aristent (19-04-12), katsaraios (19-04-12)
Ο καλα εσυ νομίζεις οτι η Λάρισα ειναι πόλη...και ο Αρης δεν ειναι Βλαχαρα????....βλάχοι ειναι αλλα το κρύβουν....και ο κατσαρόλας που πάτησε και thanks...έδωσε και συμβουλή για το ψήσιμο....που αμα του δωσω να φαει απο το αρνι αυτο θα παει στο hoteli και θα δηλώσει παραίτηση για να γινει βοσκος!!!!
Ετσι βεντουζααααααααααα![]()
![]()
aristent (19-04-12), Eleni (19-04-12), katsaraios (19-04-12)
Εμενα μου αρεσουν τα μεγαλεπιβολα σχεδια...
Το τακτοποιησα μια φορα το κατσικι, αντε να το κανω και αλλη μια προκειμενου να βελτιωσω καποια λαθη που εκανα....
Το πραγματικο μεγαλο προτζεκτ ομως, το οποιο γυρνοβολαει στο μυαλο μου κατι μερες τωρα ειναι συγκεκριμενο:
Χρειαζονται "χερια", και πανω απο ολα συμπνοια, κατανοηση, και συσπειρωση...
aristent (19-04-12), gnx (19-04-12), katsaraios (19-04-12), Ptboul (19-04-12)
Ω ρε τι έκαναν οι άνθρωποι?? Στην γυναίκα σου το είπες?![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ωραιος ο σκυλακος. Μια φραπεδια του λειπει.
Eleni (19-04-12)
Kostas_1 (19-04-12)
Οχι βρε συ, σιγα μην ξεσκισουμε το κηπο. Χωρια που το σκυλος θα λυσσαξει απο την λιγουρα.
Διπλα σε ενα χωραφι (εκει που εσιαξα και το κατσικι) θα γινει η δουλεια...
Ακόμα και η Αθήνα, από ψηλά (500 πόδια) φαίνεται ωραία!!
ειδικα το τελευταιο!!!
ξεκινας απο τον sp@ro που ξερει καλα απο παρομοιους λακκους
μετα θα ερθει ο S&N να σχεδιασει και να βγαλει την απαιτουμενη αδεια απο την πολεοδομια, ο μπαουερ να βοηθησει με τις εξατμισεις του λακκου, ο πιτμπουλ ειναι καλος στο μυστρι!!και μαγος χαντες και η αφεντια μου για τα χαμαλικια (τουβλα χαρμανια κλπ).
Μετα θα παρεις ενα πολυ καλο και ακριβο δωρο στη συζυγο για να καταπραυνεις τις αντιδρασεις!!
Αλλα το σημαντικοτερο θα πρεπει να βρεθει καποιος μικροσωμος που θα μπορει να μπαινει περιοδικα στον λακκο για να μαζευει τις σταχτες!!!
Δυσκολο προτζεκτ αλλα αποτελεσματικο!!!
Αααα πριν το προτζεκτ θα πρεπει να φτιαχτει παρακειμενος λαχανοκηπος γιατι αλλιως δεν θα συμφερει![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-04-12 στις 15:25