Πάμε Σέρρες να την κόψουμε εκεί; Αληθινό bmw forum. Τι λέτε;
scania124 (08-02-12), Thomelef (08-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-02-12)
για μένα, και +10 να δώσω δεν παίζει θέμα...αλλά αυτό εσύ το έγραψες, πράγμα που σημαίνει, ότι αρχικά εσύ έκανες θέμα με την τιμή. επίσεις, δεν έγραψες πουθενά ότι το κόστος είναι το ίδιο στον μαραντόνα, αλλά όπως βλέπεις, γράφεις ο ίδιος, ότι νομίζεις ότι πέρυσι εκεί που είμασταν πληρώσαμε τόσο. πράγμα στο οποίο και κάνεις λάθος. όπως είπα, δεν με νοιάζει αν είναι και 20, και 25 ευρώ το άτομο. γι'αυτό μη μου γράφεις για μιζιές και χαζομάρες. έχω όμως την απαίτηση φίλε όταν το κάνεις εσύ θέμα, να μου δώσεις και την δική σου επιλογή. πράγμα που δεν έκανες.Παιδια για το θεμα του ΜΑραντονα λιγο πολυ ολοι το γνωριζετε . . .
Το να δωσουμε 14 +++ ευρω ειναι λιγο μακρια το θεμα . . .
Περυσι αν θυμαμαι καλα παιξαμε στα 11 με 12 . . .
απο εκεί και πέρα. η δικιά μου ένσταση στο όλο θέμα, είναι ότι γενικά με διάφορους τρόπους, είσουν αποτρεπτικός στο να γίνει κάπου αλλού η συνάντηση. απλά αυτό είναι ένα παράδειγμα.
στα υπόλοιπα, δεν έχω να απαντήσω κάτι. δεν έχει και νόημα άλωστε.
sympether with chiefτης
Το θεμα οσον αφορα την τιμη το ειπα γενικα οχι για σενα αν το πηρες σταβα μπορουσες να το ελεγες εκεινη την στιγμη επισης δεν εφερα αντιρηση για το μερος οπως και εσυ στην αρχη δεν ειχες θεμα για την χαλκηδονα και ησουν ζεστος μετα το ανετρεψες και πολυ καλα εκανες ο καθενας οτι αγαπα !!!!
Αλλα τωρα μην μου λες οτι ημουν αποτρεπτικος και ολα αυτα διοτι ρε Τομ δεν ειναι ετσι....
Τεσπα το να το τραβηξουμε ακομα πιο βαθεια δεν εχει νοημα πιστευω . . .
Οπως ειπα και στην παραθεση που εκανα θα μας βγει μεχρι 12 ευρω αυτα . . .
Θεμα χρημάτων δεν είναι, το ξεκαθαρίσαμε !! Θεμα εγωισμού μήπως ????
Ολοι δλδ δεν γουσταρετε την Χαλκηδώνα ή δεν γουστάρετε τον Χρήστο τελικά ?
Μιλήστε ρε μην ντρέπεστε !!
katsaraios (09-02-12)
katsaraios (09-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-02-12)
το οτι προαταθηκε ενα αλλο μερος για να γινει η κοπη της πιτας
δεν συνεπαγεται στο οτι δεν γουσταρουμε το χρηστο!
ειναι τελειως ατοπη η τοποθετηση σου κ μονο εντυπωσεις μπορει
να προκαλεσει κ παρεξηγησεις! πολυ απλα και απο εποχη motosport η πιτα γινεται στην χαλκιδωνα!
δεν ειναι κακο να γινει και καπου αλλου! ομορφα πραγματα κ ξεκαθαρα!
Κωνσταντινε μου τα λεω με φιλικη διαθεση και χωρις να θελω να παρεξηγηθω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mormon : 08-02-12 στις 13:10
ναι ωραια ρε Χρηστο το ειπαμε αυτο αλλα τι να κανουμε που προεκυψε χαλκιδονα.δλδ αυτο συνεπαγεται οτι δεν θα ερθουν οσοι ψηφησαν το αντιθετο?αν δεν ειναι αυτο εγωισμος(μου φαγαν το μπιφτεκι μου )τοτε τι ειναι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 08-02-12 στις 13:15