_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
pilot (10-02-12)
το είχα ξαναβάλει κάποτε..το θέλω!! το θέλω πολύ!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
δεν επεφτα καθετα ουτε με 4 αλεξηπτωτα !!
οχι να'κανα και το πρωτο κομματι !!!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
George, δεν ειναι μονο το οτι περναει ελαχιστα εκατοστα πανω απ το βραχο που τρεχει ο αλλος να σωθει αλλα κυριως η ταχυτητα......και ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι με τετοια ταχυτητα το περιθωριο λαθους ειναι στο απολυτο μηδεν ....... πολυ τρομαχτικο αν το κανει συνειδητα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 10-02-12 στις 17:30
σίγουρα..αν γίνει η ''στραβή'' δεν θα μείνει δόντι!! νταξ ο τύπος σίγουρα κουβαλάει αρκετά κιλά τρέλας! Αν δεν κάνω λάθος είναι ή ηταν και πιλότος μαχητικών..
Δεν μπορώ να σκεφτώ κατι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την αίσθηση που ένιωσα την πρωτη φορά που ''πήδηξα''.....είναι απιστευτη-μοναδικη-ανεπαναληπτη........και αν δεν ειχε έρθει στην ζωη μου αυτο το πλασματακι που ειναι ο γιος μου........δεν θα σταματούσα να ''πηδαω'' ΠΟΤΕ!!....
Δεν εχει βέβαια να κανει καμιά σχεση με αυτο που κανει ο τυπος....πράγμα που κάνουν και στις ειδικες δυναμεις (οχι ελλαδα, τολχ μεχρι να φυγω)....halo jump.....και ειναι κατευθυνομενο μακρας ακτινας δρασης.......
Ο τυπος ειναι για τα σίδερα!!!!!!!
Αλλα και η αισθηση που λαμβανεις.....ειναι για τα ΣΙΔΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
pilot (10-02-12)