δεν απαξιωσα τις αλλες μαρκες, και το οτι εγω ειχα ενα ρεταλι Honda δε με εκανε να πιστεψω οτι ολα τα honda ειναι ρεταλια...δεν ειπα ποτε κατι τετοιο..
απαξιωσα τα abs και τα antispin και τα απαξιωνω γιατι δε τα γουσταρω, δε τα γουσταρω οποια εταιρια και να ναι
δεν αμφισβητησα ποτε τις γνωσεις σου και πιο συγκεκριμενα δεν ειπα οτι δεν εχεις ιδεα (εσυ μονο αυτο κανεις απο το πρωτο μνμ μεχρι και το τελευταιο)
τωρα για να καταλαβεις τι λεω (μακαρι αλλα δε προκειται) κατσε με ανοιχτο μυαλο και δες ενα ενα τα μοντελα ολων των εταιριων και θα καταληξεις απο μονος σου οτι η Yamaha σε καλυπτει περισσοτερο...αυτο ειναι στανταρ!! ετσι δικαιολογω εγω οτι πιστευω παραπανω στη Yamaha και οχι αμφισβητοντας αυτον που εχει αντιλογο με μενα οπως κανεις εσυ (σε ολα τα μνμτα ενα ενα δες τα δεν κανω λαθος)
εγω δε γεμιζω την σκεψη μου με ενα μοντελο, απο το παπι χωρις ποδια που κοροιδευει ο σταθης μεχρι τα super sport ολα κατι εχουν κατι να δειξουν δεν κανω διακρισεις και ουτε θεωρω την κλαση μου τετοια που "δεν κοιταζω" τα παπια...ετσι πρεπει να ειναι οποιος αγαπα το αθλημα
φιλαρακι δε δεχομαι τη συγγνωμη γιατι δε την πιστευεις με οσα εξακολουθεις να λες για μενα...σε αντιθεση με μενα που δε σε αμφισβητησα ποτε και ας μη συμφωνω με οσα λες...τεσπα
να σαι καλα και εσυ και οσοι ψευτομαγκες γραφουν στο πινακα μνμτακια επιπεδου!!

Απάντηση με παράθεση