Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 70

Θέμα: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ MADE IN GREECE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....

Να τσιμπησω και εγω κανα σχολιο λεγοντας:
    Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι
    Δυστυχως η (ελαχιστη) μειοψηφια δεν φτανει για να χαρακτηρισει τον γενικό κανονα.

Δυστυχως οι Ελληνες αυτοι ειμαστε (κατα κανονα). Συμφωνω απολυτα με τον Νικο

2. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλον το ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΑΙΔΟΥΡΙ, σημαινει οτι ολοι οσοι συμμετασχουν εδω ειναι ειτε γαιδουρια, ειτε αλλοδαποι
    Αγαπητέ συμφορουμίτη, αν και δεν είμαι αλλοδαπός ή γαϊδούρι, συμφωνώ απόλυτα με την αγανάκτιση του Νίκου και αν και είμαι σίγουρος, ότι υπερέβαλε στον χαρακτηρισμό για να δείξει την σοβαρότητα του προβλήματος, δεν νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός. Η όποια ευθιξία δε στο συγκεκριμένο θέμα και συμπεριφορές, μάλλον μου κάνει πιό υπερβολική.

Δεν έχω βιώσει το πρόβλημα του Νίκου, θεωρώντας τον εαυτό μου τυχερό, αλλά έχω βιώσει κάτι ανάλογο μεγαλώνοντας δύο παιδιά και έχοντας σπρώξει πολλές ώρες παιδικά καροτσάκια. Εχω βλασφημήσει επανηλλημένως όλους αυτούς τους αχρείους, κάνοντας κάτι ευχάριστο δηλ. βγάζοντας βόλτα τα παιδιά μου... και αναλογίζομαι τι θα ήμουν ικανός να κάνω αν ήμουνα στην θέση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Οπως έχω ξαναγράψει, οι κανόνες που πρέπει να διέπουν την ζωή μας, αφορούν όλους τους άλλους εκτός από εμάς...

Αν και προσπαθώ να τηρώ τους κανόνες και να μην ενοχλώ για κανένα λόγω τους συνανθρώπους μου, θεωρώ και τον εαυτό μου γαϊδούρι, γιατί έστω και ασυνείδητα σίγουρα κάποιους κάποτε θα έχω ενοχλήσει...
    Εύχομαι ειλικρινά φίλοι σας και εσένα που δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ κανέναν, να γίνουν η πλειοψηφία και να μας φύγει ο χαρακτηρισμός...
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

4. The Following 9 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

katsaraios (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12), Monsta (07-02-12), Nikos (06-02-12), Nino (06-02-12), Panos 316T (06-02-12), Ptboul (06-02-12), VanVIC (06-03-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι που είναι τα πάντα φτιαγμένα (δρόμοι,πεζοδρόμια κλπ) για αθλητές,είναι και αυτή η γαιδουρια μας, που δυσκολεύει τα πάντα.
    Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι η νεα γενιά με σαφώς διαφορετική παιδεία(γενική και κυκλοφοριακή) θα αλλάξει αυτο το καθεστώς έτσι ώστε να μην γίνει απο όπου Έλληνας=γαιδουρια σε γαιδουρια=Έλληνες.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι που είναι τα πάντα φτιαγμένα (δρόμοι,πεζοδρόμια κλπ) για αθλητές,είναι και αυτή η γαιδουρια μας, που δυσκολεύει τα πάντα.
    Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι η νεα γενιά με σαφώς διαφορετική παιδεία(γενική και κυκλοφοριακή) θα αλλάξει αυτο το καθεστώς έτσι ώστε να μην γίνει απο όπου Έλληνας=γαιδουρια σε γαιδουρια=Έλληνες.
    Αν μιλαμε για παιδια εως 15 ετων συμφωνω μαζι σου Γιαννη. Υπαρχει καποια ελπιδα. Διοτι η πλειοψηφια των καφρων αποτελειται απο νεους 20-30 ετων.

7. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Eleni (06-02-12), Nino (06-02-12), Ptboul (06-02-12), Samaro (05-03-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι να πείς φίλε Νίκο...Δυστηχώς έτσι είναι η κοινωνία μας...
    Οσο και να φωνάζουν ολοι το κράτος φταίει,ξεχνάνε ότι πρώτιστα εμείς οι ίδιοι αποτελούμε το κράτος...

9. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσοι έχουν ζήσει σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό ξέρουν πόση σημασία έχει δοθεί στην πρόσβαση ανθρώπων με κινητικά θέματα.
    Για μένα το επίπεδο μιας χώρας και των ανθρώπων της κρίνεται από αυτό.

11. The Following 5 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Eleni (06-02-12), Kostas_1 (06-02-12), Ptboul (06-02-12), Samaro (05-03-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι ισως το πιο ατυχες παραδειγμα, αλλα οταν νοσιλευομουν στην Ελβετια και ειχα πια συνελθει και μπορουσα να βγαινω εξω, επαιρνα το τοπικο τραινο απ το Νοτβιλ εως τη Λουκερνη (25') κα στη συνεχεια το αλλο τραινο απο Λουκερνη για Ζυριχη και το βραδυ επεστρεφα ολομοναχος χωρις να χρειαζεται η παραμικρη βοηθεια.
    Απλα οταν προτιθεσαι να ταξιδεψεις με τραινο υποχρεουσαι να ειδοποιησεις τη σιδηροδρομικη εταιρια να εχει standby υπαλληλο στους σταθμους του ταξιδιου σου (αναχωρησης / αφηξης) σε περιπτωση που χρειαστει κατι στην επιβιβαση αποβιβαση.
    Και εννοειται οτι τα παντα ηταν αμεσα προσβασιμα και ελευθερα προς χρηση.
    Αλλα ειναι πραγματι ατυχες να συγκρινουμε τα δυο ακρα (ελλαδα / ελβετια).
    Και μονο μια μικρη προνοιτικοτητα και σεβασμος θα ηταν αρκετα στην Ελλαδα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (06-02-12), Leonidas_E39 (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πηγα να γραψω κατι, αλλα το μετανιωσα.
    Κατι οχι για την Ελβετια, αλλα για την Νιγηρια.

Κανω κρατει ομως, μιας και ο δημοσιος - ιντερνετικος - διαλογος, μπορει να καταληξει λαθος. Συν του οτι εκτος απο κανα-δυο παιδια δεν γνωριζω (ουτε με γνωριζει) κανεναν αλλο εδω, μπορει να στραβωσει το πραμα...

Εδιτ: Θα ακολουθησω την συμβουλη σου, να μην παρακολουθησω αλλο το νημα που ανοιξες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 06-02-12 στις 13:28

15. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12), Ptboul (06-02-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω απλά θα ρωτήσω κάτι απλό και μετά ας μιλήσουμε για οση γενίκευση θέλετε.

Όταν είδαν τον Χ,Υ στη μέση του δρόμου/πεζοδρομίου που έλεγε αυτά τα πράγματα στο Νίκο (του στυλ "δεν με ενδιαφέρει"),στάθηκε έστω και ένας που πέρναγε απο δίπλα, να τα χώσει στον Χ,Υ?
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ??
    Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει...

ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Γιατί δεν είναι δουλειά μας...Γιατι δεν μας ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-02-12 στις 15:54

17. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Nick bmwlover (06-02-12), nikos1400 (06-02-12), Nino (06-02-12), Panos 316T (06-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω απλά θα ρωτήσω κάτι απλό και μετά ας μιλήσουμε για οση γενίκευση θέλετε.

Όταν είδαν τον Χ,Υ στη μέση του δρόμου/πεζοδρομίου που έλεγε αυτά τα πράγματα στο Νίκο (του στυλ "δεν με ενδιαφέρει"),στάθηκε έστω και ένας που πέρναγε απο δίπλα να τα χώσει στον Χ,Υ?
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ??
    Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει...

ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Γιατί δεν είναι δουλειά μας...Γιατι δεν μας ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μας...
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....

19. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

BILL007 (06-02-12)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP