mitsos_chania (23-01-12)
zaharias (25-01-12)
zaharias (25-01-12)
Αν θεωρήτε μπάξιμο αυτο τότε κι εγώ σήμερα έκανα ένα γενικό φρεσκαρισματάκι στο εργαλείο,άλλαξα:
-Λάδια
-Φίλτρο λαδιού
-Φίλτρο αέρα
-Φίλτρο βενζίνης
-Φίλτρο καμπίνας
-Μπουζί
Έβαλα αέρα στα λάστιχα μπρος-πίσω
Φουλάρισα βενζίνη (έριξα και ενυσχυτικό μέσα)
Έκανα και ένα πλύσημο μέσα-έξω (το έγλυψα στην κυριολεξία)
Μέχρι που έπιασε ξαφνική βροχήευτυχώς πρόλαβα και το έβαλα στο γκαράζ...
Το σκέπασα και με την κουκούλα,του άναψα και την θερμάστρα για να μην κρυώνει και μου ξεροβήχει μετά και ποιος ακούει την γκρίνια του
Δεν ξαναβγαίνει απο εκεί μέχρι να στεγνώσει ο δρόμος...
Πάμε τώρα με τα ποδαράκια για καφέ....
Έμπαξα Led φώτα στην πίσω πινακίδα.
Επίσης,μετά την ατυχία που είχα και μου πετάχτηκαν από ΣΤΟΠ, το αμάξι είχε γίνει έτσι [IMG]![]()
[/IMG] έγιναν τα εξής:
Έβαλα
1-μπροστά προφυλακτήρα m-pack με τα προβολάκια του
2-άλλαξα τα μπροστά αμορτισέρ(είχα αλλάξει μόνο τα πίσω μετά από μία μαμακεία που είχε γίνει το καλοκαίρι) με bilstein sprint
3-παραγγέλθηκαν και ξαναμπήκαν καινούρια τα DEPO φαναράκια μου(μου έμεινε το ενα καβάτζα)
4-έβαψα τα χερούλια
5-άλλαξα την κορνίζα(το πλαστικό κάτω στο παρμπρίζ)
6-έβαλα μια αεροτομή-φιλέτο και κάτι πλαϊνά σπόιλερ που είχα πάρει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά δεν είχα αξιωθεί να τα βάψω
7-αλλάχτηκε το αριστερό-κοπανημένο ψαλίδι.Μία βδομάδα πριν το τρακάρισμα είχα αλλάξει και το δεξί με καινούριο lemforder οπότε πλέον και τα δυο ψαλίδια είναι καινούρια.
ΥΓ:Ξέρει κανείς πού βρίσκεται η κόρνα?Χθές που έτυχε να την πατήσω,έκανε σαν χαλασμένος τενεκές και παίζει να χάλασε με το τρακάρισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lambros46 : 10-02-12 στις 16:02
S8N (11-02-12)
τι καινούριο πρόσθεσα??? ΒΕΝΖΙΝΗ κατι πολυ ακριβο και σπανιο...
Vassilis ///M (10-02-12)
Με 'γεια Λαμπρο!!!
....ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, σε λιγο θα πεις και ευχαριστω αυτον που σε τρακαρε!!!....επιβεβαιωνεις το "ουδεν κακον αμιγες καλου"
ΥΣ....αντε ειχε καιρο να κινηθει λιγο το θρεντ.....εχουμε και το Φανη φανταρο....αμα ερθει με αδεια ορκομωσιας το μονο που τον βλεπω να μπαζει ειναι υπνος και ξεκουραση με το τσουβαλι!!!!
Lambros46 (10-02-12)
με γειες! αλλο κακο να μη σε βρει Λαμπρο!
Μη τα συζητας αδερφε...
Lambros46 (10-02-12)
λαμπρο αλλο κακο να μην σε βρει!
η κορνα ειναι μεσα στο φορεα του προφηλακτηρα!
ωπ!! σορρυ τωρα το ειδα στο εχει απαντησει ο πανος!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mormon : 10-02-12 στις 19:55
Lambros46 (10-02-12)