-
Σταθη τα 20¤ ειναι 6815δρχ. Τωρα δεν ειναι μεγαλη διαφορα, καποτε ομως θα σου κακοφαινοταν αν σου ελεγαν οτι θα δωσεις 7000 παραπανω για το ιδιο προιον.
Ψαρια παιρνω απο τον ψαρα, κρεας απο το κρεοπωλειο της γειτονιας, λαχανικα απο τον μαναβη. Γιατι τους ξερω και με ξερουν και αν με πιασει κοψιμο με τα "χαλασμενα" τους θα αφησω το σκ@το μου στη πορτα τους
. Την KW V2 που εβαλα πριν 2 χρονια στο compact σε προσφορα στη Γερμανια 400¤ κατω απο εδω, γιατι να την παρω απο εδω? Την Gopro 2 (χωρις τα εξτρα της) που απο Αμερικη ΜΑΖΙ!! με τα πιο ακριβα/γρηγορα μεταφορικα της USPS (δεν θυμαμαι ποια ειναι αλλα μονο αυτα ηταν 40-50¤) γιατι την πηρα 100¤ κατω και ηρθε σε 3 μερες?
Προσωπικα, ψωνιζω απο οπου με συμφερει. Κοιτω αν υπαρχει μεγαλη διαφορα στη τιμη και κυριως αν το βιαζομαι ή οχι. Αν οχι, θα το παρω απ'εξω και ας γλυτωσω 20¤. Ο χρονος να παω στην αλλη ακρη της Αθηνας να το παρω και να βρω parking ισως ειναι πιο ακριβος και απο τη βενζινη που θα καψω.
Ξερω τι χρηματα περνουσαν απο το γραφειο μας μεχρι 2-3 χρονια πριν, και ποσα περνουν τωρα.. μπορει ο Ελληνας να εχει εξοδα και ρισκα στο μαγαζι του, αλλα οι υπαλληλοι του δουλευουν με βασικο μισθο προ κρισης, το αφεντικο κοιτα τη τσεπη του (και καλα κανει! δεν δουλευει για τη ψυχη της μανας του) αλλα θα κοιταξω κι εγω τη δικη μου..
-
The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:
Panos 316T (18-01-12), ΔημήτρηςΜ3 (17-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP