Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 47 από 47

Θέμα: Λογαριασμός συνεργείου σε F355

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

αντι να στειλει το φιατ για αποσυρση να παρει κανα γερμανικο καθεται και πληρωνει συνεργεια..

ωρε που παει ο κοσμος..
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πάντως οι εργασίες που έγιναν δεν είναι κ τις πλάκας, σχεδόν ολόκληρη ανακατασκευή έκανε ο άνθρωπος στο μοτέρ. Δεν πήγε κ για λάδια - φίλτρο - μπουζί.

Αν λάβω υπόψη ότι το μοτέρ στο καρμπόν φορμουΛίσο πάει 10Κ τότε είναι κάπως αποδεκτό το νούμερο.. ε?
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    1

Προεπιλογή

ακομα και σε ρουμανικο ΛΕΙ
    ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

αμα μπορει να την εχει εκτος ελλαδος που να μην του πιανουν τον κ@λο για τετοιο αμαξι καλα κανει! να μπορουσα να εβγαζα κ εγω ξενες πινακιδες γιατι μας εχουν γδαρει εδω στην ελλαδα....γρρρρρρρρρ
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή με φωναξατε εδώ είμαι.....

Λοιπόν η τιμή είναι σχεδόν λογική για την επισκευή. Τα εργατικά τον εσφαξαν δυστυχώς.
    Εμένα η αντιπροσωπεία μου ζήτησε για γενική επισκευη 35000¤ την στιγμή που ελεύθερο συνεργείο ζητάει 10000¤.
    Μέχρι τώρα το μοτέρ μου δεν χρειάστηκε καμία επισκευη ευτυχώς αλλα για ένα μεγάλο σέρβις των 50000 χλμ δίνω κοντά στα 4 χιλιαρικα.
    Και έχω spider όχι targa.
    Γενικώς το 355 είναι το πιο ακριβό Φερραρι σε συντήρηση που έχει κατασκευαστεί(εκτος κεντρομηχανων v12)για όποιον δεν γνωρίζει το αυτοκίνητο και δίνει έτσι απλά τα κλειδιά σε ένα συνεργείο τα ποσά είναι αστρονομικά για την επισκευη του. Εγώ το δικό μου το συντήρω με ψίχουλα γιατί το φτιαχνω μόνος μου και γιατί η τεχνολογία του είναι εύκολη.
    Προς πληρωφορηση μερικών.....
    Τα πορκια είναι το ίδιο ακριβά και σε μερικές περιπτώσεις γίνονται ακριβότερα.
    Γενικώς είναι αυτοκίνητα που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο,το καταλαβαίνω ότι κάνει εντύπωση σε πολλούς που δεν εχουν συνηθίσει αυτά τα νούμερα.

Παρεμπιπτόντως έχω δει και χειρότερα από το συγκεκριμένο κίτρινο της συζήτησης.

6. The Following 4 Users Say Thank You to race850i For This Useful Post:

BILL007 (22-12-11), bill_m3 (22-12-11), S8N (22-12-11), stefm5 (22-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο race850i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή με φωναξατε εδώ είμαι.....

Λοιπόν η τιμή είναι σχεδόν λογική για την επισκευή. Τα εργατικά τον εσφαξαν δυστυχώς.
    Εμένα η αντιπροσωπεία μου ζήτησε για γενική επισκευη 35000¤ την στιγμή που ελεύθερο συνεργείο ζητάει 10000¤.
    Μέχρι τώρα το μοτέρ μου δεν χρειάστηκε καμία επισκευη ευτυχώς αλλα για ένα μεγάλο σέρβις των 50000 χλμ δίνω κοντά στα 4 χιλιαρικα.
    Και έχω spider όχι targa.
    Γενικώς το 355 είναι το πιο ακριβό Φερραρι σε συντήρηση που έχει κατασκευαστεί(εκτος κεντρομηχανων v12)για όποιον δεν γνωρίζει το αυτοκίνητο και δίνει έτσι απλά τα κλειδιά σε ένα συνεργείο τα ποσά είναι αστρονομικά για την επισκευη του. Εγώ το δικό μου το συντήρω με ψίχουλα γιατί το φτιαχνω μόνος μου και γιατί η τεχνολογία του είναι εύκολη.
    Προς πληρωφορηση μερικών.....
    Τα πορκια είναι το ίδιο ακριβά και σε μερικές περιπτώσεις γίνονται ακριβότερα.
    Γενικώς είναι αυτοκίνητα που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο,το καταλαβαίνω ότι κάνει εντύπωση σε πολλούς που δεν εχουν συνηθίσει αυτά τα νούμερα.

Παρεμπιπτόντως έχω δει και χειρότερα από το συγκεκριμένο κίτρινο της συζήτησης.
    spider? πως φαίνεται ότι δε με τρελαίνουν τα φίατ

Rides
    1

Προεπιλογή

Ζηλευεται επειδή η Φιατ βγάζει σπορ αυτοκίνητα ρε

9. The Following User Says Thank You to race850i For This Useful Post:

stefm5 (22-12-11)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα