Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 250

Θέμα: Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην Νεα Υορκη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φυσικα και ολα καλα, δεν κανω αντιλογο σε κατι συγκεκριμενο νοτι μποϊ.
    απλα σχολιαζω αυτα που διαβαζω και μου κανουν εντυπωση.
    πιστευω να διατηρω, ακομα, αυτο το δικαιωμα.

αυτο που ηθελα να πω ειναι πως προσωπικα οχι οτι δεν τα θαυμαζω ή δεν μου αρεσουν, αλλα δεν συμμερίζομαι τον τοσο μεγαλο ενθουσιασμο για καποια πραγματα.
    αν ειναι για να νιωσω καλα τα χριστουγεννα να πρεπει να παω οπωσδηποτε στη νεα υορκη ή το σεντ μοριτζ, αλλιως αισθανομαι μιζερος ή ατυχος που δεν γεννηθηκα αμερικανος ή ελβετος, μαλλον θα αρχιζα να ανησυχω για το τι δεν παει καλα με την ψυχολογικη μου κατασταση.

προσωπικα δεν χρειαζομαι τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου χαρουμενος και υγιης...
    το να ημουν στη ΝΥ ή το λονδινο ή την ελβετια οπως αλλες χρονιες, ειλικρινα δεν θα μου εκανε καμια διαφορα.

2. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (22-12-11), Eleni (21-12-11), joseph (21-12-11), katsaraios (22-12-11), merlin (22-12-11), Monsta (21-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

αλλιως αισθανομαι μιζερος ή ατυχος που δεν γεννηθηκα αμερικανος ή ελβετος, μαλλον θα αρχιζα να ανησυχω για το τι δεν παει καλα με την ψυχολογικη μου κατασταση.

προσωπικα δεν χρειαζομαι τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου χαρουμενος και υγιης...
    το να ημουν στη ΝΥ ή το λονδινο ή την ελβετια οπως αλλες χρονιες, ειλικρινα δεν θα μου εκανε καμια διαφορα.

Καλά δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μου κανε καθόλου εντύπωση αν ορισμένοι αρχίσουν ν αναρωτιούνται.

Για τη τελευταία σου παράγραφο φυσικά και θα συμφωνήσω.

Ωστόσο δεν εννοούσα μόνο την εορταστική περίοδο αλλά γενικά, μιας που το γενίκευσες και συ και απάντησα επηρεασμένος ίσως από άλλα θρεντ που έχουμε χιλιο-συζητήσει τη κατάσταση, όπως 'Επικαιρότητα-προβληματισμοί' / 'Μετανάστευση' κτλ.

Πάω τώρα να συνεχίσω ένα σμαρτάκι που από μαύρο σκέτο, έγινε μαύρο με κόκκινες βούλες και να τρίψω και μερικά φρεσκοβαμμένα φτερά κι ένα καπό, μπας και ξεχαστώ. Αααα και να φάω και μερικούς απίστευτους σπιτικούς κουραμπιέδες που έφτιαξε η κυρά.

Ελένη ζηλεύεις ??? Δώσε πόνο λέμεεεε.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (21-12-11), Stathis (21-12-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μου κανε καθόλου εντύπωση αν ορισμένοι αρχίσουν ν αναρωτιούνται.

Για τη τελευταία σου παράγραφο φυσικά και θα συμφωνήσω.

Ωστόσο δεν εννοούσα μόνο την εορταστική περίοδο αλλά γενικά, μιας που το γενίκευσες και συ και απάντησα επηρεασμένος ίσως από άλλα θρεντ που έχουμε χιλιο-συζητήσει τη κατάσταση, όπως 'Επικαιρότητα-προβληματισμοί' / 'Μετανάστευση' κτλ.

Πάω τώρα να συνεχίσω ένα σμαρτάκι που από μαύρο σκέτο, έγινε μαύρο με κόκκινες βούλες και να τρίψω και μερικά φρεσκοβαμμένα φτερά κι ένα καπό, μπας και ξεχαστώ. Αααα και να φάω και μερικούς απίστευτους σπιτικούς κουραμπιέδες που έφτιαξε η κυρά.

Ελένη ζηλεύεις ??? Δώσε πόνο λέμεεεε.
    δεν ζηλευω καθολου, εχω δυο παιδια(Ελληνες) στη δουλεια, που οι μητερες τους μου εστειλαν κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, καλτσουνια, ροξακια, ... ασε τι εχουν φερει οι Ιταλοι, οι Εβραιοι και το Ανατολικο τμημα....(απο βοτκα μεχρι πετρελαιο...). θα γυριζω να απολαυσω την Νεα Υορκη και ολα τα μαγαζια μεχρι την παρασκευη το απογευμα. Μετα φευγω μεχρι και την Δευτερα, αρκετα μακρια απο το κεντρο, σε ενα βουνο, σε φιλικο σπιτι, με φιλους, τζακι, χαβαλε, και χαλαρα, ......
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

6. The Following User Says Thank You to Eleni For This Useful Post:

Monsta (21-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP