λογικά είχε έρθει... κ άλλοι μαζί.. αλλά δεν...
Z4 DCT (18-04-12)
ντινο κανα υπογειο ψησιμο θα δουμε??? να κανουμε οφθαλμολουτρο?
katsaraios (19-04-12), Ptboul (19-04-12)
καλα κατσε να φερω εγω τα παιδια που σκαβουν σε μια μερα 100τεταγωνικα με 4 μετρα βαθος, να φτιαξουμε κανα λαγουμι εκει στο χωραφι, να δεις, αρνι θα βαλει, φερετρο θα του αφησουμε! φερετρο θα ειναι η υπογραφη της ορανωσης για το ριφιφι!
hade ηταν η αρχη της ιστοριας που θα ξεκινησεις!
gnx (18-04-12), katsaraios (18-04-12)
μπορει να θεωρηθει και "της ημερας"
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εμενα μου αρεσουν τα μεγαλεπιβολα σχεδια...
Το τακτοποιησα μια φορα το κατσικι, αντε να το κανω και αλλη μια προκειμενου να βελτιωσω καποια λαθη που εκανα....
Το πραγματικο μεγαλο προτζεκτ ομως, το οποιο γυρνοβολαει στο μυαλο μου κατι μερες τωρα ειναι συγκεκριμενο:
Χρειαζονται "χερια", και πανω απο ολα συμπνοια, κατανοηση, και συσπειρωση...
aristent (19-04-12), gnx (19-04-12), katsaraios (19-04-12), Ptboul (19-04-12)
ειδικα το τελευταιο!!!
ξεκινας απο τον sp@ro που ξερει καλα απο παρομοιους λακκους
μετα θα ερθει ο S&N να σχεδιασει και να βγαλει την απαιτουμενη αδεια απο την πολεοδομια, ο μπαουερ να βοηθησει με τις εξατμισεις του λακκου, ο πιτμπουλ ειναι καλος στο μυστρι!!και μαγος χαντες και η αφεντια μου για τα χαμαλικια (τουβλα χαρμανια κλπ).
Μετα θα παρεις ενα πολυ καλο και ακριβο δωρο στη συζυγο για να καταπραυνεις τις αντιδρασεις!!
Αλλα το σημαντικοτερο θα πρεπει να βρεθει καποιος μικροσωμος που θα μπορει να μπαινει περιοδικα στον λακκο για να μαζευει τις σταχτες!!!
Δυσκολο προτζεκτ αλλα αποτελεσματικο!!!
Αααα πριν το προτζεκτ θα πρεπει να φτιαχτει παρακειμενος λαχανοκηπος γιατι αλλιως δεν θα συμφερει![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-04-12 στις 15:25
εκτος απο αυτα, κανω και πολυ καλα το γουρουνακι... ινκκκκ ινκκκκκκκκ![]()