γιατι αλλαζει χερια το αμαξι και θες να το κανεις να φαινεται νοικοκυρικο?
αντε ρε κονιορδε μαζεψε τα τζατζικια και τα κρομυδια απ τα καθισματα.... ή βαλε δερμα επιτελους να τα πλακωνουμε στο πιεστικο και την σπατουλα...
γιατι αλλαζει χερια το αμαξι και θες να το κανεις να φαινεται νοικοκυρικο?
αντε ρε κονιορδε μαζεψε τα τζατζικια και τα κρομυδια απ τα καθισματα.... ή βαλε δερμα επιτελους να τα πλακωνουμε στο πιεστικο και την σπατουλα...
Ρε παπαριδη μέχρι και ο Μονστα μας έπιασε στο ψιλό!
Βούλωνε λίγο να μάθουμε τίποτα
Σε μία κούπα καφέ θα αραιώσεις CiF/ Vanish (ανάλογα την επιφάνεια) & λευκό ξύδι 3:1. Στο μίγμα αυτό θα προσθέσεις 10 σταγόνες λεμόνι. Ανακάτεμα καλό & ζέσταμα στο microwave για 1'. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το τρίψιμο. Αν σου ξεβάψει, δεν ευθύνομαι σε τίποτα. Κάνε δοκιμή σ ένα σημείο για να δεις τι γίνεται.
Ανάλογα τη βρώμα θα χρειαστείς 3-4 κουβάδες μίγματος όπως και δυνατή σκούπα αναρρόφησης υγρών. Δύο-τρία περάσματα στο τέλος με καθαρό νερό (ψεκαστά) και πάλι αναρρόφηση.
Φιλιά από τις αγγλίδες νοικοκυρές που καθαρίζουν σπίτια.
m-power_01 (02-02-12)
monsta dld αν βαλεις 3 κουπες ζιφ θελει μια κουπα ξυδι? δεν θα ειναι πολυ πηχτο?
καλα εγω δεν μπαινω μετα μεσα γιατι θα βρωμαει!
Ρε με έχετε πεθάνει !
Όχι ξύδι Κώστα ... Δεν την παλεύω την μυρωδιά!
Ελάτε ρε παιδιά πείτε μου κάτι!
Δεν έχουν Λεκέδες τα καθίσματα μου, αφού ούτε καπνιζω , ούτε καφέ πίνω, ούτε τρώω στο αυτοκίνητο. Μόνο ότι μαζεύει απο το καυσαέριο και την φυσιολογική μπίχλα των 8-9 μηνών που έχουν περάσει απο το τελευταίο καλο πλύσιμο.
Θα ήθελα απλώς μία τόνωση στο χρώμα.
Υπάρχει κάποιο προϊόν που να υπόσχεται κάτι τέτοιο;
m-power_01 (02-02-12)
Κοστίζει κάνα 1000άρικο;
Παλικάρι μου ξέρω τι χρειάζεσαι...
Με αυτό και είσαι κομπλέ! https://www.autowerkesexclusive.com/...poo/index.html
Το έχω και είμαι υπέρευχαριστημένος!!!!
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ SONAX!Πήγαινε σε autoglym...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 02-02-12 στις 16:48
m-power_01 (02-02-12)
εδώ μέσα γιά να μάθει κανείς κάτι που δεν ξέρει, μόνο αν ρωτήσει καινούργιος μαθαίνουμε, αν ρωτήσει "δικός μας", το σκίζουμε στο χαβαλέ
Ρε Σπυράκο, νοικοκύρη θες να σου πει ? Κάτσε να το δει η Γιωργάρα![]()
m-power_01 (02-02-12)