Γνωστη η καφριλα πολλων.
Λυπηρο αυτο που περναν καθημερινα καποιοι συνανρθωποι μας εξαιτιας (και οχι μονον) αυτων των καφρων.
Αλλα για το τσουβαλιασμα: ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, συγνωμη, αλλα το βρισκω πολυ φαουλ
Γνωστη η καφριλα πολλων.
Λυπηρο αυτο που περναν καθημερινα καποιοι συνανρθωποι μας εξαιτιας (και οχι μονον) αυτων των καφρων.
Αλλα για το τσουβαλιασμα: ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, συγνωμη, αλλα το βρισκω πολυ φαουλ
Ο τιτλος δε μπηκε τυχαια.....σκεφτηκα οτι θα υπαρξει σχολιο σα το δικο σου περι τσουβαλιασματος και μηδενισμου αλλα ξερεις κατι ? Αν δε το ζεις με δικο σου ανθρωπο η αν δε συμβαινει σε σενα τον ιδιο πιστεψε με οτι το πιθανοτερο ειναι ν'αδιαφορησεις.
Αν τα καθημερινα παραδειγματα αποτελουσαν την εξαιρεση η συζητηση αυτη δε θα ειχε λογο υπαρξης. Οταν αποτελουν τον κανονα επετρεψε μου να εχω μια πολυ εμπεριστατωμενη γνωμη επι του θεματος.
Λυπαμαι που επελεξες εναν τιτλο, για να "τσιμπισεις" σχολιο σαν το δικο μου.
Το αν μου ειναι αδιαφορο ή οχι ομως, ανεξαρτητα αν το ζω εγω, δικος μου ανθρωπος ή απλα με ενδιαφερει ο οποιος συνανθρωπος που μπορει να εχει ιδιαιτερες αναγκες ή οχι, ειναι σιγουρο οτι τουλαχιστον εσυ δεν μπορεις να το γνωριζεις (λογω του οτι δεν γνωριζομαστε προσωπικα).
Επαναλλαμβανω, οτι ο τιτλος του παροντως ειναι προσβλητικος.
Να τσιμπησω και εγω κανα σχολιο λεγοντας:
Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι
![]()
BILL007 (06-02-12), Eleni (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nick bmwlover (06-02-12)
Ισχύει πάντα ο νόμος των πιθανοτήτων.
Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που περιγράφει ο Νίκος είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη. Ο χαρακτηρισμός "γαιδούρια" γιά όσους κάνουν αυτό που περιγράφει είναι επιεικής, επιεικέστατος. Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας ανήκουν (ακόμα) στο ελληνικό έθνος, συμφωνώ με την ταύτσιη των δύο εννοιών, το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δεν αναιρεί την ισχύ του κανόνα.
Με τον Ντίνο συμφωνώ επειδή πειράχτηκε από τον χαρακτηρισμό και οι εύθικτοι άνθρωποι έχουν πάντα τη συμπάθεια και την εκτίμησή μου.
Αν καποιος ειναι τοσο ευθικτος σε τετοιου ειδους σχολια φαντασου τι τιτλο θα εβαζε ο ιδιος αν ζουσε κατι παρομοιο .
Εγω περιγραφω αυτο που ζω και αποτελει τον κανονα και οχι την εξαιρεση εξ'ου και ο τιτλος.
Μας πειραζει ο χαραχτηρισμος "γαιδουρι" εδω, αλλα οταν διαβαζουμε στο φορουμ σχολια για τα εθνικα χαλια μας τα οικονομικα και κοινωνικα και ολοι μιλαμε για απατεωνες, λαμογια , κλεφτες , κοπριτες και οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουμε συμβαλλει σε αυτη την ελλεεινη κατασταση που ζουμε δεν εμφανιστηκε κανεις θιγομενος να μιλησει .
Και βεβαια ως γνησιοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ αντι να εστιασουμε στο προβλημα και να προβληματιστουμε η να σκεφτουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε την κατασταση, πιανομαστε απο λεπτομερειες, αποπροσανατολιζομαστε, χανουμε το χρονο μας γυριζοντας γυρω απ την ουρα μας και στο τελος διαιωνιζουμε το μπαχαλο .
Κριμα διοτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος του παροντος θρεντ.
Νίκο προτείνω να μην τα ανακατέψουμε τα θέματα.
Το πως αντιδρά ο καθένας στα διαφορετικά ερεθίσματα, ανάλογα το περιεχόμενο της κάθε θεματικής ενότητας είναι κάτι που αντανακλά τον χαρακτήρα του, την ιδιοσυγκρασία του, την παιδεία του και το ήθος του.
Στην προκειμένη συζήτηση, ένα ιδιαίτερα λεπτό θέμα, το δίκιο σου είναι βουνό και δεν χωράει σχόλιο κάποιου εθνικά εύθικτου γιά το χαρακτηρισμό που εδωσες.
Το δικό μου σχόλιο γιά τους εύθικτους ήταν γενικότερο και δεν αφορούσε το θέμα αυτής της συζήτησης.
Ptboul (06-02-12)