Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχύει πάντα ο νόμος των πιθανοτήτων.

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που περιγράφει ο Νίκος είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη. Ο χαρακτηρισμός "γαιδούρια" γιά όσους κάνουν αυτό που περιγράφει είναι επιεικής, επιεικέστατος. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας ανήκουν (ακόμα) στο ελληνικό έθνος, συμφωνώ με την ταύτσιη των δύο εννοιών, το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν αναιρεί την ισχύ του κανόνα.

Με τον Ντίνο συμφωνώ επειδή πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό και οι εύθικτοι άνθρωποι έχουν πάντα τη συμπάθεια και την εκτίμησή μου.

2. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει πάντα ο νόμος των πιθανοτήτων.

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που περιγράφει ο Νίκος είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη. Ο χαρακτηρισμός "γαιδούρια" γιά όσους κάνουν αυτό που περιγράφει είναι επιεικής, επιεικέστατος. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας ανήκουν (ακόμα) στο ελληνικό έθνος, συμφωνώ με την ταύτσιη των δύο εννοιών, το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν αναιρεί την ισχύ του κανόνα.

Με τον Ντίνο συμφωνώ επειδή πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό και οι εύθικτοι άνθρωποι έχουν πάντα τη συμπάθεια και την εκτίμησή μου.
    Αν καποιος ειναι τοσο ευθικτος σε τετοιου ειδους σχολια φαντασου τι τιτλο θα εβαζε ο ιδιος αν ζουσε κατι παρομοιο .
    Εγω περιγραφω αυτο που ζω και αποτελει τον κανονα και οχι την εξαιρεση εξ'ου και ο τιτλος.
    Μας πειραζει ο χαραχτηρισμος "γαιδουρι" εδω, αλλα οταν διαβαζουμε στο φορουμ σχολια για τα εθνικα χαλια μας τα οικονομικα και κοινωνικα και ολοι μιλαμε για απατεωνες, λαμογια , κλεφτες , κοπριτες και οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουμε συμβαλλει σε αυτη την ελλεεινη κατασταση που ζουμε δεν εμφανιστηκε κανεις θιγομενος να μιλησει .

4. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και βεβαια ως γνησιοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ αντι να εστιασουμε στο προβλημα και να προβληματιστουμε η να σκεφτουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε την κατασταση, πιανομαστε απο λεπτομερειες, αποπροσανατολιζομαστε, χανουμε το χρονο μας γυριζοντας γυρω απ την ουρα μας και στο τελος διαιωνιζουμε το μπαχαλο .
    Κριμα διοτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος του παροντος θρεντ.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), BILL007 (06-02-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πυθία "ηξεις αφήξεις ου θνήξεις εν πολέμω". Βάζοντας κόμμα σε διαφορετικά σημεία του χρησμού, αλλάζει το νόημα:

"ηξεις, αφήξεις, ου θνήξεις εν πολέμω" = "θα φύγεις, θα επιστρέψεις, δε θα πεθάνεις στον πόλεμο"

ενώ "ηξεις, αφήξεις ου, θνήξεις εν πολέμω" = "θα φύγεις, δε θα επιστρέψεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο".

Έτσι, ο ερωτών για το αν θα γλιτώσει το θάνατο στον πόλεμο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει και ο "Λοξίας" Απόλλωνας δεν έκανε ποτέ λάθος.

στην περιπτωση μας εχει σημασια ποιος γραφει τον "χρησμο" καθε φραση δεν ακουγεται η ερμηνευεται το ιδιο αν ξεστομιστει η γραφτει απο δυο διαφορετικα ατομα.να με συγχωρειται που χωνω και την μουτσουνα μου αλλα εχεται και οι δυο σας δικιο ο καθενας απο την πλευρα του μιας και δεν γνωριζεσται προσωπικα
    αντε γεια...

8. The Following 7 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), bill_m3 (06-02-12), Nikos (06-02-12), Panos 316T (06-02-12), Ptboul (06-02-12), S8N (06-02-12), spar@ (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θεμα ειναι ν'ακουστει κατι απο πρωτο χερι και να προβληματιστει ο καθενας για τις ενεργειες του διευκολυνοντας τη ζωη πολλων ανθρωπων.
    Δηλαδη οταν βλεπεις τη γυναικα σου να ανεβοκατεβαινει με καροτσι και μωρο τα πεζοδρομια σε πολυσυχναστο εμπορικο δρομο και να περνανε διπλα της σφαιρα τα παπια και τ'αυτοκινητα δε νιωθεις το ιδιο εξοργισμενος ? Ισως και πολυ περισσοτερο μιας και προκεται για ενα μωρο παιδι. Και οποιος το εχει βιωσει ξερει καλα τι εννοω.
    Οκ αν ενοχλησε η γενικευση του τιτλου καντε προτασεις να τον αλλαξουμε και ας δουμε τη χρησιμοτητα της ενοτητας και οχι την προσωπικη ερμηνεια του καθενος.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

merlin (06-02-12), Ptboul (06-02-12), S8N (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας το αλλαξει καποιος μοντ σε ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE.
    (ελπιζω να μη μας την πεσει η WWF για προσβολη των συμπαθων τετραποδων)

Rides
    1

Angry

Εγώ πάλι επειδή ζω το πρόβλημα εκ γεννετής μέσα στο σπίτι μου, καθώς η μεγάλη μου αδερφή είναι ΑΜΕΑ με κινητική αναπηρία που αγγίζει το 100%, θα πω ότι δεν είμαστε γαιδούρια ούτε κάποιο άλλο ευγενές τετράποδο, είμαστε πολλά χειρότερα τα οποία αν ξεκινήσω να γράφω θα παω για πολλά μπάνια μεσα στο καταχείμωνο. Και δυστηχως η λάθος συμπεριφορά μας δεν είναι μόνο στον δρόμο, είναι παντού, ακόμα και μεσα στα νοσοκομεία στις δημόσιες υπηρεσίες στις τράπεζες (όπου υπάρχει παντού πρόβλημα προσπελασιμότητας) οι οποίες θα έπρεπε να φροντίζουν για τα άτομα αυτά, δεν ξέρω αν θίχτηκε κάποιος από τον χαρακτηρισμό ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, αλλά όποιος θίχτηκε εθελοτυφλεί και δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του.
    Δεν θα ξεχάσω χαρακτηριστικά όταν πριν κάποια χρόνια δούλευα σαν συνοδός σε μια κατασκήνωση για ΑΜΕΑ όπου ο μπαγλαμάς(πολλά άλλα θέλω να πώ) ιδιοκτήτης μας έδιωξε από το μαγαζί γιατί οι πελάτες του βλέπαν τα παιδιά που συνοδεύαμε και δεν μπορούσαν να ευχαριστηθούν τον καφε τους...
    Κύριοι δεν είμαστε ζώα είμαστε πολύ χειρότεροι από ζώα...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

13. The Following 12 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

bill_m3 (06-02-12), joseph (05-03-12), katsaraios (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), merlin (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nikos (06-02-12), nikos1400 (06-02-12), Ptboul (06-02-12), S8N (06-02-12), Stamatis (06-02-12), Thomelef (06-02-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν καποιος ειναι τοσο ευθικτος σε τετοιου ειδους σχολια φαντασου τι τιτλο θα εβαζε ο ιδιος αν ζουσε κατι παρομοιο .
    Εγω περιγραφω αυτο που ζω και αποτελει τον κανονα και οχι την εξαιρεση εξ'ου και ο τιτλος.
    Μας πειραζει ο χαραχτηρισμος "γαιδουρι" εδω, αλλα οταν διαβαζουμε στο φορουμ σχολια για τα εθνικα χαλια μας τα οικονομικα και κοινωνικα και ολοι μιλαμε για απατεωνες, λαμογια , κλεφτες , κοπριτες και οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουμε συμβαλλει σε αυτη την ελλεεινη κατασταση που ζουμε δεν εμφανιστηκε κανεις θιγομενος να μιλησει .
    Νίκο προτείνω να μην τα ανακατέψουμε τα θέματα.
    Το πως αντιδρά ο καθένας στα διαφορετικά ερεθίσματα, ανάλογα το περιεχόμενο της κάθε θεματικής ενότητας είναι κάτι που αντανακλά τον χαρακτήρα του, την ιδιοσυγκρασία του, την παιδεία του και το ήθος του.
    Στην προκειμένη συζήτηση, ένα ιδιαίτερα λεπτό θέμα, το δίκιο σου είναι βουνό και δεν χωράει σχόλιο κάποιου εθνικά εύθικτου γιά το χαρακτηρισμό που εδωσες.
    Το δικό μου σχόλιο γιά τους εύθικτους ήταν γενικότερο και δεν αφορούσε το θέμα αυτής της συζήτησης.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP