πολυ ωραια, θα σε επισκεφτώ κι εγω καποια στιγμη, οχι για μενα μιας και το κορμι μου συναγωνιζεται αυτο του βασιλη, αλλα η γυναικα θελει ενα τετοιο μηχανημα.
πολυ ωραια, θα σε επισκεφτώ κι εγω καποια στιγμη, οχι για μενα μιας και το κορμι μου συναγωνιζεται αυτο του βασιλη, αλλα η γυναικα θελει ενα τετοιο μηχανημα.
Vasilis (13-01-12)
Οποτε θελετε παιδια να βοηθησω όπως μπορω.!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
vs316ti (13-01-12)
βασιλη? θες ντε και καλα ελλειπτικο??
ασχολουμαι χρονια με το fitness και πολυ πολυ εντιμα σου λεω οτι περαν του οτι θα το βαρεθειτε σε ενα μηνα (το πολυ), κυριοτερα δε κανει και ΤΗ δουλεια..
εγω πολυ αποτελεσμα ειδα με το ποδηλατο (το κανονικο οχι το μηχανημα), οι λογοι ειναι πολλοι, ο κυριοτερος το οξυγονο..εξ αιτιας του ποδηλατου το καλοκαιρι εφτασα 87 κιλα με 10% λιπος
η τεχνικη ειναι σωστη αναπνοη και να δουλευει η καρδια 130 παλμους (για μενα που ειμαι 23 πχ)..και φυσικα αδειο στομαχι..
Vasilis (13-01-12)
το ποδηλατο ειναι καλη λυση για τα προαστια και την επαρχια.
στην αθηνα τι να το κανεις αφου και αν δεν σε φαει κανενα λεωφορειο ή ταξι, εχεις να ρουφηξεις καργα καυσαεριο.
πραγμα που ειναι χειροτερο απο το να μην εκανες ποδηλατο.
ασε και το αλλο, εσυ εισαι 23 και εφτασες 10% λιπος, τον αλλο που ειναι 43 τον ρωτας αν μπορει να το κανει αυτο?
εγω αυτο για τα καυσαερια κτλ κτλ το θεωρω δικαιολογια για τον εαυτο μου...πιο πολυ με βολευει να κανω ποδηλατο στη σαλονικη (παραλια-ποσειδωνιο-καλαμαρια) παρα στο χωριο μου..κανουμε και κανα ντανχιλ στο χορτιατη...
απο αθηνα δεν εχω ιδεα, αλλα οποιος θελει μπορει πιστευω..
επισης τι 23, τι 43???..και αυτο δικαιολογια το βλεπω... ο προπονητης μας ειναι 38 χρονων και ειναι καλυτερος απο μενα...ο πατερας μου δε ειναι 57 και παιζει καλυτερη μπαλα απο μενα (πρωην διεθνης βεβαια)
θελω να πω οτι αμα γουσταρουμε αυτο που κανουμε...ο ερωτας χρονια δε κοιτα![]()
δεν εχεις κι αδικο δεν ειπαμε οτι ειμαστε για πεταμα, αλλα στο θεμα του καυσαεριου υπαρχει βαση.
ειναι πιο επικινδυνη η αναπνοη μολυσμενου αερα οταν βρισκομαστε στη διαρκεια αθλητικης δραστηριοτητας.
τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει και γιατρος και γυμναστης.
τι? επειδη ειναι αδυνατος νομιζεις οτι τρωει λιγο???αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη!!!...δυο ωρες περπατημα κανει για να χωνεψει αυτα που τρωει ο πυτζαμουλης!!!
...που και που δεν του φτανει αυτο και βγαινει ακομη και με τις πυτζαμες στο αυτοκινητο και κοβει βολτες να παρει καμμια ανασα γιατι κοντευει να σκασει!!!![]()
ΥΣ.σορυ Μπιλ για το οφτοπικ.