Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 205

Θέμα: Μ3 με πόσο;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    30-07-10
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    7.746
    Thanked
    17943
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Όπως πολύ σωστά είπαν κάποια παιδιά, το Μ3 είναι αυτοκίνητο ''των 100.000 ευρώ''.. τόσο κοστίζει η συντήρηση και η χρήση του άσχετα πόσο πουλιέται πλέον.
    Το θέμα είναι η σωστή και τακτική συντήρηση με σωστά ανταλλακτικά. Το δικό μου,στον 1,5 χρόνο που το έχω δεν μου έχει βγάλει τίποτε και δουλεύει ρολόι..το πήρα με 63000 χλμ και τώρα έχει 95000.. Μόνο το δυναμό(γνωστή βλάβη στα Μ3) την πρώτη εβδομάδα που το είχα, μετά τίποτε.. αλλά δεν ''λυπάμαι'' καθόλου την συντήρηση ε? Όλα όπως προβλέπονται! Είμουν και τυχερός βέβαια γιατί ''έπεσα'' και σε πολύ καλό και καθαρό αμάξι, αταλαιπώρητο πραγματικά, να είναι ο καλά ο Γιάνναρος βέβαια!

    Γενικά αυτό το αυτοκίνητο θέλει καλό ψάξιμο από καλό γνώστη πάντως..μην κολλάτε στα χλμ και στην χρονολογία άλλα στο ''καθαρό'' ιστορικό.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.



  2. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

    zaharias (30-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP