να πω και γω κατι...
επειδη έχω οδηγήσει το αυτοκινητο του sokin μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι έπρεπε να έχω ασχοληθεί με τα κιτάκια του κομπρέσορα απο την αρχή...
ο λόγος....το αμάξι του νίκου είναι σαν μαμα ακριβως με την διαφορά οτι οταν πατάς το γκάζι χάνεις την μπάλα...δεν ξεσπάει πουθενά δεν μ@λακίζεται στον δρόμο κ είναι για μενα οτι πρέπει σε αυτήν την μορφή και για πίστα( με 2-3 πραγματάκια ακόμη σε συγκεκριμένους τομείς θα Γ@ΜΕΙ !!! )
σε σύγκριση με το δικό μου...άστο καλύτερα...
σε δύναμη δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ούτε κ σε ροπή...
στην οδήγηση όμως κλαίω...το δικό μου κάνει 2 ξεσπάσματα στο φάσμα των στροφών που δουλεύει κ αν δεν είσαι προέτοιμασμένος έχεις πρόβλημα...
στο ρελάντί γίνεται λίγο της πόρνης με τον τρόπο που δουλεύει κ είναι αρκετα κουραστικό κ στην καθημερινή οδήγηση...δηλαδή ή πας ταξίδι με άδειο δρόμο ή πάς κ το σκίζεις ή δεν πας πουθενα απλά....
για μένα που είμαι κ βλαμμένος η καλυτερη λυση θα ήταν σε συνεργασία με κάποιον οίκο στο εξωτερικό χαμήλωμα της συμπίεσης κ λίγο παραπάνω πίεση σε καλό κομπρεσέρ και that's it !!!! θα έχει κάποιος αμάξι να το χαίρεται διαρκώς και παντού.....
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...