3 ΛΙΤΡΑ????? Πλακα κανεις ,,,,,Αδικαιολογιτα 3 κιλα στοις 7,500 χ.χιλ. ειναι μπι - ελ- αρ- τα'πεξε ο κινητηρας.
θα σου πω λιγα για τον δικο μου:
του 850CSI ///M8 ειναι ο S70B56 5.6L V12 και αυτη τη στιγμη εχει 198.000χιλ. περιπου με το λαδι που επελεξα εγω για ελλαδα (ειδικα για τους καυσωνες το καλοκαιρι καμια σχεση με το καλοκαιρι της γερμανιας που'ναι σα χειμωνας) μετα απο Δοκιμες εδω επελεξα το Νεκταρ Τροφη του εμ 8 το BP Visco 7000 Sport Fully Synthetic 15-50 χοντρο αλλα σουπερ-συνθετικο και,,,,,θες Πλακωσε το στο σκισημο σε racing οδηγηση στοις ψηλες ΟΣΟ ΘΕΣ ΜΕ ΤΟΙΣ ΩΡΕΣ (Βεβαια εδω ειναι και η Ικανοτητα του κινητηρα) θες οδηγησε το Clasic - economic στοις 7.500χιλ. ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΤΩ,,,,,,
Βεβαια στο ε46 δεν σου εγγυουμαι το ανωθεν λαδι γιατι ειναι αλλη τεχν. μοτερ το δικο σου για σενα ειναι το castrol 10-60 η το 10-40 ψηλο αν χανει μ'αυτα τα λαδια μη περιμενεις με αλλα γιατι η φιλοσοφια του ε46 με χοντρο ισως σταματηση λιγο παλι ελαχιστα τη καταναλωση αλλα θα σου μειωση τη λιπανση στο δικο μου ειναι διαφορετικα δεν ειναι το DOHC 4 βαλ. ανα κιλινδρο αλλα μεγαλη διαμετρο εισαγωγη- εξαγωγη (διπλασια σχετικα απο τοις 4 του DOHC) οπως τα 12λινδρα της F1 οποτε δεν καταλαβαινη Τιποτα