Σελίδα 11 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 160

Θέμα: Οθόνη 7" για BMW 3er E46

Rides
    1

Προεπιλογή

Σας ενημερώνουμε ότι ο οίκος DYNAVIN έχει πλέον διακόψει οριστικά την προμήθεια των OEM πωλητών με τις νέες σειρες απο πλατφόρμες νεας γενιας και πολυ εξελιγμένης τεχνολογίας, αρχής γενομένης με την πλατφόρμα D99.

Τις συσκευες με την νεα πλατφορμα D99 και ολα τα νεα μοντελα του οικου dynavin.hk θα τα βρισκετε κατ'αποκλειστικοτητα στο καταστημα μας και στο υπολοιπο εξουσιοδοτημενο δικτυο της DYNAVIN-HELLAS

Οι συσκευές χαμηλού κόστους με την πρώτης γενιάς πλατφόρμα D95 θα διατίθενται, ως την εξάντληση των αποθεμάτων, από τους διάφορους ΟΕΜ πωλητές και οι συσκευές δεύτερης διαλογής θα διατίθενται από το ebay, και μέσω αγγελιών από το Internet, με διάφορες ονομασίες.

Επίσης, για την αποφυγή παραπλάνησης του κοινού, οι νέες συσκευές του οίκου DYNAVIN που ήδη διατίθενται από τις επίσημες Aντιπροσωπείες, φέρουν ανάγλυφο το λογότυπο στην πρόσοψη και το ψηφιακό ολόγραμμα με ταινία ασφαλείας και τον σειριακό αριθμό παραγωγής του Εργοστασίου στο επάνω μέρος της συσκευής και συνοδεύονται με την κάρτα εγγύησης της επίσημης Aντιπροσωπείας

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

οκ μας κατατοπιζει η Ντιναβιν αλλα την συγκεκριμενη οθονη γιατι την απορριπτουμε??
    την εχει αγορασει καποιος να μας πει?

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ μας κατατοπιζει η Ντιναβιν αλλα την συγκεκριμενη οθονη γιατι την απορριπτουμε??
    την εχει αγορασει καποιος να μας πει?
    τι εννοεις?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι εννοεις?
    αν την αγορασε καποιος και την εχει να μας πει τι αρνητικο εχει π.χ λειτουργικο,φωτισμο,ταχυτη τα,κολληματα κλπ
    γιατι μαλλον ειναι το ιδιο λειτουργικο που ειχα σε 2 din αλλη κινεζικη που δουλευε μια χαρα..
    η διαφορα με την Ντιναβιν στα χρηματα ειναι μεγαλη ..

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα ντε γιατι να την απορρίψεις. Για τους περισσοτερους ισως να τους αρκει η ειδηση: ανανεωση της ''πλατφορμας''. Για καποιον ομως που γνωριζει και 5 πραγματα δεν ξεκαθαριζεται τι ειναι η πλατφορμα D95 και D99.

Ποιες οι τεχνικες διαφορες? Στο λογισμικο? Αν ναι τι μας επηρεάζει αυτο σε μια υλοποιση Embedded λειτουργικου οπου δεν παρεμβαινει ο χρηστης?
    Μηπως εχει διαφορα ο δεκτης GPS? Το DSP του ηχου? H μηπως ο Κινεζος απλως αλλαξε σειρα και την ονομασε D99 οπως κανουν ολες οι εταιριες σε καθε νεο line up?

Εγω πιστευω οτι ολοι απο τον ιδιο προμηθευτη τα αγοραζουν και αναλογα τις απαιτήσεις του καθενος μπαινει και η αναλογη ταμπελα brand name. Οπως εκαναν και πολλοι Ελληνες προμηθευτες με τους DVB-T δεκτες. Ιδια μηχανηματα, αλλη ταμπελα...

Οπως επισης η αγορα του E-bay δεν ελεγχεται απο καποια συγκεκριμενη εταιρια. Ειναι και εκει ελευθερη αγορα. Παραγγελνουν , παραλαμβανουν και πωλουν. Δεν μπορουν να ισχυριζονται οτι οτιδηποτε κυκολφορει στο e-bay ειναι χαμηλης ποιοτητας και απο συγκεκριμενο προμηθευτη.

Αλλωστε και στις 2 περιπτωσεις κινεζικες υλοποιησεις ειναι. Μην περιμενετε ουτε ηχητικες επιδοσεις επωνυμων κατασκευαστων οπως (Pioneer-JVC-Kenwood κτλ). Ουτε ποιοτητα κατασκευης (βλεπε παραπονα για την αποδοση του φωτισμου των χειριστηριων κτλ). Και τα 2 κανουν αυτα που υποσχονται. Αναπαραγωγη μουσικης, dvd και GPS.

Ασε που παω στοιχημα εαν μπορουσα να τις εχω στα χερια μου και τις 2, στο εσωτερικο τους, τα ιδια πραγματα θα εβλεπα...

Για την ιστορια εχω βαλει 2 τετοιες απο e-bay (Hong-Kong φυσικα) 2 DIN (οχι με το Ε46 look) αλλα ειχε το ιδιο λειτουργικο - χαρακτηριστικά και λειτουργουν εδω και 2 χρονια οκ.
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

6. The Following 2 Users Say Thank You to graphe36 For This Useful Post:

katsaraios (16-01-12), Moufas E46 (24-01-12)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν την αγορασε καποιος και την εχει να μας πει τι αρνητικο εχει π.χ λειτουργικο,φωτισμο,ταχυτη τα,κολληματα κλπ
    γιατι μαλλον ειναι το ιδιο λειτουργικο που ειχα σε 2 din αλλη κινεζικη που δουλευε μια χαρα..
    η διαφορα με την Ντιναβιν στα χρηματα ειναι μεγαλη ..
    κατι που με χαλαει ειναι ο ηχος. οσο αφορα την ενταση περισσοτερο. κατι αλλο ειναι που πρεπει να την κλεινω πριν σβησω το αμαξι. αργο δε θα το λεγα. η πλοηγηση δουλευει πολυ καλα το bluetooth μου εχει λυσει τα χερια, κολληματα δεν εχω. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την συστυνω στον οποιοδηποτε ανεπιφυλακτα. κατι που με χαλαει σε σχεση με την καινουργια ειναι οτι πρεπει να βαλω εξωτερικο ψηφιακο δεκτη με ξεχωριστο τηλεκοντρολ.

8. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

katsaraios (16-01-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο graphe36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ναι τι μας επηρεάζει αυτο σε μια υλοποιση Embedded λειτουργικου οπου δεν παρεμβαινει ο χρηστης?
    στα windows μπορουμε να παιξουμε με σκινς και καποια μικροπροσθετα νομιζω.
    γενικα συμφωνω ,βεβαια δεν υπαρχει και καλα η επισημη υποστηριξη η σερβις αλλα και παλι δεν με ικανοποιει σαν λογος απορριψης...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι που με χαλαει ειναι ο ηχος. οσο αφορα την ενταση περισσοτερο. κατι αλλο ειναι που πρεπει να την κλεινω πριν σβησω το αμαξι. αργο δε θα το λεγα. η πλοηγηση δουλευει πολυ καλα το bluetooth μου εχει λυσει τα χερια, κολληματα δεν εχω. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την συστυνω στον οποιοδηποτε ανεπιφυλακτα. κατι που με χαλαει σε σχεση με την καινουργια ειναι οτι πρεπει να βαλω εξωτερικο ψηφιακο δεκτη με ξεχωριστο τηλεκοντρολ.
    Δεν εχει κολληματα σε αναπαραγωγη dvd καλο,απο την τιμη που εβαλα στο λινκ ειχες αγορασει ακριβοτερα??

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

στα windows μπορουμε να παιξουμε με σκινς και καποια μικροπροσθετα νομιζω.
    Ειναι embbeded λειτουργικα συστηματα. Δηλαδη κλειστου κωδικα. Δεν μπορεις να παρεμβεις καπου. Απλα το χρησιμοποιεις οσο τρεχει. Τι ιδιο συστημα τρεχουν τα GPS PNA, κινητα που δεν ειναι smartphone. Αυτοματισμοι (οχι PLC) κτλ.

Εγγυηση δινουν οι περισσοτεροι και στο e-bay. Απλα το ποσο έγκυρη ειναι δεν μπορω να το απαντησω με σιγουρια. Παντως οτι μου εχει τυχει ελλατωματικο, το εχω αλλαξει. Απλα οχι κατι τοσο ακριβο και πολυπλοκο.
    Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

η αγορα η δικια μου ηταν με group buy μεσω του forum . αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει 650 ευρω για παραγγελια 10 και πλεον οθονων τιμη πολυ χαμηλοτερη απο οσα ζηταγε για μεμωνομενες αγορες.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο graphe36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι embbeded λειτουργικα συστηματα. Δηλαδη κλειστου κωδικα. Δεν μπορεις να παρεμβεις καπου. Απλα το χρησιμοποιεις οσο τρεχει. Τι ιδιο συστημα τρεχουν τα GPS PNA, κινητα που δεν ειναι smartphone. Αυτοματισμοι (οχι PLC) κτλ.

Εγγυηση δινουν οι περισσοτεροι και στο e-bay. Απλα το ποσο έγκυρη ειναι δεν μπορω να το απαντησω με σιγουρια. Παντως οτι μου εχει τυχει ελλατωματικο, το εχω αλλαξει. Απλα οχι κατι τοσο ακριβο και πολυπλοκο.
    skins δεν μποριες να αλλαξεις σιγουρα?
    σε win ce 5.0 γινοταν...

Σελίδα 11 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP