Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον εισαι ο θεος!!!!!!!!!!
    το βρηκες εχω τη μηχανη που κοβει λεφτα !!!!!
    και στο ξανα λεω στη τσεπη μου κουμαντω κανω εγω ουτε εσυ ουτε κανενας..και αν νομιζεις οτι προσπαθεις να με μειωσεις με αυτα που γραφεις απλα λεω οτι ίδρωσε το αυτακι μου !!
    σωστα τα λες αλλα οχι να μου τη λεει επειδη ΕΓΩ ψάχνομαι !
    (θα μιλαω-γραφω και ας ειμαι ενα σταδιο πριν τη διαγραφή)
    κανεις κι εσυ το κλασσικο λαθος που κανει οποιος δεν εχει τη δυνατοτητα να συζητησει, ή δεν εχει μπορει να βρει επιχειρηματα ωστε να υποστηριξει την αποψη του.
    καταφευγει σε ειρωνιες, προσωπικους χαρακτηρισμους, υβρεις κλπ.
    με αυτη τη λογικη μπορει καποιος να συμμετεχει στις συζητησεις ενος φορουμ?

προσπαθησε να μην προσωποποιείς μια αποψη και η απαντηση σου σε κατι που διαφωνεις να περιλαμβανει καποια επιχειρηματα, καποιο σκεπτικο, ωστε να μπορεσει ο συνομιλητης σου να αντιληφθει την αποψη σου ή να πεισθει αν αυτα που παραθεσεις ειναι ικανα να του αλλαξουν το δικο του σκεπτικο.

προσωπικα, εξεφρασα μια αποψη και τη δικαιολογησα. δεν ειρωνευτηκα ουτε "την ειπα" σε καποιον συγκεκριμενα επειδη εχω προηγουμενα.
    δεν ειμαι στο σχολειο φιλε μου για "τη λεω" στο διπλανο παιδακι που δεν με παιζει στο διάλειμμα.

δικαιολογησε λοιπον κι εσυ την αποψη σου. ομορφα και πολιτισμενα και δεν εχεις να φοβασαι καμια διαγραφη.
    αν μπορεις βεβαια να εξηγησεις το σκεπτικο των γραφομενων σου.

αν δεν μπορεις, αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να εκφραστεις πολιτισμενα, εσυ ή οποιος αλλος, δεν χρειαζεται να καταφυγεις σε προσωπικη επιθεση ωστε να υποστηριξεις την αποψη σου, διοτι αυτο ναι θα προκαλεσει την απομακρυνση σου, οπως την εχει προκαλεσει στο παρελθον και σε αλλα μελη που δεν μπορουσαν να συζητησουν σαν ανθρωποι, αλλα νομιζαν πως μειωνοντας και βριζοντας καποιον που διαφωνει ενισχυεται η δικη τους αποψη.

αντιθετως ολα τα υπολοιπα μελη που δεν εχουν γινει μπαν και συνεχιζουν να συμμετεχουν σε συζητησεις δειχνουν οτι τελικα γινεται να διαβασεις και να σκεφτεις μια αντιθετη αποψη εχοντας καθε δυνατοτητα να διαφωνησεις εκφραζοντας εμπεριστατωμενα και χωρις αναρθρες κραυγες τη δικη σου θεση.

περιμενω λοιπον να ακουσω το δικο σου σκεπτικο, εγω ανελυσα το δικο μου.
    ειμαι λαθος? ισως.
    δεν διαβασα ομως για ποιο λογο διαφωνεις, για ποιο λογο θα πρεπει να ασπαστω τη δικη σου αποψη που λεει να μην ενδιαφερομαι για κανεναν και για τιποτα περαν του αυστηρα προσωπικου μου συμφεροντος.
    θα χαρω πολυ να με πεισεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος από εσάς δεν έχει παρανομήσει ούτε μια φορά?

Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Εφόσον δεν υπάρχει πρωτογενής παραγωγή στα είδη για τα οποία συζητάμε, η θέση του Στάθη είναι λάθος.
    Όλα τα άλλα κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    φιλε μου εδω περα δεν συζηταμε ποιος περναει τις γριουλες απεναντι στο δρομο και πηγαινει καθε κυριακη στο κατηχητικό.

φυσικα και ολοι στη διαρκεια του βιου μας εχουμε πεταξει ενα σκουπιδι απο το παραθυρο, εχουμε παρει απο ebay καποιο ειδος, εχουμε παει αναποδα σε μονοδρομο.
    δεν ειπε κανεις οτι εχει φωτοστεφανο.
    αλλο ομως αυτο και, αλλο το να υποστηριζω το λαθος με επιχειρημα οτι δεν ειμαι ο μονος που το κανει.

νομιζω οτι καθενας στη ζωη του οφειλει να προσπαθει να γινει καλυτερος και καποια λαθη που εκανε στο παρελθον να κοιταζει να μην τα επαναλαμβανει και οσο περναει ο καιρος να τα μειωνει.

περιμενω λοιπον και απο σενα να μου πεις που κανω λαθος και τι πιστευεις εσυ οτι ειναι καλυτερο να γινεται σε μια χωρα, κοινωνια, αγορα.

διοτι πως ειναι δυνατον να υποστηριζουμε οτι αξιζει να στηριζουμε μονο την πρωτογενη παραγωγη? ποιος το λεει αυτο?

το εμποριο ειναι ενας αρχαιοτατος κλαδος ο οποιος παραγει πλουτο και ηταν υπευθυνος για λαμπροτατες σελιδες ιστοριας αρκετων κρατων.
    ειδικα οι ελληνες εχουν τεραστια ιστορια στο εμποριο και τη ναυτιλια πραγμα αχρηστο συμφωνα με τη δικη σου λογικη.

με το δικο σου σκεπτικο τι θα επρεπε να γινει?
    να κλεισει οποιος δεν πουλαει ελληνικα προϊοντα και οι καταναλωτες να τα αγοραζουν απ ευθειας απο το εξωτερικο. ωραιοτατα!

τοτε 2-3 εκατομμυρια κοσμος θα επρεπε να μεινει ανεργος, μαζι με αυτους και τα 3/4 του δημοσιου καθως αφου η αγορα θα συρικνωνοταν σε ποσοστο 90% (τοση ειναι η αναλογια ελληνικων ξενων προϊοντων) δεν θα υπηρχε λογος υπαρξης τους.
    μαζι με αυτους στην ανεργια και οι περισσοτεροι κατασκευαστες (και το ανθρωπινο δυναμικο τους) αφου κανεις δεν θα ειχε να φτιαξει ή να αγορασει σπιτι, ισως και οι μισες τουριστικες επιχειρησεις ειδικα αυτες που ζουν απο τον εσωτερικο τουρισμο, μαζι και βιοτεχνιες, μικρα εργοστασια διαφορων ειδων που απευθυνονται στην ελληνικη αγορα (να ζησουν μονο οσοι κανουν εξαγωγες), κλπ κλπ...
    πραγματικα εκτος απο αγροτες, κτηνοτροφους και γκαρσονια σε ξενοδοχεια που πανε ξενοι, δεν ξερω ποιος αλλος θα συνεχιζε να δουλευει.

αλλα με το ιδιο σκεπτικο και στο εξωτερικο για ποιο λογο να συνεχιζουν να λειτουργουν εμπορικες επιχειρησεις?
    να κλεισουνε κι εκει!
    να μεινουν μονο κινεζικες εταιριες, κορεατικες, μερικες γερμανικες, λιγες αμερικανικες, καποιες ιταλικες.
    να κλεισουν οι αισχροκερδουντες εμπορες που πινουν το αιμα του κοσμακη και οι καταναλωτες να αγοραζουν κατ΄ευθειαν απο τα εργοστασια!
    καλη η ιδεα σου φιλε μου, αλλα δυστυχως δεν θα υπαρχουν πλεον τα εργοστασια καθως δεν υπαρχουν πλεον και καταναλωτες!
    αφου τους εκλεισες ολους, που θα βρουν λ7 να ψωνισουν?

μπραβο φιλε μου μολις κατεδαφισες την παγκοσμια οικονομια!
    και ολα αυτα γιατι?
    για να υποστηριξεις την αγορα ενος ζευγους τακακιων 20 ευρω πιο κατω...
    αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

2. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-01-12), BILL007 (17-01-12), JOHNNY 69 (17-01-12), S8N (17-01-12), zaharias (17-01-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως αν χρειαστω κατι για το αμαξι θα φωναξω τον κατσαραιο που ειναι πολυτεχνιτης και εχει ακρες ιντερνετικες με ελληνα πωλητη που εχει μυστικη αποθηκη,την οποια μαλιστα θα επισκεφθει συντομα ο Σπυρος χωρις τον Σπυρο και τον αλλον που δεν ειναι Σπυρος αλλα τον λεμε Σπυρο.

4. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

A8hnaios (18-01-12), BILL007 (17-01-12), hades7 (17-01-12), Panos 316T (18-01-12), S8N (17-01-12), Z4 DCT (17-01-12), zaharias (17-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

εγω παντως αν χρειαστω κατι για το αμαξι θα φωναξω τον κατσαραιο που ειναι πολυτεχνιτης και εχει ακρες ιντερνετικες με ελληνα πωλητη που εχει μυστικη αποθηκη,την οποια μαλιστα θα επισκεφθει συντομα ο Σπυρος χωρις τον Σπυρο και τον αλλον που δεν ειναι Σπυρος αλλα τον λεμε Σπυρο.
    ΣΗΡΙΑΛ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

μαλλον δεν θυμασε τη εχεις γραψει προσωπικα δεν ειπα ποτε εγω αυτα =

(να ζεις στην ατομικη σου ψευδαισθηση, οτι εσυ εισαι ο μαγκας ο ξυπνιος που τα παιρνει ολα τζαμπα, ενω οι αλλοι που αγοραζουν απο εδω ειναι ζωα και καθυστερημενοι)
    ουτε και αυτο
    (εκτος αν τα βρηκες ετοιμα αρα δεν εχεις συναισθηση του πως βγαινουν, ή βρηκες τη μηχανη που κοβει λ7.)

οποτε καποια που γραφεις για σχολιασμους και ειρωνιες δε νομιζω να ισχύουν για μενα αλλα
    για σενα , οτι ειχα να πω το ειπα δε νομιζω οτι εχουμε να πουμε κατι παραπανω..
    εχω πει την αποψει μου για τα παραπανω και ναι θα συνεχιζω να ψαχνω τα παντα ειτε απο Ελλαδα η απο εξω οσο για τα 20 ευρω που λες για τα τακακια ναι τα υπολογιζω ολα
    τι να κανω που δεν εχω τοση απλα ωστε να μη μετραω τα 20 ευρω παραπανω, αν περισσεύουν σε καποια ατομα καλα κανουν , ας δινουν τα 20αρικα για πουρμπουάρ στα συνεργεια!!

Rides
    2

Προεπιλογή

επειδη μαλλον εχω παρεξηγήθει λεω απλα και βεββαια στηρίζω την τοπικη κοινωνια ποτε δεν εχω κανει αγορες απο το net π.χ ρουχα παπουτσια κλπ κλπ
    οτι εχει να κανει με μενα τα αγοραζω απο Ναουσα ,οτι εχει να κανει ομως με το αμαξι εκει τι βλεπω αλλιως τι δουλεια το ψαχνω θυμαμε πως οταν εψαχνα πολλαπλασιαστεσ για το Μ3 τους βρηκα σχεδον στα μισα απο οτι μου ελεγαν τα συνεργια στη θεσ/νικη αν ειναι κατι ποιο φτηνο στη πολη μου ναι θα ο παρω απο εκει (μιλαω για το αμαξι).. στην οικογενεια εχουμε 5 αυτοκίνητα οποτε πιστευω πως καλυπτω και τα τοπικα συνεργεια τα μοιράζουμε και ετσι δεν εχω προβλημα με κανενα.. αυτα και νομιζω πως εχω καλυφτεί..
    αφου στηριζεις την τοπικη σου κοινωνια και το κανεις συνειδητα μαλιστα, τοτε ρε ανθρωπε γιατι μας τυραννάς και γραφουμε σελιδες επι σελιδων???

τεσπα αυτο ειναι το σημαντικο να αντιληφθουμε ολοι σαν ενεργοι και συνειδητοποιημενοι πολιτες.

8. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-01-12), katsaraios (17-01-12), S8N (17-01-12), ΔημήτρηςΜ3 (17-01-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

ο κατσαραιος παιρνει 30ευρο κατευθειαν που του μιλας στο τηλ για το προβλημα σου, η ακρη του παιρνει 32ευρο το λεπτο στο τηλ οποτε οτι εχεις να του πεις γρηγορα, ο αλλος ο Σπυρος αυτην την στιγμη μονο με πτυχιο ειναι στα 27ευρο η ερωτηση, εγω χωρις πτυχιο ειναι 19ευρο η ερωτηση και ο αλλος που δεν τον λενε Σπυρο επειδη εχει και πτυχιο και μεταπτυχιακο και προυπηρεσια ειναι 40ευρο η ερωτηση.
    Ή δινεις σε μενα ενα 15αρι που ειναι αδερφος μου και του κανω την ερωτηση και στην λεω, αρα μου δινεις 19 για την ερωτηση+15 =34ευρο, για τις εργασιες παει 110ευρο η ωρα, αν το φερεις μεσημερι ειναι +10ευρο για το μεσημεριανο, για βραδυ παει +30 (ποτο κλπ) μεταμεσονυχτια +50ευρο λογο ωρας και για τον πατσα.
    αν το φερεις παρασκευη απογευμα θα ακουσεις την ατακα απο δευτερα και θα δωσεις 14ευρο που σου μιλησαμε, να ξερεις οτι στο μαγαζι με το που στριβεις στο στενο εχεις ξεκινας και πληρωνεις γιατι εμεις σας αγαπαμε και το κανουμε για την τρελα μας πανω απ ολα!

10. The Following 4 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

GiannisRob (17-01-12), katsaraios (17-01-12), Nino (17-01-12), Stathis (17-01-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να χωθώ και 'γω λίγο στη συζήτηση, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που το "τι είναι καλό για την τσέπη μου" αφορά μόνο τα χρήματα που βγαίνουν. Θεωρώ πως το "τι είναι καλό για την τσέπη μου" πρέπει να αφορά και τα χρήματα που μπαίνουν σε αυτή. Και εξηγούμαι:

Το οικονομικό σύστημα κάθε κοινωνίας βασίζεται στο δούναι και λαβείν. Το χρήμα δεν έρχεται σε αυτή με μαγικό τρόπο, αλλά κυκλοφορεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μεταξύ των μελών της. Αν λοιπόν, σκεφτόμενος αυστηρά και μόνο τον παράγοντα έξοδα, κάποιος, στο κυνήγι της καλύτερης δυνατής προσφοράς, στέλνει τα χρήματα του σε άλλες κοινωνίας, "διαδυκτιακές", τότε το συνολικό χρήμα που κυκλοφοράει στην κοινωνία σταδιακά μειώμεται, με όποιες επιπτώσεις έχει αυτό στο εισόδημα αυτού του κάποιου και ότι αντίκτυπο έχει αυτό σε πιθανές μελλοντικές του αγοραστικές κινήσεις.

Μπορεί αυτό να ακούγεται θεωρητικό ή ουτωπικό, ωστόσο στην καθημερινή μου ζωή και προερχόμενος από οικογένεια με εμπορική δραστηριότητα, αυτό το βλέπω να συμβαίνει, τουλάχιστον για όσο καιρό κινούταν η τοπική αγορά.

Για παράδειγμα, κάνω τις καθημερινές αγορές από τον μπακάλη της γειτονιάς, τον μανάβη, τον ψαρά. Ηλεκτρονικά αγοράζω από το μαγαζί της γειτονιάς, κλπ. Όταν αυτοί με τη σειρά τους θα χρειαστεί ή θα θελήσουν να ξοδέψουν χρήματα στον εμπορικό τομέα που δραστηριοποιούμαι εγώ, θα περάσουν και μία βόλτα από το μαγαζί μου. Μπορεί και να μην αγοράσουν από μένα τελικά, αλλά αυτό ονομάζεται υγιής εμπορική δραστηριότητα. Και εν τέλει, τα χρήματα που έδωσα σε αυτούς τους ανθρώπους θα επιστρέψουν σε μένα και θα τους τα ξαναδώσω και ούτω καθ' εξής.

Αν όμως δώσω τα χρήματα μου σε κάποιο ξένο πολυκατάστημα, ή σε μια πολυεθνική αλυσίδα, δεν καταλαβαίνω το πως εγώ μπορώ να επωφεληθώ μακροπρόθεσμα.

Σχετικά με τις αγορές μέσω ίντερνετ: Προφανώς δεν τις αφορίζω. Υπάρχουν περιπτώσεις που η διαφορά στην τελική τιμή παραείναι μεγάλη για να συμφέρει η αγορά από Ελλάδα, όπως στο παράδειγμα του Άρη με τα παιδικά καρότσια. Ή όταν η χρονική περίοδος της αγοράς απαιτεί τη μέγιστη οικονομία.

Διαφορετικά, αν ένας-ένας αρχίζουν να βγάζουν το πόδι τους έξω από αυτό που ονομάζεται υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία, τότε πως περιμένουν να δουλέψει αυτός ο θεσμός όταν θα αξιώσουν κάποιες απαιτήσεις από αυτόν?

Φιλικά,
    Γιάννης

12. The Following 4 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

alexk (17-01-12), aristent (17-01-12), Stathis (17-01-12), zaharias (18-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κατσαραιος παιρνει 30ευρο κατευθειαν που του μιλας στο τηλ για το προβλημα σου, η ακρη του παιρνει 32ευρο το λεπτο στο τηλ οποτε οτι εχεις να του πεις γρηγορα, ο αλλος ο Σπυρος αυτην την στιγμη μονο με πτυχιο ειναι στα 27ευρο η ερωτηση, εγω χωρις πτυχιο ειναι 19ευρο η ερωτηση και ο αλλος που δεν τον λενε Σπυρο επειδη εχει και πτυχιο και μεταπτυχιακο και προυπηρεσια ειναι 40ευρο η ερωτηση.
    Ή δινεις σε μενα ενα 15αρι που ειναι αδερφος μου και του κανω την ερωτηση και στην λεω, αρα μου δινεις 19 για την ερωτηση+15 =34ευρο, για τις εργασιες παει 110ευρο η ωρα, αν το φερεις μεσημερι ειναι +10ευρο για το μεσημεριανο, για βραδυ παει +30 (ποτο κλπ) μεταμεσονυχτια +50ευρο λογο ωρας και για τον πατσα.
    αν το φερεις παρασκευη απογευμα θα ακουσεις την ατακα απο δευτερα και θα δωσεις 14ευρο που σου μιλησαμε, να ξερεις οτι στο μαγαζι με το που στριβεις στο στενο εχεις ξεκινας και πληρωνεις γιατι εμεις σας αγαπαμε και το κανουμε για την τρελα μας πανω απ ολα!

Rides
    1

Προεπιλογή Ολοι εχουν τον τροπο τους τελικα να βγαλουν λ7

Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι. Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγάσιγά από το αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:

- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
    - Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα
    πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά, Λέει η γριά.
    - Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν
    πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός.
    - Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το
    πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε
    τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι
    του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω ... "ή
    δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!"
    -Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το
    όργανο της τάξης Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να
    πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;
    Ε,..δεν πληρώνουν και όλοι.

15. The Following 6 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (17-01-12), Nino (17-01-12), Stathis (17-01-12), Thomelef (17-01-12), Z4 DCT (17-01-12), zaharias (18-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι. Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγάσιγά από το αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:

- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
    - Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα
    πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά, Λέει η γριά.
    - Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν
    πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός.
    - Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το
    πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε
    τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι
    του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω ... "ή
    δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!"
    -Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το
    όργανο της τάξης Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να
    πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;
    Ε,..δεν πληρώνουν και όλοι.

17. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Kostas_1 (17-01-12)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές