Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια , ρε μαγκες??!! μονα ζυγα δικα σας???

κατ αρχην υποθηκε κατι για προσφορα, λοιπον η εννοια προσφορα και κατα κυριολεξια δηλωνει οτι κατι προσφερεις..απο μονος σου..πχ ξεκινησα και πηγα σε 10 μαγαζια προσφορες...μη διαστρευλωνουμε και τις εννοιες προκειμενου να ενισχυσουμε την γνωμη μας

επειτα δεν ηξερα οτι ειναι απο νησι...αλλα και παλι δε σημαινει κατι για τον πωλητη-επαγγελματια..οπως δε σημαινει τπτ και το "ειμαι πελατης" απο το τηλεφωνο

δεν δινω δικιο σε κανεναν, και λεω οτι σιγουρα ο αλλος ειναι λαθος, θα μπορουσε να ναι πιο σωστος..αλλα δεν ειναι κατακριτεο

πιο λαθος ειναι που μιλαμε εμεις για αυτον χωρις αυτον

τα 20 ευρω δεν τα ηθελε για την ερευνα, τα ηθελε προκαταβολη γιατι ρε μαγκες δεν γινεται να κατσω τωρα εγω να ψαξω 100 τιμες να μετα να με πει ο αλλος απο το τηλεφωνο "καλα θα δω τι παιζει και θα σου πω" και να κανει ερευνα αγορας..και δεν ειναι μονο αυτο!!!

τα 45 λεπτα που θα με απασχολει κατι απο το τηλεφωνο (επιμενω στο τηλεφωνο) και που θα εχω και αμφιβολιες αν θα μου αφησει λεφτα, θα γινω αντιεξυπηρετικος στους κανονικους μου πελατες, και τοτε θα εμφανιστει καποιος αλλος και ενα αλλο φορουμ να με κραξει για τον χ-ψ λογο.

αν εχεις μπροστα σου ενα φυσικο προσωπο την κανεις την δουλεια αλλιως δεν την κανεις..εγω βρισκομαι συνεχεια και στους 2 ρολους και μπορω να καταλαβω

μη τα θελουμε ολα δικα μας ετσι ξεκινησα και εδω καταληγω..ετσι ειναι και καποια στιγμη οσοι δε με καταλαβαν θα με καταλαβουν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xxxvagos : 17-01-12 στις 23:08

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP