Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
κατι που με χαλαει ειναι ο ηχος. οσο αφορα την ενταση περισσοτερο. κατι αλλο ειναι που πρεπει να την κλεινω πριν σβησω το αμαξι. αργο δε θα το λεγα. η πλοηγηση δουλευει πολυ καλα το bluetooth μου εχει λυσει τα χερια, κολληματα δεν εχω. σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την συστυνω στον οποιοδηποτε ανεπιφυλακτα. κατι που με χαλαει σε σχεση με την καινουργια ειναι οτι πρεπει να βαλω εξωτερικο ψηφιακο δεκτη με ξεχωριστο τηλεκοντρολ.
katsaraios (16-01-12)
στα windows μπορουμε να παιξουμε με σκινς και καποια μικροπροσθετα νομιζω.
γενικα συμφωνω ,βεβαια δεν υπαρχει και καλα η επισημη υποστηριξη η σερβις αλλα και παλι δεν με ικανοποιει σαν λογος απορριψης...
Δεν εχει κολληματα σε αναπαραγωγη dvd καλο,απο την τιμη που εβαλα στο λινκ ειχες αγορασει ακριβοτερα??
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ειναι embbeded λειτουργικα συστηματα. Δηλαδη κλειστου κωδικα. Δεν μπορεις να παρεμβεις καπου. Απλα το χρησιμοποιεις οσο τρεχει. Τι ιδιο συστημα τρεχουν τα GPS PNA, κινητα που δεν ειναι smartphone. Αυτοματισμοι (οχι PLC) κτλ.
Εγγυηση δινουν οι περισσοτεροι και στο e-bay. Απλα το ποσο έγκυρη ειναι δεν μπορω να το απαντησω με σιγουρια. Παντως οτι μου εχει τυχει ελλατωματικο, το εχω αλλαξει. Απλα οχι κατι τοσο ακριβο και πολυπλοκο.
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
η αγορα η δικια μου ηταν με group buy μεσω του forum . αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει 650 ευρω για παραγγελια 10 και πλεον οθονων τιμη πολυ χαμηλοτερη απο οσα ζηταγε για μεμωνομενες αγορες.