-
Θα καταθεσω μια μικρη εμπειρια μου , θελει ενας να αγορασει ενα λεβιε ταχυτητων για ενα bmw φωτιζομενο της Μ παιρνει τον λεβιε στα χερια του τον κοιτουσε πανω κατω δεξια αριστερα πλαγιως καθετος του λεω ειναι γνησιος και η τιμη ειναι 50% κατω απο την τιμη της αντιπροσωποιας.
Με κοιταζει και μου λεει <ειμαι πολυ ψειρας με το αυτοκινητο μου> λεει θα τον αγορασω τελικα.
Ειχα δει το αμαξι του και το ματι μου επεσε σε μια αεροτομη οροφης που ειχε βαλει η οποια ειχε τοσα κυματα πανω που μου θυμησε τον ποταμο Δουναβη .
Τον ρωτησα λοιπον απο που την αγορασε ,αααα μου λεει τις πηρα και τις δυο απο την Κινα βαμενες ετοιμες αλλα ειδες πως γινανε μαλον απο τον ηλιο μου λεει ε?? Λεω δεν ξερω εσυ που εισαι ψειρας θα βρεις τι φταιει!!!!!!!!!!!!!!
Ο ανωτερω περαστικος πελατης μου αγορασε τον λεβιε απο εμενα γιατι προφανως δεν τον βρηκε στο ΕΒΑΥ εκει ομως δεν ειχε δυνατοτητα κατοψεως της λιμνης (συγνωμη αεροτομης) που αγορασε γιατι πολυ απλα προπληρωσε και ανεχτηκε αυτο το προιν!!!
Αν το ειχα πουλησει εγω αυτο το προιον η καποιος αλλος συναδελφος μου ,,,ο ψειρας θα μας ειχε παει κατηγορουμενος και για απατη!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας,,,,,,,,,
-
The Following 4 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:
alexk (18-01-12), Eleni (31-01-12), nikos1400 (19-01-12), S8N (18-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP