Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: [E36] d2 coilovers

Rides
    0

Προεπιλογή [E36] d2 coilovers

ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθουν στα χερια μου οι νεες μου αναρτησεις (d2 racing).Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν καποιος που φοραει αυτες τις αναρτησεις μπορει να μου προτεινει τι ρυθμηση να κανω (σκληροτητα,χαμηλωμα,καμπε ).Η χρηση του αυτοκινητου ειναι για δρομο και αυτο που θελω ειναι να ειναι στριφτερο αλλα και παιχνιδιαρικο εκει που πρεπει..ευχαριστω εκ των προτερων..!

2. The Following User Says Thank You to giorgak_IS For This Useful Post:

Panos 316T (26-12-11)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλοριζικες! Φοραω τη συγκεκριμενη αναρτηση εναμιση χρονο στο δικο μου. Μολις την εβαλα ηταν λες και πηρα αλλο αμαξι.Πραγματικα ειναι απαιχτη. Υπαρχουν ατομα που ειχαν bilstein και kw,και μολις εβαλαν την d2 βρηκαν αυτο ακριβως που ηθελαν.
    Θελει μεγαλη προσοχη στη ρυθμιση,απο εμπειρο ατομο..

4. The Following User Says Thank You to Akis 330Ci For This Useful Post:

Panos 316T (26-12-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δοκιμασε εμπρος:2 μοιρες καμπερ,3.7+καστερ,ελαχιστη συγκλιση
    πισω:2 μοιρες καμπερ,μηδενικη συγκλιση
    χαμηλωμα:Με 17αρες-->550-530mm(χειλος ζαντας-φτερου) ή 560-540 αν το θες λιγο ψηλοτερο.Αν φορας αλλες ζαντες,πες μου να σου πω αλλα νουμερα.
    Σκληροτητα ξεκινας με σκαλα 8/36 και στους 2 αξονες για στρωσιμο 1000χλμ και μετα ξεκινας πειραματισμους.Προσωπικα εγω οταν το'βγαζα στο δρομο το'χα στην 18/36 μπρος-πισω και το'βρισκα αρκετα ανετο και σφιχτο συναμα.
    ''ΠΡΟΣΟΧΗ'':Στην D2 για να ρυθμισεις σκληροτητα,πας ΠΡΩΤΑ τερμα 36/36 και ξεκινας να μετρας αναποδα μετα...Επισης δεν ξερω ποιος στην τοποθετει αλλα στη ρυθμιση υψους,ρυθμιζεται αναποδα απ'τις περισσοτερες coilover.Πρωτα η προφορτιση και μετα το πιατελο υψους και το σφιξιμο της.Δωστου και τις οδηγιες μαζι,το αναφερουν ρητα!Ειναι πολλες οι D2 που δεν δουλεψαν ποτε σωστα λογω τετοιας τοποθετησης,επειδη η μαστορατζα βαριεται να διαβασει τις οδηγιες.Αν γινει τετοιο λαθος,μενει ενα κενο γυρω στους 2 ποντους μεταξυ ελατηριου και πιατελου και κοπαναει....καλοριζικη!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following 4 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (25-12-11), nikos1400 (25-12-11), Panos 316T (26-12-11), Vassilis ///M (25-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκιμασε εμπρος:2 μοιρες καμπερ,3.7+καστερ,ελαχιστη συγκλιση
    πισω:2 μοιρες καμπερ,μηδενικη συγκλιση
    χαμηλωμα:Με 17αρες-->550-530mm(χειλος ζαντας-φτερου) ή 560-540 αν το θες λιγο ψηλοτερο.Αν φορας αλλες ζαντες,πες μου να σου πω αλλα νουμερα.
    Σκληροτητα ξεκινας με σκαλα 8/36 και στους 2 αξονες για στρωσιμο 1000χλμ και μετα ξεκινας πειραματισμους.Προσωπικα εγω οταν το'βγαζα στο δρομο το'χα στην 18/36 μπρος-πισω και το'βρισκα αρκετα ανετο και σφιχτο συναμα.
    ''ΠΡΟΣΟΧΗ'':Στην D2 για να ρυθμισεις σκληροτητα,πας ΠΡΩΤΑ τερμα 36/36 και ξεκινας να μετρας αναποδα μετα...Επισης δεν ξερω ποιος στην τοποθετει αλλα στη ρυθμιση υψους,ρυθμιζεται αναποδα απ'τις περισσοτερες coilover.Πρωτα η προφορτιση και μετα το πιατελο υψους και το σφιξιμο της.Δωστου και τις οδηγιες μαζι,το αναφερουν ρητα!Ειναι πολλες οι D2 που δεν δουλεψαν ποτε σωστα λογω τετοιας τοποθετησης,επειδη η μαστορατζα βαριεται να διαβασει τις οδηγιες.Αν γινει τετοιο λαθος,μενει ενα κενο γυρω στους 2 ποντους μεταξυ ελατηριου και πιατελου και κοπαναει....καλοριζικη!
    Χρόνια πολλά Mike.....ερώτηση...όταν λες χαμήλωμα 550-530mm θες να πεις εμπρός-πίσω;

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χρονια πολλα Κωστα!!Ναι φιλε μου μπρος-πισω εννοουσα,sorry αμελεια μου...ειναι η αποσταση κατω χειλος ζαντας με χειλος φτερου οπως τα δινει η bmw επισημα στο TIS.Για 17αρες δινει εργοστασιακο υψος 604 μπροστα και 546 πισω...Αρα αν το κανεις 550-530 χαμηλωνεις 5.4cm μπροστα και 1.16cm πισω....Ενα ποντο χαμηλοτερα απ'τα συνηθη 6cm-4cm ελατηρια των H&R,Eibach κτλ τασ οποια βγαινουν 560-540mm μπρος πισω...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (25-12-11), Panos 316T (26-12-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για 18άρες έχουμε νουμεράκια???

Υ.Γ Για Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρονια πολλα Κωστα!!Ναι φιλε μου μπρος-πισω εννοουσα,sorry αμελεια μου...ειναι η αποσταση κατω χειλος ζαντας με χειλος φτερου οπως τα δινει η bmw επισημα στο TIS.Για 17αρες δινει εργοστασιακο υψος 604 μπροστα και 546 πισω...Αρα αν το κανεις 550-530 χαμηλωνεις 5.4cm μπροστα και 1.16cm πισω....Ενα ποντο χαμηλοτερα απ'τα συνηθη 6cm-4cm ελατηρια των H&R,Eibach κτλ τασ οποια βγαινουν 560-540mm μπρος πισω...
    Εμένα Mike είναι compact και με την pss που έχω είμαι 56,5-54,5 άρα είμαι καλά υποθέτω κι αν θυμάσαι για τα τοπ μαουντ που σε ρώτησα τελικά δεν τα έβαλα λόγω κόστους και έπαιξα με την καμπερόβιδα και με ροδέλες και πήρα ένα επιθυμητό κάμπερ με πολύ καλό αποτέλεσμα!

12. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Stunt Mike (26-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

για σωστη τοποθετηση απευθυνσου στην avc weber 210-9241413.τις εισαγει Ελλαδα και γνωριζει τα παντα για τις D2.δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα θυμαμαι οτι μου ειχε κανει σωστη τοποθετηση

14. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

BILL007 (25-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Η τοποθετηση θα γινει στον κ. Πουπακη
    ο οποιος απο οτι μου ειπαν ειναι απο τους καλυτερους.θα το κοιταξω και για την avc weber.Σας ευχαριστω ολους και παλι..

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giorgak_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Η τοποθετηση θα γινει στον κ. Πουπακη
    ο οποιος απο οτι μου ειπαν ειναι απο τους καλυτερους.θα το κοιταξω και για την avc weber.Σας ευχαριστω ολους και παλι..
    Για τοποθετηση,μια χαρα ειναι ο Πουπακης...για στησιμο δεν θα το'λεγα...Δωστου τα νουμερα που σου'πα και να'σαι παρων να στα τηρησει και να σου δωσει και εκτυπωση....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP