Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλες φορες υπερηφανευομαστε για το οτι η γλωσσα μας ειναι η μοναδικη η οποια περιεχει τη λεξη φιλοτιμο. Επισης ειμαστε λαος που εχει παγκοσμιως τη φημη του πολυ φιλοξενου, αρα και του ευγενικου.
    Ας δουμε λοιπον ποσο καλος και ευγενικος ειναι αυτος ο λαος η αλλιως ο ελληναρας (αυτο το εκπληκτικο ον)......
    Φτανω καθε πρωι στο γραφειο, κεντρο Αθηνας, πλατεια Κλαυθμωνος, Δραγατσανιου (εκει που καποτε ηταν ολα τα ηλεκτρικαδικα της Αθηνας)...... καθημερινα τα αυτοκινητα ειναι διπλοπαρκαρισμενα και ενδιαμεσα τους υπαρχουν μηχανακια .
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κατεβω ακριβως στη μεση του δρομου στο αμαξιδιο με οτι κινδυνους αυτο συνεπαγεται και στη συνεχεια να ψαξουμε να βρουμε περασμα για ν'ανεβουμε στο πεζοδρομιο.
    Οσες φορες εχει τυχει να βρισκεται διπλοπαρκαρισμενο αυτοκινητο μπροστα απ την εισοδο του κτηριου μας με τον οδηγο μεσα, πηγαινουμε διπλα του και πολυ ευγενικα του εξηγουμε την κατασταση και του ζηταμε ν'απομακρυνθει ωστε να μας διευκολυνει.
    Οι απαντησεις που εισπρατουμε ειναι απο αστειες, γελοιες εως και προκλητικες / εξοργιστικες. Τις περισσοτερες φορες απλα αρνουνται να μας εξυπηρετησουν.
    Παμε τωρα στα μηχανακια.......παμπολλες φορες με το που φτανουμε ερχεται μηχανακι (κυριως κουριερς) να χωθει αναμεσα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα και παροτι τους λεμε οτι χρειαζομαστε το περασμα για να περασει το αμαξιδιο μας γραφουν και απλα κανουν αυτο που τους βολευει.
    Οσο δε για τα σχολια και τις απαντησεις .....απλα δε μπορειτε ουτε καν να τα φανταστειτε . Απο "και που να παρκαρω εγω ρε μεγαλε ??"...εως "και τι με νοιαζει εμενα? περνα απο αλλου "...
    Εχω την "τυχη" να ειναι παντα μαζι μου καποιος ανθρωπος που με βοηθαει και ετσι το προβλημα ειναι σχετικα μικρο, αλλα πολυ εξοργιστικο σε οτι αφορα την αντιμετωπιση κυριως απο νεους σε ηλικια.
    Ενα χαος, ενα κοινωνικο αισχος, μια καθημερινη αηδια η οποια σε κανει να νιωθεις ακομα πιο αβολα και να σιχαινεσαι την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκες στην Ελλαδα, οχι ως χωρα αλλα ως συμπολιτες.
    Το χειροτερο ειναι οτι τα περισσοτερα (αν οχι ολα) γαιδουρια ειναι ελληνες και οχι αλλοδαποι οπως θα φανταζοταν καποιος .
    Αντιθετα εχουν τυχει και φορες την ωρα που βγαινω η μπαινω στο αυτοκινητο, να σταματησουν μεγαλοι ανθρωποι και να ρωτησουν αν χρειαζομαστε βοηθεια αλλα αυτο σπανιζει οσο το να δεις πεντακοσαευρο στις μερες μας.
    Ως οδηγος αυτοκινητου και μοτοσυκλεττων παλαιοτερα εκανα πολλα καφριλικια αλλα παντα σεβομουν δυο πραγματα.....δεν παρκαρα ΠΟΤΕ πανω σε πεζοδρομια και ΠΟΤΕ πανω σε γωνιες η σε διαβασεις ακομα και αν αυτο συνεπαγοταν ψαξιμο για θεση για μιση ωρα. Και εννοειται οτι το διπλοπαρκαρισμα μου ηταν αγνωστη λεξη.
    Κανεις δεν εχει συμβολαιο με την αρτημελεια και θα συνιστουσα σε ολα αυτα τα γαιδουρια να το εχουν υποψιν τους διοτι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει .
    Απο πλευρα σας προσπαθηστε να μην εμποδιζετε περασματα που χρειαζονται για τη διελευση ανθρωπων με κινητικα προβληματα καθως και καροτσιων για μωρα και μικρα παιδια και προσπαθηστε να το μεταδωσετε και στους φιλους σας.
    Κ. Νικο, λιγο δυσκολο αυτα που δε μαθανε στο σπιτι να τα μαθουνε τωρα...
    ειμαι της αποψης οτι δυστυχως μονο με το βουρδουλα και το (βαρυ) προστιμο καταλαβαινουνε πολλοι.

μονο να κοροϊδευουμε αλβανους κλπ ειμαστε.
    εχουμε καταντησει χειροτεροι...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (06-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Eννοείται ότι οι Έλληνες είμαστε γαϊδούρια ως λαός, αφού πάσχουμε από έλλειψη νοοτροπίας-κουλτούρας σε πολλά θέματα.

Από τα σκουπίδια που πετάμε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, από την κατάλειψη των θέσεων αναπήρων σε μαγαζιά, super market, εμπορικά κτλπ, από το ότι παρκάρουμε και κλείνουμε τις ράμπες στα πεζοδρόμια, από τον τρόπο που οδηγούμε στο δρόμο και πολλά άλλα.

Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να κρατάω ένα επίπεδο και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, γιατί πάντα σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθώ εγώ ή κάποιος οικείος μου σε μια κατάσταση δύσκολη όπως αυτή που βρέθηκε ο Νίκος.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγώ διαφωνώ φίλε Νίκο με αυτά που λες.
    Τι σχέση έχουν οι Έλληνες με τα συμπαθέστατα γαιδούρια ; Οι Έλληνες είμαστε χειρότερα όντα.
    Και πραγματικά απορώ με αυτούς που τους πειράζει αυτή η αλήθεια. Που ζουν δηλαδή, δεν το βλέπουν κάθε μέρα γύρω τους ;
    Αλλά μας φάγανε τα "ανωτερότητα του Ελληνικού DNA" και άλλα τέτοια χαζά.

5. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

alexk (06-02-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατα παραδοξο τροπο ομως οι ελληνες του εξωτερικου τεινουν να συμμορφωνονται και να υιοθετουν τον σεβασμο που υπαρχει στο εξωτερικο...

Δεν ειναι θεμα dna οσο της νοοτροπιας που κυριαρχει...
    -------------------

7. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Panos 316T (07-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 06-02-12 στις 20:30

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οξυμωρο της υπόθεσης είναι ότι σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο έχω βρεθεί, από καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη. Πως οι ίδιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε καφρους πίσω από ένα τιμόνι ειναι απορίας άξιο.
    Νικο, τον ΚΟΚ τον μαθαινουμε παρα πολυ αργα και πολυ επιφανειακα εδω στη χωρα μας......γεννηθηκα στη Γερμανια και μεγαλωσα εκει πηγαινοντας σε Γερμανικο και Ελληνικο σχολειο μεχρι 4η δημοτικου,να φανταστεις πριν 37 χρονια πηγαιναμε υποχρεωτικα μια φορα την εβδομαδα σε παρκο κυκλοφοριακης αγωγης!!!!......ηταν κανονικοτατο μαθημα!!!!...δεν ξερω εαν θα εδινα και εξετασεις στο μελλον αφου εφυγα απο εκει.....οταν ηρθα εδω? τι καναμε???................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........

απο εκει ξεκινανε ολα......

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ απλό νίκο...ΜΗΔΕΝ κυκλοφοριακή αγωγή. η κυκλοφοριακή παιδεία, ΔΕΝ υπάρχει σε αυτή την χώρα. όχι ότι είναι κάτι που υπάρχει με τα προβληματά του, απλά δεν υπάρχει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο Σταμάτης μπορεί να το απαντησει αυτό επιστημονικά.

Η δική μου λογική λέει πως ο μικρός κλειστός χώρος του αυτοκινήτου, που αποτελεί ένα ιδιωτικό - μοναχικό καταφύγιο γιά πολλούς ανθρώπους καθημερινά και μέσα στο οποίο ζούν πολλές ώρες, επιτρέπει σε κάποια ταπεινά ένστικτά τους να έρθουν στην επιφάνεια. Ατομισμός, επιθετικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά είναι τα πιό συνηθισμένα.

Η παραβίαση της όποιας αυτονόητης ή προβλεπόμενης από τον ΚΟΚ προτεραιότητας των άλλων εξαφανίζεται από το μυαλό τους και επιτίθενται σε κάθε άλλον χρήστη του δρόμου. Στόχος τους είναι μιά κακώς εννούμενη προσωπική νίκη. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό φίλε Νίκο.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο τυγχάνει να κινούμαι στους ίδιους περίπου δρόμους με εσένα με τα πόδια λόγω δουλειάς
    Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις είναι ένα φαινόμενο πάρα πολύ άσχημο.
    Το παρατηρώ παντού, στο μετρό που κάθεται η μανδάμ και μπαίνει ο ηλικιωμένος και δεν σηκώνεται να κάτσει, στο παρκάρισμα όπως περιγράφεις που δεν σε σέβονται, στους δημόσιους οργανισμούς που μπάινουν από την πίσω πόρτα για να εξυπηρετηθούν κ.ο.κ
    Όλα αυτά τα δέχεται ο άνθρωπός μέχρι 4-5 ετών όπου διαμορφώνει χαρακτήρα από το σπίτι του.Από εκεί και μετά ο ανθρωπός ΔΕΝ αλλάζει
    Λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό το κατάντημα και δυστυχώς λυπάμαι ακόμη πιο πολύ που νέοι της ηλικίας μας συμεριφέρονται έτσι ενώ λέγαμε πχ πριν 10-15 χρόνια ότι εμείς οι νέοι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!
    ΟΛΑ εξαρτώνται από το σπίτι και την ανατροφή που έχουν πάρει όλα αυτά τα τερατοειδή κτήνοι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 06-02-12 στις 20:19
    Detailing Madness

13. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Nikos (06-02-12)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ααααχ ρε Νικο....
    Καταλαβα το προβλημα σου μονο οταν εκανα την κορη μου και κυκλοφορησα με το καροτσακι της στην πολη.
    αναθεμα την πολη μας και τα ανθρωποειδη που την κατοικουν.
    πραγματικα με επιασε τρομος στην ιδεα συνανθρωπων μας με κινητικες δυσκολειες.
    παντα ειχα επαφη με κοσμο με κινητικες δυσκολειες και ακουγα για τις ιστοριες τις καθημερινοτητας τους
    Να στο πω και απλα και λιγο κυνικα ρε συ Νικο?
    Εδω δε νοιαζομαστε για τα ιδια μας τα παιδια και το μελλον τους σ αυτη τη χωρα θα νοιαστουμε για προβληματα του τυπου "δε χωραω ρε παιδια με το αμαξιδιο...."
    ποσο βαθεια ειμαστε στα σκατα ρε γαμωτο?

ακομα νιωθω χαλια καθε φορα που σκεφτομαι ενα βραδυ που ειχα βρει θεση στο Χαλανδρι και μολις γυρισα καταλαβα πως ειχα παρκαρει σε θεση για ατομο με αναπηρια....
    εκτοτε καθε μα ΚΑΘΕ φορα που θα παρκαρω καπου θα κοιταξω μην εχω κανει την ιδια λαλακια παλι.
    Μη μασας ρε Νικολα,κολλα και συ τα γνωστα αυτοκολλητα μπας και ξυπνησουν ρε συ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

15. The Following 5 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), gkaras (07-02-12), katsaraios (06-02-12), Ptboul (08-02-12), S8N (06-02-12)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP