Αυτες τις μ@λ@κιες κανουν.. και μολις παει ο πελατης.. φευγει..
Τα ιδια κανουν ορισμενοι με το ΦΠΑ.. Βλεπεις την τιμη.. Και σου λεει.. +τοσο ΦΠΑ.. Κατσε ρε φιλε.. Δλδ, ειναι τοσο δυσκολο να γραψεις οτι ΤΕΛΙΚΗ τιμη ειναι τοσο..??
Παντως ΔΕΝ συμφερει το συγκεκριμενο αν βγαινει 14,5.. Με λιγα παραπανω, βρισκεις facelift..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaharias : 27-01-12 στις 18:04
ΧΙΟΣ-CHIOS
έλα ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο...14.5 χιλιάρικα για Μ3 Ε46 καθαρό???μην λέμε και ότι θέλουμε.
φοβερά καλή τιμή αν μιλάμε για αμάξι που δεν θέλει επισκευές. μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια. και στο κάτω κάτω αν δεν κυκλοφορεί τ'αμάξι, γιατί να πληρώσει σήματα ο ιδιοκτήτης???επειδή μπορεί να το πουλήσει???
η τιμή του ΑΝ το αμάξι είναι καθαρό, είναι πάααααααααααααααααααρα πολύ καλή.
sympether with chiefτης
Συμφωνω με το Monsta.. (οτι ειναι πολυ βασικο σε ενα μεταχειρο η συντηρηση, ποσο μαλλον σε ενα ///Μ)
Απλα να σας πω, πως το σκεφτομαι ΕΓΩ..
Αν επαιρνα Μ3 αυτη τη στιγμη, μαλλον θα επαιρνα του Monsta..Με κλειστα τα ματια..
Αν για τον Χ,Ψ.. λογο δεν ηθελα του Κωστα.. τα ΠΡΩΤΑ Μ3 που θα κοιτουσα, θα ηταν τα facelift.. Αμα ο αλλος δινει κοντα 15 ενα του 2001 και ο αλλος πουλαει του 2003 16, δεν θα κοιτουσατε το πιο καινουργιο..?? (εγω τουλαχιστον ετσι θα εκανα..)
Μπορει να ειναι οντως μικρες οι διαφορες στα facelift, αλλα οπως και να το κανουμε, τα LED πισω κανουν το 46αρι να φαινεται πιο "φρεσκο"..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (30-01-12), Monsta (30-01-12), nik200 (30-01-12), Vassilis ///M (30-01-12)
Τα led μπαίνουν με ελάχιστο κόστος και σε 5'.
Θα σου δώσω άλλο ένα παράδειγμα. Το 46 Μ3 του Lunatic ήταν προ f/l, αλλά αν έβλεπες εκείνο και μερικά 'καθημερινής χρήσης' f/l, θα κατέληγες στου Γιάννη χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης τα χλμ είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπου ένα του 03 μπορεί να χει 80Κ και του 05 120Κ. Αν μπορεί να εξακριβωθεί και αυτό σε μία αγορά, είναι αυτονόητο πως θα πας στο αμάξι με τα λιγότερα χλμ.
Θέλω να πω πως παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες μέχρι τη τελική επιλογή.
Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι και αυτό θα κανα. Χωρίς να σημαίνει ότι και ο υπόλοιπος κόσμος το θεωρεί σωστό ή θα κανε το ίδιο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 30-01-12 στις 13:05
zaharias (30-01-12)
να προσθεσω και κατι...το οποιο μπορει να φαινεται ασχετο αλλα στην πραξη δεν ειναι καθολου....
μην πιστεψετε ποτε οτι ενα m3 πχ..που ο αλλος εδωσε καποτε 90χιλ δεν του εχει πιει το αιμα...γενικα στην ελλαδα τα ακριβα αυτοκινητα (porsche-ferrari-m3 κτλ κτλ) καινουργια εχουν πολυ "ιστορια" (σαν μεταχειρισμενα)..ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να διαθεσουν τετοια ποσα μονο για την κ@υλα τους...και αυτοι συνηθως μονο καλα παιδακια δεν ειναι!!!!και επ ουδενι μην πιστεψετε οτι ειναι φυσικα και καλοι οδηγοι...για αυτο τα αυτοκινητα αυτα κουβαλανε και μια ιστορια που συνηθως δεν ειναι καλη..και επισης πρεπει να ειναι πολυ "νοικοκυρης" ο αλλος για να το κραταει σε καλη κατασταση μετα απο 100-150χιλ χιλιομετρα τετοιο αμαξι..κατι που δεν ισχυει στην πλειονοτητα των αγοραστων που ονοματισα πιο πριν...
γιαυτο επιμενω οτι το να βρεις καλο τετοιο αμαξι ειναι ρισκο μεγαλο..και θελει γνωση αρκετη...οποτε μην ψαχνετε απαραιτητα για ευκαιριες και εξοπλισμους..κοιταχτε το αμαξι να ειναι "καθαρο"..και αν καιγεστε τοσο πολυ για κατι που δεν εχει το βαζετε μετα..εγω ετσι επραξα στην αγορα του δικου μου και με εχει δικαιωσει σε μεγαλο βαθμο...καθως μετα απο 1+ χρονο συμβιωσης μονο φυσιολογικες φθορες εχουν φανει...και οχι κατι που δεν περιμενα..ευτυχως!
Δεν είναι απαραίτητα απόλυτο αυτό Ζακ.Και θα εξηγήσω:
Ειδικά στο παλιό πλέον σκαρί του Ε46, το f/l δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Εμφανισιακά τουλάχιστον. Ένα μεγαλύτερο 'χερούλι' στο πορτ-μπαγκάζ και πίσω led φώτα, δε νομίζω να έκαναν το f/l πιο 'ποθητό'.
Στα σημερινά f/l bmw και όχι μόνο, οι διαφορές είναι πολύ πιο σημαντικές, ενώ σε άλλες μάρκες για να βάλεις f/l φώτα πρέπει ν αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο (καπώ, μπρος & πίσω φτερά, πορτ μπαγκάζ).
Κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να κοιτάξει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής Ε46 Μ3, είναι η συντήρηση / service που έχει γίνει στο αυτοκίνητο, το σημαντικό recall, τα ανταλλακτικά και τι από τα περιφερειακά χρήζει αλλαγής. Και όχι αν έχει πίσω led φώτα, ή νάβι.
Όπως πολύ σωστά είπαν και άλλα παιδιά πιο πριν, ένα αμάξι 340 αλόγων στα 15 χιλιάρικα μπορεί φαντάζει σούπερ ευκαιρία, μπορεί όμως και να κρύβει πολλά κουσούρια που με τη πρώτη μιζιά δε φαίνονται. Δυο-τρία εύκολα εντοπίσιμα πραγματάκια σε Μ3 είναι για πλάκα 2-3 χιλιάρικα και μιλάμε μόνο για λάστιχα, αμορτισέρ, φρένα. Που να πιάσεις όλα τα υπόλοιπα.
Αναρωτηθείτε λοιπόν και ερευνήστε καλά.
Πιστευω πως ενα f/l μοντελο περα απο τις αισθητικες αλλαγες που εχει ,ειναι βελτιωμενο κ στα μηχανολογικα-ηλ/κα μερη του.Τα προβληματα που βγαζουν τα πρωτα μοντελα σε καθε νεα σειρα η εταιρεια τα λαμβανει υποψιν κ προσπαθει με το f/l να τα εξαλιψει...(βλεπε μεταλα στα πρωτα Μ3 ) .
Σιγουρα για ενα μεταχειρισμενο αυτο που μετραει παρα πολυ ειναι κ η σωστη συντηρηση αλλα κ η χρηση του αυτοκινητου .Βεβαια ολοι θελουμε να αγορασουμε περισσοτερα καλουδια (ζαντες ,navi ,δερματα ,κ.α) με λιγοτερα χρηματα ,αλλα αυτο δεν πρεπει να ειναι το κυριοτερο κριτηριο επιλογης.
Τελος το συμπερασμα ειναι πως η φτηνια τρωει τον παρα κ αυτο σημαινει οτι οταν κατι ειναι πολυ φθηνοτερο απ το μεσο ορο της αγορας σιγουρα κατι κρυβει...
alexk (30-01-12)