Ελα ντε γιατι να την απορρίψεις. Για τους περισσοτερους ισως να τους αρκει η ειδηση: ανανεωση της ''πλατφορμας''. Για καποιον ομως που γνωριζει και 5 πραγματα δεν ξεκαθαριζεται τι ειναι η πλατφορμα D95 και D99.
Ποιες οι τεχνικες διαφορες? Στο λογισμικο? Αν ναι τι μας επηρεάζει αυτο σε μια υλοποιση Embedded λειτουργικου οπου δεν παρεμβαινει ο χρηστης?
Μηπως εχει διαφορα ο δεκτης GPS? Το DSP του ηχου? H μηπως ο Κινεζος απλως αλλαξε σειρα και την ονομασε D99 οπως κανουν ολες οι εταιριες σε καθε νεο line up?
Εγω πιστευω οτι ολοι απο τον ιδιο προμηθευτη τα αγοραζουν και αναλογα τις απαιτήσεις του καθενος μπαινει και η αναλογη ταμπελα brand name. Οπως εκαναν και πολλοι Ελληνες προμηθευτες με τους DVB-T δεκτες. Ιδια μηχανηματα, αλλη ταμπελα...
Οπως επισης η αγορα του E-bay δεν ελεγχεται απο καποια συγκεκριμενη εταιρια. Ειναι και εκει ελευθερη αγορα. Παραγγελνουν , παραλαμβανουν και πωλουν. Δεν μπορουν να ισχυριζονται οτι οτιδηποτε κυκολφορει στο e-bay ειναι χαμηλης ποιοτητας και απο συγκεκριμενο προμηθευτη.
Αλλωστε και στις 2 περιπτωσεις κινεζικες υλοποιησεις ειναι. Μην περιμενετε ουτε ηχητικες επιδοσεις επωνυμων κατασκευαστων οπως (Pioneer-JVC-Kenwood κτλ). Ουτε ποιοτητα κατασκευης (βλεπε παραπονα για την αποδοση του φωτισμου των χειριστηριων κτλ). Και τα 2 κανουν αυτα που υποσχονται. Αναπαραγωγη μουσικης, dvd και GPS.
Ασε που παω στοιχημα εαν μπορουσα να τις εχω στα χερια μου και τις 2, στο εσωτερικο τους, τα ιδια πραγματα θα εβλεπα...
Για την ιστορια εχω βαλει 2 τετοιες απο e-bay (Hong-Kong φυσικα) 2 DIN (οχι με το Ε46 look) αλλα ειχε το ιδιο λειτουργικο - χαρακτηριστικά και λειτουργουν εδω και 2 χρονια οκ.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.