Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Diesel particulate filter (DPF)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γεια σας και παλι...
    Πηρα σημερα τηλεφωνο στον τυπο στην Θεσσαλονικη.Μου ειπε οτι καλο θα ηταν αντι να βαλω καινουργιο φιλτρο, να καθαρισω το παλιο μου.Μπορω να παω λεει σε καποιον να μου το βγαλει και να του το στειλω για καθαρισμο.Καλα θα ηταν αυτο να γινει σε καποιο υπευθυνο συνεργειο.Αναλογα τον καθαρισμο που θα μου κανει, υπαρχουν και οι αναλογες τιμες.Μεχρι εδω ολα καλα.Ειπα βεβαια οτι θα ηθελα εναν καλο καθαρισμο και μου ειπε οτι μπορω να κανω καθαρισμο επιπεδου 7 και να μου δωσει γραπτη εγγυηση για 100.000 χιλιομετρα.Εδω ειναι και το αστειο της υποθεσης.Η τιμη που μου ζητησε ηταν 900 ευρω.Οταν του ειπα οτι καινουργιο ανταλακτικο απο την Γερμανια κανει 1100 ευρω και 300 περιπου τα εργατικα που θελουν στην Γερμανια και μου βγαζει 200.000 χιλιομετρα μου ελεγε διαφορα μπερδεμενα πραγματα.Φαινεται οτι εψαχνε για κοροιδα.Τετοια πραγματα μονο εδω μπορουν να συμβουν...Ξερει καποιος καποια αλλη λυση?Η να βαλω 150 ευρω πετρελαιο και να το επισκευασω στην Γερμανια?Ποιο φθηνο και ποιο αξιοπιστο θα μου βγει...

2. The Following User Says Thank You to Phase2 For This Useful Post:

120ie87 (07-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP