Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 71

Θέμα: Επιτελους την πηρα!

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω κραταω ψιλα το επιπεδο και δεν κραξω κανεναν στο πινακα ελεγχου...και δεν γραφουν και το ονομα τους οι μαγκες

και ειδικοτερα δεν απαξιωνω δεν κρινω και δεν αμφισβητω κανεναν...καλα λεει ο σταθης αλλο ειναι το επιπεδο αλλα...

αυτοι που κριναν και αμφισβητησαν και δημιουργησαν πολωσεις ας τους κρινουν οι moder, οχι εγω...

φιλικα και με ψιλα το κεφαλι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xxxvagos : 25-01-12 στις 21:03

Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοεις εμενα εισαι λαθος αλλη μια φορα διαφορετικα δεν θα τα ελεγα εδω σε αυτο το θρεντ.απο κεικαι περα κατσε διαβασε ξανα το θρεντ τι εγραψες και τι εγραψαν κανε τον απολογισμο και μετα βγαλε το συμπερασμα αν αμφισβητεις και δεν απαξιωνεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

οχι δεν ξερω ποιος το εγραψε ειλικρινα...ουτε με ενδιαφερει

και επειδη μου το πες εκατσα και τα διαβασα, δεν αμφισβητησα-απαξιωσα κανεναν προσωπικα...απαξιωσα τα συστηματα γιατι δεν τα γουσταρω..και το εξηγουσα καθε φορα που το ελεγα

απο την στιγμη που υπαρχει κατ εξακολουθηση ειρωνια προς το προσωπο μου μονο στο τελευταιο μνμ μου μιλησα με το ιδιο επιπεδο

ας πουμε κι εσυ ηρθες απο το πουθενα και χλευασες το ποσα χρονια εχω μηχανακι
    αλλα και παλι εγω ευγενικα σου μιλαω και δεν σε ειρωνευομαι

το μονο που με χαλασε ειναι τα λογια του σταθη..τεσπα!! καλη καρδια

φιλικα και με ψιλα το κεφαλι παλι.. να και ο ανιδεος βαγγος!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βάγγο..αν νομίζεις ότι σε ειρωνεύτηκα κάνεις λάθος και ζητάω συγνώμη! Δεν ειρωνεύομαι ποτέ ανθρώπους που δεν τους ξέρω προσωπικά, πόσο μάλλον πίσω από μια οθόνη..
    Η άποψη σου είναι σεβαστή αλλά εγώ δεν συμφωνώ και προσπάθησα να σου αποδείξω οτι έχεις άδικο ειδικά όταν κρίνεις κάτι χωρίς να έχεις την ανάλογη εμπειρία..και εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν έχεις ιδέα για αυτά που είπες παραπάνω..δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ ούτε σε κοροϊδεύω, απλά είμαι ξεκάθαρος απέναντι σου! Δεν μπορείς/μπορούμε να κρίνουμε και να τσουβαλιάζουμε καταξιωμένους κατασκευαστές(για όλες τις μάρκες μιλάω!) κάθε ένας έχει θετικά και αρνητικά, τα άλλα ακούγονται σαν κουβέντες παιδιών του δημοτικού ''αυτό είναι χρέπι και δεν πάει, μόνο το τάδε είναι καλό τα αλλά δεν είναι κλπ''

Εξάλλου εσύ με ''φωτογράφησες'' σαν επιδειξία και καφετεριάκια κάτι το οποίο απεχθάνομαι αλλά δεν το συνέχισα!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

nikos1400 (26-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

βαγγο παει τελειωσε το θεμα οκ ελειξε.απλα στο παραπανω ποστ και ειδικα στην τελευταια γραμμη ο Γιωργος σου απαντησε ακριβως για τον λογο που σε ''ειρωνευτικα''.τελος λοιπον και παλι φιλοι ειμαστε.

υγ Δεν υπερασπιζομαι τον Γιωργο μπορει και μονος του να υπερασπιστει τον εαυτο του αλλα να μην λεμε και οτι θελουμε και τα βαζουμε ολα σε ενα σακι.

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν απαξιωσα τις αλλες μαρκες, και το οτι εγω ειχα ενα ρεταλι Honda δε με εκανε να πιστεψω οτι ολα τα honda ειναι ρεταλια...δεν ειπα ποτε κατι τετοιο..

απαξιωσα τα abs και τα antispin και τα απαξιωνω γιατι δε τα γουσταρω, δε τα γουσταρω οποια εταιρια και να ναι

δεν αμφισβητησα ποτε τις γνωσεις σου και πιο συγκεκριμενα δεν ειπα οτι δεν εχεις ιδεα (εσυ μονο αυτο κανεις απο το πρωτο μνμ μεχρι και το τελευταιο)

τωρα για να καταλαβεις τι λεω (μακαρι αλλα δε προκειται) κατσε με ανοιχτο μυαλο και δες ενα ενα τα μοντελα ολων των εταιριων και θα καταληξεις απο μονος σου οτι η Yamaha σε καλυπτει περισσοτερο...αυτο ειναι στανταρ!! ετσι δικαιολογω εγω οτι πιστευω παραπανω στη Yamaha και οχι αμφισβητοντας αυτον που εχει αντιλογο με μενα οπως κανεις εσυ (σε ολα τα μνμτα ενα ενα δες τα δεν κανω λαθος)

εγω δε γεμιζω την σκεψη μου με ενα μοντελο, απο το παπι χωρις ποδια που κοροιδευει ο σταθης μεχρι τα super sport ολα κατι εχουν κατι να δειξουν δεν κανω διακρισεις και ουτε θεωρω την κλαση μου τετοια που "δεν κοιταζω" τα παπια...ετσι πρεπει να ειναι οποιος αγαπα το αθλημα

φιλαρακι δε δεχομαι τη συγγνωμη γιατι δε την πιστευεις με οσα εξακολουθεις να λες για μενα...σε αντιθεση με μενα που δε σε αμφισβητησα ποτε και ας μη συμφωνω με οσα λες...τεσπα

να σαι καλα και εσυ και οσοι ψευτομαγκες γραφουν στο πινακα μνμτακια επιπεδου!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαγγο παει τελειωσε το θεμα οκ ελειξε.απλα στο παραπανω ποστ και ειδικα στην τελευταια γραμμη ο Γιωργος σου απαντησε ακριβως για τον λογο που σε ''ειρωνευτικα''.τελος λοιπον και παλι φιλοι ειμαστε.

υγ Δεν υπερασπιζομαι τον Γιωργο μπορει και μονος του να υπερασπιστει τον εαυτο του αλλα να μην λεμε και οτι θελουμε και τα βαζουμε ολα σε ενα σακι.
    σε ενα μνμ εγινα μλκ@ς επειδη δεν πηγαινε αλλο η γαιδουρια...αλλα και παλι δεν αμφισβητησα και δεν απαξιωσα κανεναν ειτε το καταλαβαινετε ειτε οχι
    και μονο εγω ξερω και ποιος ειμαι και ποτε κανω λαθος..οχι εσεις μαγκες!!

τελος απο μενα

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

....δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω...να'σαι καλά..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βαγγελη,
    εκει που σε βρισκω εγω λαθος ειναι σ'αυτο που λες για πιστα...
    κριμα ειναι εσεις που ειστε κοντα σχετικα στις πιστες
    να μην εχετε μπει, ακομα και με το παπι.

Πηγαινε κανε δυο τρεις γυρους, να δεις ποσο θα σ'αρεσει μετα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

11. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

xxxvagos (26-01-12)

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμπαθεια δεν εχεις για τις μαρκες αλλα εχεις με οσους δεν συμφωνουν μαζι σου...
    μπραβο! εμαθες ολο το manual παπαγαλια!

εγω δεν τρεχω σε πιστα δεν ειμαι αξιος, δεν παρακολουθω gp ,δεν ξερω τα ονοματα των οδηγων, οτι κανω το κανω για παρτι μου με τα κατσαβιδια μου...αυτοι που παρακολουθουν περνουν τις γκομενες φορανε καπελακια με τις ομαδες που υποστηριζουν και βλεπουν θεωρωντας το sosial event

δε μαρεσουν τα ηλεκτρονικα συστηματα..τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις??? προτιμω να φρεναρω με το χερι μου κιας φαω τουμπα, για να πληρωσω και την μαλακια μου, που ετρεχα

εγω δεν τρεχω στο δρομο, την μηχανη μου δεν την εβαλα σε πιστα να κανω κυκλους χωρις λογο σαν αλλος βαλεντινο ροσσι, πιστευοντας οτι θα γινω καλυτερος οδηγος και για να πηγαινω να λεω στα γκομενακια "ημουνα πιστα πριν"...ξερω πολλους που τα κανουν αυτα για αυτο τα αναφερω!!

εγω που δεν εχω τα λεφτα να παρω gp δεν παρακολουθω , και παγερα αδιαφορο με αφηνει μια τεχνολογια απροσπελαστη απο μενα..

περα απο το gp υπαρχει και το motocross κτλ κτλ...δες εκει ποιος βγαινει πρωτος(και παλι δεν λεει τπτ αυτο)

γενικα ειναι πολυ λαθος για εναν γνωστη να χρησιμοποιει τα πρωταθληματα για επιχειρηματα...πολυ λαθος, μεγαλο fail

εκει που χρηματικα εχω προσβαση η yamaha με καλυπτει σε ολα τα μοντελα καλυτερα απο ολες τις αλλες!!

xt/fmx/dr -> xt πρωτο με διαφορα
    crypton 135/innova/adress/kaze-r -> crypton
    v-max-> αστο!!
    fzx-> αστο!!
    tenere ->αστο!!!

αντικειμενικα, η yamaha εχει βγαλει μηχανακια που οι αλλες δεν θα βγαλουν ποτε...ας χανει και σε καποια σημεια!!

δεν ειμαι εγω αυτος που υποστηριζει το μηχανακι του..
    και δεν ειμαι εγω αυτος που εμμεσα λεει οτι μας κανει χαρη που γραφει...με κουβεντες τυπου "αρκετη φαια ουσια ξοδεψα"

εγω δεν απαξιωσα κανεναν

Υ.Γ γιωργαρα αν σου χαλασα το θρεντ σορυ φιλε μου, κανε αναφορα να σβησουν τα σχολια μου
    σιγα να μην το αναφερο ρε βαγγ καλα κανεις κ τα λες γιατι εγω δεν ειμαι τυπος που θα παραμεινο ψυχρεμος.....εγω ξερω ενα πραμα μονο οπου εχω βαλει το μηχανακι διπλα σε αλλο περισσοτερο κοιτουσαν το δικο μου!ακομα κ σε καφετερια που καθομουνα ηταν διπλα ενα παλικαρι με το τελευταιο 1000 cbr κ κοιτουσε το δικο μου κ ο ιδιος παραδετεικε οτι ειναι καλο εργαλειο κ του λεω κ που να δεις το τελευταιο ρ1 κ μου λεει ασε ειναι πολυ μπροστα....δεν τα λεω εγω οι ιδιοι οι χοντακιδες τα λενε
    A car travels your body
    A bike travels your soul
    ΓΙΩΡΓΟΣ R

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP