το είδα αλλά δε δείχνει το ποσοστό απωλειών που εφαρμόζουν...αλλά ούτως ή άλλως οι δυναμομετρήσεις είναι για συγκριτικούς λόγους.
αυτό που με ξενίζει είναι ότι η 5η σου μπαίνει κοντά στον κόφτη με το 2,93, πράγμα που δεν συμβαίνει κανονικά
μπαίνει stef κανονικότατα.Αρκει να έχεις δρόμο και να επιμείνεις και χρειάζεσαι και λίγο ευνοική κλίση οδοστρώματος. Ισως η 5άρα καρότσα που έχεις εσύ να εχει περισσότερες αεροδυναμικές αντιστάσεις.
μπαίνει stef κανονικότατα.Αρκει να έχεις δρόμο και να επιμείνεις και χρειάζεσαι και λίγο ευνοική κλίση οδοστρώματος. Ισως η 5άρα καρότσα που έχεις εσύ να εχει περισσότερες αεροδυναμικές αντιστάσεις.
Μια φορα μου συναιβει αυτο ψηλε και αυτο καθ'οδον για Λαρισα . . .
Και στο 4πορτο που ηταν ακομα ελαφυτερο με 18αρες ζαντες . . .
Απλα δεν βλεπω το νοημα να περιμενω να εχει αερα λιγο κατηφορα για να μπει ο
Μια φορα μου συναιβει αυτο ψηλε και αυτο καθ'οδον για Λαρισα . . .
Και στο 4πορτο που ηταν ακομα ελαφυτερο με 18αρες ζαντες . . .
Απλα δεν βλεπω το νοημα να περιμενω να εχει αερα λιγο κατηφορα για να μπει ο
κοφτης στα 250+++
Συμφωνώ μαζί σου. Γι' αυτό και όταν με ρωτήσουν τι τελική έχω,λέω 250 κάτι και όχι 265 που τα βλέπω με το ζόρι και υπο προυποθέσεις.
Οτι κοφτιάζει η 5η όμως κοφτιάζει, έστω και με το ζόρι.
Συμφωνώ μαζί σου. Γι' αυτό και όταν με ρωτήσουν τι τελική έχω,λέω 250 κάτι και όχι 265 που τα βλέπω με το ζόρι και υπο προυποθέσεις.
Σωστος . . .
Μια απο τα ιδια κ εγω τωρα με 6αρι και 3.07 διαφορικο δεν ξερω τι παιζει δεν το
Τι λεμε τωρα ρε παιδες!!!!! ΜΗ τρελαθουμε ΤΕΛΕΙΩΣ με πεμτες εκτες και Κοντερια δε βρισκης το ακριβες διαφορικο ΑΝ δε σηκωσεις τ'αμαξι ολα τα BMW διαφορικα εχουν κωδικους και νουμερα
Τι λεμε τωρα ρε παιδες!!!!! ΜΗ τρελαθουμε ΤΕΛΕΙΩΣ με πεμτες εκτες και Κοντερια δε βρισκης το ακριβες διαφορικο ΑΝ δε σηκωσεις τ'αμαξι ολα τα BMW διαφορικα εχουν κωδικους και νουμερα
Παιδια σε απολυτη ευθεια και χωρις ουριο ανεμο τελικιαζει ακοπα και χωρις κομπιασμα μεχρι κοφτη το εχω παει πανω απο δεκα φορες.....τι γραφω τωρα σε δουλεια να βρισκωμαι