Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια, είναι όντως φοβερό μηχάνημα!
Εμένα με ταλαιπώρησε αρκετά όμως η τελευταία έκδοση καθώς βγήκαν πάνω μου πολλές bugιες και όπως εγραψα και παλαιότερα χρειάστηκε να το στείλω 2 φορές πίσω στην Αμερική για να βρουν τι συμβαίνει, καθώς ήμουν απο τους πολύ πρώτους που εμφανίστηκαν τα διάφορα θέματα. Ευτυχώς απο τότε δεν είχα ξανά κανένα πρόβλημα και πλεον το λιώνω άφοβα ενω πλεον δεν κουβαλάω μαζί μου και τον μαμα εγκέφαλο.
Τώρα θα συνδέσω και ρυθμίσω τους knock sensors, στροφόμετρα και βεντιλατέρ. Το μεγάλο στοίχημα είναι να καταφέρω να δουλέψω και την ηλεκτρονική πεταλούδα του κομπρέσσορα(τον οποίο δεν έχω βάλει ακόμα), έτσι ώστε να μπορώ να ρυθμίζω την εκτόνωσή του και την πίεση που θέλω να δουλεύω σε όλο το φάσμα των στροφών. Με λίγα λόγια boost control.
Μετά θα μπουν και extra αισθητήρες για θερμοκρασίες-πιέσεις και πολλά άλλα καλούδια, αλλά όταν έρθει η ώρα και τα χρήματα φυσικά...![]()