ωραια οποτε θα το αφησω ετσι γιατι δεν το κατεχω τοσο το αγγλικο να καθομαι να γραφω λεπτομεριες στον σελλερ.........ευχαριστω παντως!
ωραια οποτε θα το αφησω ετσι γιατι δεν το κατεχω τοσο το αγγλικο να καθομαι να γραφω λεπτομεριες στον σελλερ.........ευχαριστω παντως!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Στο ebay πως γινεται ν'αλλαξω feedback απο αρνητικο σε θετικο?
για να μην ανοιγω αλλο ποστ μπορει να μου πει καποιος γνωστης γιατι μετα απο καθε παραγγελια απο ebay μου λεει οτι η διευθυνση μου δεν ειναι επιβεβαιωμενη???????? μπαινω paypal - ebay δε μου λεει κατι για επιβεβαιωση...........συγκεκρι ενα βγαζει με πρασινα γραμματα αυτο "unconfirmed", τι πρεπει να κανω??????????? να προσθεσω οτι ολα τα προιοντα ερχονται κανονικα
Ειναι νομιζω αυτη η διαδικασια που κανει το paypal με την καρτα - πληρωμη και επιστροφη των χρηματων...
dimtz (07-04-12)
την εχω κανει φιλε μου αυτην την διαδικασια αλλα τα ιδια.......................τωρα που το λες εχω παρατηρησει και κατι αλλο, κατα την επιβεβαιωση της καρτας μου εστειλε το paypal το 1,50 euro πισω και βλεπω υπολοιπο paypal 1,50 euro , πως γινετε αυτο????????? δε μπαινουν μεσα στην καρτα που εχω δηλωσει( στην καρτα μεσα εχω πολλα περισσοτερα)???? αν καταλαβα καλα φορτωνουμε και χρημα εκτος καρτας η κανω λαθος???????? αν και χρησιμοποιω χρονια το paypal ειναι μερικα πραγματα που δε τα εχω δωσει ποτε σημασια
τι να σου πω δεν πολυθυμαμαι και γω. καποτε το ειχα ψαξει αλλα δεν θυμαμαι πια.
το 1,5 ευρω νομιζω μου το επεστρεψε και μενα. στην καρτα, ή στην 1η αγορα...
Μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα.
Το "email unconfirmed" ή ""ädress unconfirmed" μου το βγάζει και μένα τακτικά. Θέλει να μπαίνεις στο profile σου τακτικά και να κάνεις τη διαδικασία confirm. Αν δεν το κάνεις, δεν τρέχει τίποτα, γιά λόγους δικής μας ασφάλειας το κάνουν. Το δε 1,5 ευρώ στο επιστρεφουν στην 1η συναλλαγή, πιστώνεται το υπόλοιπο της paypal σου. Η paypal δεν είναι prepayed γιά να της βάζεις λεφτά, είναι απλά ασφαλής δίοδος ΄πληρωμών sto ιντερνετ. Η πιστωτική σου πληρώνει και η paypal κάνει τη συναλλαγή ασφαλή.
aimpal (07-04-12), Bazil Van Sinner (11-06-13), dimtz (07-04-12), Kostas_1 (07-04-12)
εκανα μια αγορα απο το ebay.de, και μου την ακυρωσε λεγοντας μου οτι η διευθυνση μου ειναι unconfirmed, εχω κανει πολλες αγορες απ το ebay.com.
τι κανω?
η διευθυνση μου ειναι ιδια στην paypal κΑΙ στο ιμπει...
εχω κανει ολα τα διαδικαστικα και στο ebay.com και με αγορα απο γερμανια δεν ειχα κανενα προβλημα...
στο ebay.de τα στοιχεια μου ειναι κανονικα...
του εστειλα email του πωλητη αλλα δεν εχει απαντησει...
BILL007 (11-06-13)