Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Καλά δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μου κανε καθόλου εντύπωση αν ορισμένοι αρχίσουν ν αναρωτιούνται.
Για τη τελευταία σου παράγραφο φυσικά και θα συμφωνήσω.
Ωστόσο δεν εννοούσα μόνο την εορταστική περίοδο αλλά γενικά, μιας που το γενίκευσες και συ και απάντησα επηρεασμένος ίσως από άλλα θρεντ που έχουμε χιλιο-συζητήσει τη κατάσταση, όπως 'Επικαιρότητα-προβληματισμοί' / 'Μετανάστευση' κτλ.
Πάω τώρα να συνεχίσω ένα σμαρτάκι που από μαύρο σκέτο, έγινε μαύρο με κόκκινες βούλες και να τρίψω και μερικά φρεσκοβαμμένα φτερά κι ένα καπό, μπας και ξεχαστώ. Αααα και να φάω και μερικούς απίστευτους σπιτικούς κουραμπιέδες που έφτιαξε η κυρά.
Ελένη ζηλεύεις ???

Δώσε πόνο λέμεεεε.

δεν ζηλευω καθολου, εχω δυο παιδια(Ελληνες) στη δουλεια, που οι μητερες τους μου εστειλαν κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, καλτσουνια, ροξακια, ... ασε τι εχουν φερει οι Ιταλοι, οι Εβραιοι και το Ανατολικο τμημα....(απο βοτκα μεχρι πετρελαιο...

). θα γυριζω να απολαυσω την Νεα Υορκη και ολα τα μαγαζια μεχρι την παρασκευη το απογευμα. Μετα φευγω μεχρι και την Δευτερα, αρκετα μακρια απο το κεντρο, σε ενα βουνο, σε φιλικο σπιτι, με φιλους, τζακι, χαβαλε, και χαλαρα, ......
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!