-
επειδη μπορει και εγω να μην το περιεγραψα καλα..το πηγα στον μηχανικο τελικα χθες και μου ειπε αρχικα οτι δεν εχει σχεση το ποτενσιομετρο πεταλουδας γιατι το αμαξι απλα δεν ειχε δυναμη στην αρχη ενω αυτο το διαπιστωνεις αμα σου κανει κατι αλλο..οποτε οπως μου πε κ ο μηχανικος μου επειδι ειναι ολα υδραβλικα στο αυτοκινιτο αυτο και εκανε κατι μαγκωματα το μοτερ κατα πασα πιθανοτητα ηταν λαδια και αυτο που αντικρισα οταν ειδα τα λαδια μετα απο 2000ΧΛΜ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)παραλιγο να μου κανουν σοβαρη ζημια στο μοτερ εως και να το αχρηστεπσουν εντελως,οποτε αλλαξα λαδια φορουσα (10-40)και εβαλα (5-30)τωρα τα οποια ηταν σαν μελι!!για να αλλαξω λαδια λοιπον το χα δωσει στον ξαδερφο μου ο οποιος αντι να τα αλλαξει μονος του το πηγε σε ενα συνεργειο οπου πηρε απο κει τα λαδια και τα αλλαξαν εκει.αθο χτες το μαθα εντωμεταξυ αλλα τελος παντων (τα βρηκε απο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ)χωρις να θελω να υπονοησω κατι για τις προσφορες του φορουμ πραγματικα ομως θελω δημοσια να ξεφτυλισω και με συγχωρειτε για την λεξη που χρισημοποιοω αλλα πρεπει να γινει ετσι για το συνεργειο αυτο οπου θα χει και συνεχεια βεβαια το θεμα,αλλα αρχικα θα θελα να δωσω δημοσια υα στοιχεια του κυριου στο φορουμ π μου εβαλε πιθανον στο ονομα μιας δηθεν προσφορας μεταχειρισμενα κακιστης ποιοτητας λαδια.θελω βεβαια πρωτα την αδεια των αντμιν ευχαριστω για τον χρονο σας
-
The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP