Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: [E46] M3 smg update

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο software engineer πρέπει να πληρώνεται.
    οι software enginneer oi executive manager oi shopping merchandiser οι hair stylist να πανε να σπειρουν σε αλλο χωραφι την τρελα τους σεβαστε μου ιατρε

υ.γ το σχολιο μου δεν αφορα προσωπικα τον k.Σκανδαλη
    αντε γεια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (31-01-12), Ptboul (31-01-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    για το συγκεκριμένο θέμα του σαζμάν που αναφέρει ο άρης, είναι απλά μια αναβάθμιση για την ομαλότερη λειτουργία του κιβωτίου. προσωπικά επειδή την είχα κάνει, δεν αξίζει. κάνανε την λειτουργία πιο ομαλή, για μικρότερη καταπόνηση του δίσκου. όπως είπα, πέραν του ότι το αμάξι άλλαζε ελαφρώς χειρότερα, διαφορά δεν είδα. πάλι άγαρμπα γκάπα γκούπα έχει, και είναι πιο αργό. με αυτό που είδα διαφορά, ήταν με το πρόγραμμα του μήτσου.
    Αν κάνανε την λειτουργία πιο ομαλή μάλλον πιο γρήγορα θα τρώγεται ο δίσκος... Για σκέψου... Περισσότερο πατινάρισμα ,μεγαλύτερη φθορά !
    Εκτιμώ, χωρίς να το ξέρω βέβαια , οτι εφόσον λες ότι η λειτουργία έγινε πιο ομαλή στα γρήγορα προγράμματα , έγινε για να προστατευθεί το πίσω υποπλαίσιο!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι software enginneer oi executive manager oi shopping merchandiser οι hair stylist να πανε να σπειρουν σε αλλο χωραφι την τρελα τους σεβαστε μου ιατρε

υ.γ το σχολιο μου δεν αφορα προσωπικα τον k.Σκανδαλη
    Άρη με συγχωρείς αλλά ο κάθε επαγγελματίας εκτιμά και τιμολογεί όσο θέλει την δουλειά του. Ο αγοραστής με την σειρά του αποφασίζει αν θα τα δώσει ή όχι !

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP