Σελίδα 97 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 961 έως 970 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...4

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδιανοητο!!!!!

Ειναι δυνατόν να υπογράφεις δανειακή σύμβαση με οικονομικούς ορούς και δεσμεύσεις και στα σημεία των νούμερων να έχουν τελείες?????
    Προσχεδιο Συμβασης ειναι.
    Οποιος εχει κανει εστω και μια επαγγελματικη εμπορικη συναλλαγη στη ζωη του, κουκκιδες εχει μαθει να βλεπει.
    Αφου οταν το πηραν στα χερια τους δεν ειχαμε αποφασισει για τα νουμερα.
    Τι ηθελε να γραφει;

Ο δικηγορος σου οταν πηρες ο σπιτι και κοιταξε τα χαρτια πριν το συμβολαιο με κουκιδες τα ειδε.

Το θεμα ειναι πως ο καθε τσομπανος που παει στη βουλη δεν εχει καν τη γνωση οχι να διαβασει το μνημονιο, αλλα ουτε να το ξεφυλισει.

Ο καιρος απαιτει ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ αλλα μια αλυσιδα προστασιας απο νομικους, οικονομολογους και επαγγελματιες (οχι ανεπαγγελτους ψηφοθηρες)

Αν ο αλλος πριν γινει βουλευτης ηταν γιατρος, χασαπης, μπακαλης, τι ξερει απο συμβασεις και ορολογια;

Τοσα ξερει τοσα λεει.

Μη βγει οτι υποστηριζω το μνημονιο τωρα.
    Γιατι εχει τελειες εξηγω.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (14-02-12), bakalos (14-02-12), BILL007 (14-02-12), gnx (14-02-12), Ptboul (15-02-12), Stathis (14-02-12), Thomelef (14-02-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

και η υπομονη εχει ορια με αυτους γουρονογερμανους....

4. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

gnx (14-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποιος εχει κανει εστω και μια επαγγελματικη εμπορικη συναλλαγη στη ζωη του, κουκκιδες εχει μαθει να βλεπει.
    Τι ηθελε να γραφει;

Ο δικηγορος σου οταν πηρες ο σπιτι και κοιταξε τα χαρτια πριν το συμβολαιο με κουκιδες τα ειδε.

Το θεμα ειναι πως ο καθε τσομπανος που παει στη βουλη δεν εχει καν τη γνωση οχι να διαβασει το μνημονιο, αλλα ουτε να το ξεφυλισει.

Ο καιρος απαιτει ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ αλλα μια αλυσιδα προστασιας απο νομικους, οικονομολογους και επαγγελματιες (οχι ανεπαγγελτους ψηφοθηρες)

Αν ο αλλος πριν γινει βουλευτης ηταν γιατρος, χασαπης, μπακαλης, τι ξερει απο συμβασεις και ορολογια;

Τοσα ξερει τοσα λεει.

......οκ....αμα ειναι προσχέδιο εχει καλως......και στα ακίνητα το ιδιο ειναι........αλλα με αυτους ολα να τα περιμένει κανείς.....

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ηθελε να γραφει;

Τοσα ξερει τοσα λεει.

καλα ρε Σιχαματη θες να μου πεις τωρα οτι οταν απο προσχεδιο μετατραπει σε οριστικο με νουμερακια θα εναντιωθει κανεις η θα ξαναψυφιστει? ασε μας ρε τωρα
    αντε γεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ρε Σιχαματη θες να μου πεις τωρα οτι οταν απο προσχεδιο μετατραπει σε οριστικο με νουμερακια θα εναντιωθει κανεις η θα ξαναψυφιστει? ασε μας ρε τωρα
    Υποτίθεται οτι ο δικηγόρος (υπουργός) θα φροντίσει για τα νόμιμα συμφέροντα σου.......υποτίθεται οτι μετά το προσχέδιο το ξαναδιαβάζεις στην τελική του μορφή

Πολλά υποτίθεται ομως.....

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

яичко

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποτίθεται οτι ο δικηγόρος (υπουργός) θα φροντίσει για τα νόμιμα συμφέροντα σου.......υποτίθεται οτι μετά το προσχέδιο το ξαναδιαβάζεις στην τελική του μορφή

Πολλά υποτίθεται ομως.....
    το οτι θα το ξαναδιαβασεις δεν μου λεει τιποτα, ωραια διαπηστωσες οτι δεν σου αρεσουν τα νουμερα θα ζητησεις επαναληψη της ψυφοφοριας?
    αντε γεια...

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν ο αλλος πριν γινει βουλευτης ηταν γιατρος, χασαπης, μπακαλης, τι ξερει απο συμβασεις και ορολογια;ΣΤΑΜΑΤΗΣ
    αν λοιπον και εδω στο φορουμ παρεκτραπει καποιος με την συμπερυφορα του εχει δικαιωμα να σου πει και που να ξερα εγω πως λειτουργουν τα φορα μην τολμησεις να του πεις ας διαβαζες τους κανονες πριν εγγραφεις .
    αν δεν ξερει ορολογια συμβασεων να κατσει στο καφενειο της βουλης να δει τον παναθηναικο με την ξανθη ο μλκας να μην μου γ@μισει την δικια μου ζωη και την δικια σου με την κωλουπογραφη του sorry φιλε για το υφος της απαντησης αλλα εχω τετοια νευρα που αν πεσει στα χερια μου ενας απο αυτα τα κοπροσκυλα θα τον λουσω με βιτριολι
    αντε γεια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το οτι θα το ξαναδιαβασεις δεν μου λεει τιποτα, ωραια διαπηστωσες οτι δεν σου αρεσουν τα νουμερα θα ζητησεις επαναληψη της ψυφοφοριας?
    Μου ανατιναζεις τον εγκεφαλο ωρες ωρες.
    Ρε, ειναι δυνατον να σκαλωσουνε στα νουμερα;
    Ποια νουμερα;
    Εδω δεν ξερουν τι ειναι το προσχεδιο

Πιστευεις οτι μπορουν να ισοσκελισουν ισοζυγιο;

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    25 χρονια διαβαζω νουμερα και ολο ψαχνω να δω που μου εχουν κρυψει την "λαχταρα" στους ταξεως και στην αναλυση τους.
    Εδω δει αποδειξεις απο στριπτιζαδικα να τις περνανε στην εκπαιδευση προσωπικου, τρυπες ρευστοτητας να κλεινουν με μελλοντικες απαιτησεις απο κλειστους συνεργατες και εχω τραβηξει τα μαλλια μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φορες να εξηγω ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ οτι ΔΕΝ γινεται να παρει δανειο ο ξαδερφος τους γιατι ειναι ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.
    Πιστευεις οτι εχουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχεση με νουμερα;
    Εκτος του οτι ειναι οι ιδιοι;

Δε μιλαω 5 χρονια τωρα.
    Οι ιδιοι που μου ματσαλαγανε τα παπαρια για να παρουν collateral για τη βιλα ειναι οι ιδιοι που τους επιασε το μαραζι να προστατευσουν την χωρα.
    Πλακα μου κανεις;
    Εχω κατσει σε τραπεζια με το μισο εκαστοτε υπουργικο συμβουλιο και ο κωδικος ηταν "που θα πατε διακοπες φετος" για να καταλαβεις οτι.......

Αντε γιατι ΑΝΤΕ.

ΑΝΤΕ.

12. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (15-02-12), Eleni (14-02-12), Leonidas_E39 (16-02-12), PANOS-E60 (14-02-12), Ptboul (15-02-12), spar@ (14-02-12), Z4 DCT (14-02-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

και εγω δεν εχω νομικες γνωσεις αλλα εχω νομικο συμβουλο σε οτι χρειαζομαι να δωσουν λοιπον να τον διαβασουν εκαστος στον οικονομικο τους συμβουλο να τους το κανει πενηνταρακια να το καταλαβουν και μετα να υπογραψουν αν τους κανει αυτο που ακουσαν αλλιως αν δεν προλαβεναν να το κανουν αυτο να μην ψυφιζαν
    αντε γεια...

14. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

bakalos (14-02-12)

Σελίδα 97 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP