Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο fanisk To compact ηθελε υγρα φρενων, εμπαξα Motul RBF600 (απο ate blue), διαφορες μεγαλες δεν ξερω αν εχει γιατι προσπαθω να μη μαλακιζομαι στο δρομο πια.. Γιατι δεν κανεις ενα θρεντ μονος σου???!!! "Τα μπαξιματα της εβδομαδας του Φανη" ευτυχως που εισαι και εσυ εκει στην Αθηνα και εχει κινηση στα συνεργεια/φανοποιια/αξεσουαρ κλπ.!!!
fanisk (04-01-12)
Αρχικό μήνυμα απο aristent Γιατι δεν κανεις ενα θρεντ μονος σου???!!! "Τα μπαξιματα της εβδομαδας του Φανη" ευτυχως που εισαι και εσυ εκει στην Αθηνα και εχει κινηση στα συνεργεια/φανοποιια!!! Χαχαχα βρε Αρη θεε Θα με χασουν για 9 μηνες αλλα θα επιστρεψω δυνατα
aristent (04-01-12)
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Χαχαχα βρε Αρη θεε Θα με χασουν για 9 μηνες αλλα θα επιστρεψω δυνατα μη σκας Φάνη, το κλειδώνουμε τούτο δω γιά 9 μήνες και το ξαναβρίσκεις εκεί που τ άφησες
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 μη σκας Φάνη, το κλειδώνουμε τούτο δω γιά 9 μήνες και το ξαναβρίσκεις εκεί που τ άφησες ναι,αμα δεν γραψει ο Φανης ,ποσες σελιδες νομιζεις οτι θα εχει προχωρησει??? ΥΣ...γιατι 9μηνες???...Φανη εισαι εγγυος???
Kostas_1 (04-01-12), Nick bmwlover (04-01-12)
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 μη σκας Φάνη, το κλειδώνουμε τούτο δω γιά 9 μήνες και το ξαναβρίσκεις εκεί που τ άφησες Αμα πεσω σε bmwfan διοικητη με μαμα πενβε.. μεχρι να απολυθω θα το εχει κανει τουμπανο, κι εγω θα γυαλιζω με αδειες Αρχικό μήνυμα απο aristent ναι,αμα δεν γραψει ο Φανης ,ποσες σελιδες νομιζεις οτι θα εχει προχωρησει??? ΥΣ...γιατι 9μηνες???...Φανη εισαι εγγυος??? Αρη εγγυος ημουν χθες που εφαγα μισο τραπεζι μονος μου .. εκοψα την αναβολη, 31/1 ΚΕΤΘ Αυλωνα
aristent (04-01-12), PANOS-E60 (04-01-12)
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Αμα πεσω σε bmwfan διοικητη με μαμα πενβε.. μεχρι να απολυθω θα το εχει κανει τουμπανο, κι εγω θα γυαλιζω με αδειες Nα γινει μελος bmwfans ο διοικητης!!!! Θα πανε η τιμιτικες σφαιρα!!! Αρχικό μήνυμα απο fanisk Αρη εγγυος ημουν χθες που εφαγα μισο τραπεζι μονος μου .. εκοψα την αναβολη, 31/1 ΚΕΤΘ Αυλωνα Εκει στη σκοπια πανω στο λοφο που ειναι με διανυκτερευση σε θαλαμο.....καπου θα γραφει το ονομα μου Αρης 179σειρα 85ΕΣΟ
Αρχικό μήνυμα απο aristent Nα γινει μελος bmwfans ο διοικητης!!!! Θα πανε η τιμιτικες σφαιρα!!! Εκει στη σκοπια πανω στο λοφο που ειναι με διανυκτερευση σε θαλαμο.....καπου θα γραφει το ονομα μου Αρης 179σειρα 85ΕΣΟ Να πανε γιατι θα ξεχασω πως ειναι να πατας pay now στο paypal 179 σειρα ???? Εχει φτασει 310+
Κανονισμός του Φόρουμ