Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή δίνω εργαστήρια για να συνεχίσω να χω και εγω κόρες (οφθαλμών) δεν θα με δείτε κάθε βοήθεια (κανα κονε με καθηγητή) ευπρόσδεκτη...
Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή δίνω εργαστήρια για να συνεχίσω να χω και εγω κόρες (οφθαλμών) δεν θα με δείτε κάθε βοήθεια (κανα κονε με καθηγητή) ευπρόσδεκτη...
....για παμε δυνατα συμμετοχες:
1.Αρης(aristent)+2
2.Πανος(strof )+1
3.Νικος(nfot)..ισως...αλλα ελπιζουμε σιγουρα!
4.Μιχαλης(merbeind)...ελπιζω να μην αρρωστησει κανενας Τριτη απογευμα!!!
5.Σπυρος(spar@)δεν μας ενδιαφερουν τα εργαστηρια και τα πτυχια σου!!!ετσι κι αλλιως εχεις δουλειες!!!
6.
7.
8.
9.
![]()
![]()
![]()
1.Αρης(aristent)+2
2.Πανος(strof )+1
3.Νικος(nfot)
4.Μιχαλης(merbeind)
5.Γιωργος(GEO316)
6.Θανος(scania124)... να γινει 100%λεμε!!!!
7.Βασιλης(bill987)γραψε απ'εξω απο το μαγαζι "το καταστημα σημερα θα ειναι κλειστο γιατι δεν θα ειναι ανοιχτο"!!!!....κλειστο και μια μερα!!!!....αντε, γιατι αν περιμενεις να οργανωθουμε εμεις να ερθουμε Τρικαλα???.......
8.
9.
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς καθημερινές και απόγευμα είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο!!
Καλά να περάσετε, κόψτε ένα κομματάκι και για εμένα που θα σας σκέφτομαι!!
aristent (15-01-12)
Καλησπερα και απο εμενα υπαρχει πιθανοτητα να ερθω και εγω να σας γνωρισω απο κοντα
ΚΩΣΤΑΣ
1.Αρης(aristent)+2(με κερασμενη απο εμενα βασιλοπιτα!!!...για να σκασουν οι βορειοι/νοτιοι που θα κοψουμε πρωτοι πιτα!!!)
2.Πανος(strof )+1
3.Νικος(nfot)
4.Μιχαλης(merbeind)
5.Γιωργος(GEO316)
6.Θανος(scania124)... να γινει 100%λεμε!!!!
7.Βασιλης(bill987)θα εχεις κομματι στανταρ!!!το δικο σου θα το δωσω σε μια απο τις κορες μου...και θα ειναι σαν να εισαι μαζι μας,αμα πεσει και το φλουρι θα χαρουμε πολυ!!!
8.Kωστας(Ganaras)απο Βολο!!! αντε αμα δεις κανενα υπερηχητικο να σε περναει στο δρομο ο Νικος(nfot) θα 'ναι!!!
9.
Τωρα προσπαθω να δω τι δωρο να εχει το φλουρι....
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 15-01-12 στις 20:55
bill_m3 (15-01-12)
8.Kωστας(Ganaras)απο Βολο!!! αντε αμα δεις κανενα υπερηχητικο να σε περναει στο δρομο ο Νικος(nfot) θα 'ναι!!!
9.
Θα το εχω υποψη μου χα χα χα!!!
ΚΩΣΤΑΣ
aristent (15-01-12)
aristent (15-01-12)