θα μας πειτε και εμας να ξερουμε Mr christos ή ειναι μυστικο?
θα μας πειτε και εμας να ξερουμε Mr christos ή ειναι μυστικο?
Δεν ξεχνας ευκολα εσυ!!!!
Για παμε ρε παιδες ειναι κανεις αλλος για την κοπη τις πιτας μας ; ; ;
1) Christos 330 + 1
2)Tsakirakos
3)saulm3+1
4) δημητρης Μ3
5) scania124
6) sakE90 + 1
7) cecotto
8) antrets
9) Φανης
10) bmwz3
12) yodas
13) Konstantinos E60+1
14)eva*+MΑΡΙΑ !!!!!!
15) . . .
16) . . .
βέβαια...είναι οι...
BMWNAOUSSA - georgekak - GIORGOS, Gregory_///M - imolarot - m_sak - nuovo.. - sotiris 328i - Spiros335i - steliosm46 - Terry Grant - tsouk - YANNIS X1
sympether with chiefτης
ανάμεσά μας ας κατσουμε σπιτάκια μας !!
[QUOTE=Thomelef;242076]βέβαια...είναι οι...
BMWNAOUSSA - georgekak - GIORGOS, Gregory_///M - imolarot - m_sak - nuovo.. - sotiris 328i - Spiros335i - steliosm46 - Terry Grant - tsouk - YANNIS X1[/QUOTE
Aπο λαο εχουμε κινησεις δεν βλεπω φιλε . . .
Αλλα μην αγχωνεσαι οποιος ειναι να ερθει θα ερθει ρε . . .
Ποιο πολυ θα δουμε φιλους που θα κοψουν πολλα χιλιομετρα παρα αυτοι που
απεχουν 30-40 χλμ . . .
Βασικά αυτούς που θα έκοβαν πολλά χιλιόμετρα τους βόλευε περισότερο η Ευκαρπία, είτε έρχονταν από ανατολικά (Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες κτλ) είτε έρχονταν από Κατερίνη μεριά. Το σίγουρο είναι ότι επί 3 χρόνια μπορεί και 4 από motorsport ακόμα μαζευόμαστε είτε Χαλκηδόνα ειτε Κουφάλια είτε Άθυρα, οπότε μάλλον μπερδεύεσαι, κάποιος άλλος βαριέται να κάνει τα 30-40 χλμ για μια φορά τον χρόνο έτσι για να δει και κάτι διαφορετικό βρε αδερφέ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...
Και μην ξεχνάς ότι εγώ που στο λέω έχω κάνει με την γριά πολλά χλμ. για τέτοιες καταστάσεις και έχουμε κανει και κάποια από αυτά μαζί. Δεν τα λέω όλα αυτά για να μαλώσω μαζί σου, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι έχεις άδικο![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 07-02-12 στις 13:36
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
το θεμα ειναι ρε Τεο οτι οτι ηταν να γινει εγινε,καταληξαμε στη Χαλκιδονα οποτε τωρα πλεον μενει να ερθει ο κοσμος εκει ειτε βολευει ειτε δνε βολευει.πολυ σωστα αυτα που λες αλλα πια δεν εχουν νοημα ετσι δεν ειναι?οποτε καλο θα ηταν να ερθουν και αυτοι που δεν τους ''βολευει'' και του χρονουνα ειμαστε γεροι και και το κανονιζουμε σπιτι μου!!!! χαχαχα
υγ και κατι ακομα.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΛΚΕΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ.τελος ξεκολλατε λιγο μερικοι.για ποιο λογο να χωριστουμε δλδ?