Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 51

Θέμα: [E36] μετατροπή σε 318is από 316

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πιστεύω ότι 1500 είναι καλά για αγορά ενός καλού μοτέρ με τα πράγματα που θα χρειαστούν για να μπει επάνω μαζί με τα αναλώσιμα λάδια και και εργασία είναι καλά πιστεύω 1500 θα πάω να το σχεδιάσουμε με τον μηχανικό να μου πει και αυτός μπαίνω στον κόπο να το κάνω 18αρι επειδή το 16άρι τα έχει φάει τα ψωμάκια του και δεν αξίζει δώσω 1000 + για να κάνω επισκευή και αν είμαι πάλη 1600

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποτε καλουτσικα ειναι 1500 νωμυζω και η διαφορα ειναι μεγαλη απο 316 σε 318 ενταξει δεν ειμαι τησ κοντρασ απλα θελω να εχω λιγοπαραπανω γκαζακι και ανκανω καμαι σβουρητσα καμια φωρα ποιο ευκολα χεεχ τωρα να σε ρωτησω ρε MIKEχρειαζομαι και εξατμηση?/ στα τετρακυληνδρα δεν εηδιεσ η εξατμηση?/
    Οχι δεν ειναι ιδιες και καλο θα'ναι να την παρεις μαζι με το τροπετο αλλιως θα σου ανεβασει το κοστος κι αλλο η κατασκευη καινουριας.Θες ακριβως αυτα που σου'γραψα στην αρχη...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιστεύω ότι 1500 είναι καλά για αγορά ενός καλού μοτέρ με τα πράγματα που θα χρειαστούν για να μπει επάνω μαζί με τα αναλώσιμα λάδια και και εργασία είναι καλά πιστεύω 1500 θα πάω να το σχεδιάσουμε με τον μηχανικό να μου πει και αυτός μπαίνω στον κόπο να το κάνω 18αρι επειδή το 16άρι τα έχει φάει τα ψωμάκια του και δεν αξίζει δώσω 1000 + για να κάνω επισκευή και αν είμαι πάλη 1600
    κωστα μην κανεις τπτ αστο οπως ειναι η παρε αλλο αμαξι δε συμφερει να κανεις αυτη τ μετατροπη

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

γιατι δεν συμφερει?/ δεν ειμαι συγουροσ αν βρω αμαξι σαν το δικο μου με λουκ Μ γνυσιο δυζονικο κλιμα ηλιοροφη φιμε τζαμια θερμενομενα καθησματα κια χαμηλα τελοι με χαντεσ τησ αρεσκιασ μου το αμξι μου απο ωμορφια δεν του λυπει σχεδον τιποτα μωνο μια αεροτομουλα δνε ξερω αν θα βρω αλο ετημο 318 ις γιατι αν δεν βρω και χρειαζετε να ξαναπλυρωσω τα πραγματα για α τα βαλω ερχετε μια τησ αλησ

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

γιατί δεν συμφέρει?/ δεν είμαι σίγουρος αν βρω αμάξι σαν το δικό μου με λουκ Μ γνήσιο διζωνικό κλίμα ηλιοροφή φιμέ τζάμια θερμαινόμενα καθίσματα και χαμηλά τέλει με ζάντες της αρεσκείας μου το αμάξι μου από ομορφιά δεν του λυπεί σχεδόν τίποτα μόνο μια αεροτομουλα δε ξέρω αν θα βρω άλλο έτυμο 318 ις γιατί αν δεν βρω και χρειάζεται να αναπληρώσω τα πράγματα για α τα βάλω έρχεται μια τής άλλης

Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως ειναι τα πραγματα τωρα το is ειναι η καλυτερη επιλογη.1900cc 300 ευρω τελη(αν το δηλωσεις)143 αλογακια κινουν αξιοπρεπως το βαρη αμαξωμα και με λιγα πραματακια μπορει να φτασεις και τα 165 αλογακια.Για μενα προχωρα το εαν βρεις κατι σε καλη τιμη μιας και ξερεις το αυτοκινητο σου και σαρεσει οπως ειναι.Τα εξακυλινδρα αλλη φαση αλλα κανουν μπαμ σε περιπτωση που το χεις αδηλωτο.Οτι και να σου πουμε εδω αν δεν βγεις εξω να κανεις την ερευνα αγορας σου δεν κανεις δουλεια.Αυτα απο μενα καλοψαξιμο.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εβαλα υδη να ψαχνουν για μοτερακι καλο και τα απερετητα που χρειαζοντε δυλαδη για κανετο ποιο λιανα με λιγα πραγματα παει 165 αλογα?/ τι πραγματακια χρειαζοντε για α πει 165 αλογακια ρε σαββα?/ αν μπωρεις διαφωτησεμε

Περιοχή
    θεσ-νικη κιλκις
    Rides
    0

Προεπιλογή

χρειάζομαι και εξάτμιση?/ φρένα έχω από 318 ις και αντιστρεπτικη έχει πίσω το αμάξι τελικά είναι ασύμφορο καλύτερα να του βάλεις ένα 325 328 επάνω και εσείς προτείνετε να δώσω το αμάξι μου που για μένα πιστεύω είναι πάρα πολύ Ωρεό μια αεροτομή του λυπεί μόνο όλα τα άλα τα εξωτερικά τα έχει της μαμάς Μ Το λουκ και αν το δώσω και να πάρω ένα έτυμο 318 ις?/
    Χρειαζεται και εξατμηση εχει μεγαλητερη διαμετρο.

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

χταποδια η ολοκληρη μεχρη πυσω?/ λογικα ο μαστορασ θα ξερει ασχολυτε σχεδον μωνο εμ μπεμπεσ λογικα θα ξερει δεν χρειαζετε να του το πω εγω εμενα μου ειπα κωστα για ενα καλο μοτερακι με ολα τα πραγματακια που χρειαζοντε ωστε να μην ειναι σφαγμενεσ πλεξουδεσ και τετια μου ειπε οτι γυρο στα 900 με 1100 θα στυχησει? καλα ειναι? μωνο αγορα τ μοτερ και πραγματα που χρειαζοντε να για να μουν επανω

Περιοχή
    θεσ-νικη κιλκις
    Rides
    0

Προεπιλογή

χταποδια η ολοκληρη μεχρη πυσω?/ λογικα ο μαστορασ θα ξερει ασχολυτε σχεδον μωνο εμ μπεμπεσ λογικα θα ξερει δεν χρειαζετε να του το πω εγω εμενα μου ειπα κωστα για ενα καλο μοτερακι με ολα τα πραγματακια που χρειαζοντε ωστε να μην ειναι σφαγμενεσ πλεξουδεσ και τετια μου ειπε οτι γυρο στα 900 με 1100 θα στυχησει? καλα ειναι? μωνο αγορα τ μοτερ και πραγματα που χρειαζοντε να για να μουν επανω
    Ολοκληρη μεχρει πισω χρηαζετε. χταποδι γιατι να χρηαστεις αφου θα κανεις μαμα αλαγη ο ις κηνητηρας φοραει διαφορετικη εξατμηση απο τον 1,6

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP