ΟΧΙ δεν εχω κανει .....και δεν λεω ψεματα η 5η παει κοφτη.αν θυμαμε καλα 6450 rpm .picture008.jpg
την στιγμη που τραβηχτηκε η φωτο ειναι στον κοφτη καιτρεμοπαιζει η βελονα γιαυτο δειχνει 6400 και 258![]()
ΟΧΙ δεν εχω κανει .....και δεν λεω ψεματα η 5η παει κοφτη.αν θυμαμε καλα 6450 rpm .picture008.jpg
την στιγμη που τραβηχτηκε η φωτο ειναι στον κοφτη καιτρεμοπαιζει η βελονα γιαυτο δειχνει 6400 και 258![]()
ΔΕΣ Και το διαγραμμα....απο την τιμη που ανακοινωνει το εργοστασιο μερικα μοτερ εχουν λιγοτερα και αλλα εχουν περισσοτερα...ισως εκαναν λαθος μετρηση ....αν και την εκαναν 2 φορες δεν ξερω τινα πω..2012-02-09 001 001.jpg
το είδα αλλά δε δείχνει το ποσοστό απωλειών που εφαρμόζουν...αλλά ούτως ή άλλως οι δυναμομετρήσεις είναι για συγκριτικούς λόγους.
αυτό που με ξενίζει είναι ότι η 5η σου μπαίνει κοντά στον κόφτη με το 2,93, πράγμα που δεν συμβαίνει κανονικά
Δεν το είπα με κακία ούτε με κάποια δώση ειρωνίας....ότι αφορά μετατροπή και τα συναφή με Μ54 είμαι μέσα και παρακολουθώ με αγωνία...
Το θέμα περι διαφορικού πάει τελείωσε,βρήκαμε πιο βήμα έχεις και πόσο πάει....Το είπες και μόνος σου ακριβώς μετά...
Πάμε τώρα να ανοίξουμε thread με δυναμομέτρηση σε Μ54...και αν τα νούμερα είναι τα σωστά....![]()
Bitz (09-02-12)
Vassilis ///M (09-02-12)
Christos 330 (09-02-12)