Ptboul (06-02-12)
Αγαπητέ συμφορουμίτη, αν και δεν είμαι αλλοδαπός ή γαϊδούρι, συμφωνώ απόλυτα με την αγανάκτιση του Νίκου και αν και είμαι σίγουρος, ότι υπερέβαλε στον χαρακτηρισμό για να δείξει την σοβαρότητα του προβλήματος, δεν νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός. Η όποια ευθιξία δε στο συγκεκριμένο θέμα και συμπεριφορές, μάλλον μου κάνει πιό υπερβολική.
Δεν έχω βιώσει το πρόβλημα του Νίκου, θεωρώντας τον εαυτό μου τυχερό, αλλά έχω βιώσει κάτι ανάλογο μεγαλώνοντας δύο παιδιά και έχοντας σπρώξει πολλές ώρες παιδικά καροτσάκια. Εχω βλασφημήσει επανηλλημένως όλους αυτούς τους αχρείους, κάνοντας κάτι ευχάριστο δηλ. βγάζοντας βόλτα τα παιδιά μου... και αναλογίζομαι τι θα ήμουν ικανός να κάνω αν ήμουνα στην θέση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.
Οπως έχω ξαναγράψει, οι κανόνες που πρέπει να διέπουν την ζωή μας, αφορούν όλους τους άλλους εκτός από εμάς...
Αν και προσπαθώ να τηρώ τους κανόνες και να μην ενοχλώ για κανένα λόγω τους συνανθρώπους μου, θεωρώ και τον εαυτό μου γαϊδούρι, γιατί έστω και ασυνείδητα σίγουρα κάποιους κάποτε θα έχω ενοχλήσει...
Εύχομαι ειλικρινά φίλοι σας και εσένα που δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ κανέναν, να γίνουν η πλειοψηφία και να μας φύγει ο χαρακτηρισμός...
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
katsaraios (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nikos (06-02-12), Nino (06-02-12), Panos 316T (06-02-12), Ptboul (06-02-12), VanVIC (06-03-12)