..... θα σε παω να διαλεξεις στα κεντρικα της BMW Northern US Division, οποιο μα μοντελο θελησεις...... ο προεδρος ειναι καλο φιλαρακι και δεν μου χαλαει χατηρια, τα καλυτερα μοντελα τα οδηγουν τα στελεχη εκει οποτε δεν τους νιοιαζει καν πως θα το οδηγεις......!!!!!
Μετα θα μπορουμε να σε παμε μεσω του Club να παρεις γευση στο
https://www.njmp.com/
και αν εχεις τα ........ και θες να οδηγησεις υπαρχει αυτοκινητο φιλου εκπαιδευτη Μ3 και Μ5 που θα μπορεις να οδηγησεις........
Θα ειναι μια φοβερη εμπειρια.
Μου εχει δωσει το Μ3 αλλα μονο σαν συνοδηγος στο Μ5 .... οποτε θα ειναι ευκαιρια και για μενα.
Εισαι πραγματικα ευπροσδεκτος μαζι με την γυναικα σου οταν θελησεις!!!!!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Aλεξηδες,θα με καψετε!!!!![]()
.....να κανω 2-3 εβδομαδες να κοιμηθω ε?
...παντως ευχαριστω πολυ,....γιατι εκτος του οτι δεν εχω βγει στο εξωτερικο εδω και 35 χρονια...
....(γεννηθηκα Γερμανια,μεγαλωσα εκει μεχρι τα 11,μετα επιστροφη εδω και τελος...
....) ενας απο τους μελλοντικους μου στοχους ειναι να κανω ενα ταξιδακι στο εξωτερικο,αν συνδιαστει και με BMWδοκατασταση θα ηταν τελεια!!!
....εισαι σιγουρη Ελενη οτι ο αντρας σου θα αντεξει και δεν φυγει τρεχοντας απο την αγανακτηση???....τουλαχιστον για την δικη μου γυναικα ξερω οτι οταν ακουει βολτα στα μαγαζια,..... αποκταει αντοχες μαραθωνοδρομου!!!!....και το μονο που μπορει να την σταματησει ειναι το ......κλεισιμο τους!!!!
....αντε Ελενη πες οτι εγω εχω τα ........και θελω να οδηγησω, αυτος θα εχει την τρελλα να κατσει συνοδηγος διπλα μου????![]()
.....τραλαλα-τραλαλο θα τον ακουω να λεει!!!!
![]()
Παντως σοβαρα, η προσκληση σου ειναι ανεκτιμητη!!!
Το ιδιο ισχυει και για εσας εαν ερθετε απο τα μερη μου.![]()
Αρη μου, ο αντρας μου εχει κανει μαθηματα...... ... εκπαιδευμενος.....τι νομισες..... για να μπορει να με αντεχει απο το 1988.......
και δεν εχει κανει ποτε κανενα παραπονο.... δλδ και να εκανε..... ποιος θα τον ακουγε.......
, εμενα μπορει να με παρατησει να παω μονη.... και να τρεχει για τα αθλητικα του..... αλλα ποτε καποια φιλοξενουμενη.... μεχρι και τις τσαντες θα κουβαλαει.........
Με τα μαγαζια εχω καλη σχεση και εχω φιλους σχεδιαστες, οποτε ξερω ολες τις καλες πηγες και τρυπες...... .
Πολλες φιλες που ερχονται απο Ελλαδα η Ευρωπη φιλοι .... καταλαβαινεις τι γινεται.......
ενα απο τα πιο διασημα εμπορικα καεντρα με πανω απο 500 μαγαζια ειναι μονο 1.3 μιλια απο το σπιτι μου...........
οσο για συνοδηγο..... μην σε πειραζει...... το παιρνω το ρισκο........ασε που εχουμε αρκετους μουρλους και εδω......
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Θα κάνεις τίποτα και για μας τους βαρυποινίτες ... χαχα
(πλάκα κάνω Ελένη μου)