Παιδιά όπως ξέρετε μια μαγδάλω στις 20-11 μου έσπασε τον δεξί καθρέπτη και χθές πήρα το οκ να προχωρίσω για να πάρω άλλους με λίγη βοήθεια από τον μάστορα και έτσι την άλλη εβδομάδα λέω να βάλω αυτούς (θα μου βάψει και τους δύο) έβρεχε και οι φωτό είναι μέσα στο seat. Ακούω τις γνώμες σας:
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
m-power_01 (24-12-11), S8N (24-12-11)
Ξέχασα να σας πω αλλά λόγω οικονομικών δυσκολειών δεν μπορώ να βάλω γνήσιους. Αυτοί είναι θερμενόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι. Είναι εισαγωγής από Γερμανία...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 23-12-11 στις 19:34
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
sierra (24-12-11)
Παιδιά βάζω άλλες 2 φωτό για να δείτε τα βύσματα από τους καθρέπτες, γιατί σε κάποιο DIY για αυτούς λέγατε για 12πινο βύσμα. Δεν ξέρω αν έχετε δεί τέτοιους, γιατί αυτοί έχουν ένα 6πινο και ένα 2πινο και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας και αν πρέπει να προσέξω κάτι. Επίσης λέω να τους βάλω με διακόπτη και οχι όταν σβήνω το αμάξι να διπλώνουν για να έχω την επιλογή πότε να τους κλείνω και πότε όχι. Εαν έχετε κέφι και δεν σας ζάλισα πέστε μου απόψε γιατί αύριο θα τους τοποθετήσω...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Και κάτι άλλο μήπως ξέρει κανένας εαν στο Ε46 έχει αναμονή για την αναδίπλωση;![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...