Σελίδα 12 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 250

Θέμα: Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στην Νεα Υορκη

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για όσους δεν μπορούν να είναι live στην εκπληκτική αυτή μητρόπολη, μπορούν να πάρουν μια καλή "τζούρα" βλέποντας την νέα ταινία "New Year's Eve" στους κινηματογράφους.
    Πριν μισή ώρα το είδα και ήταν σαν να ήμουν εκεί (τύπου).
    Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, και η NY στα "πάνω" της.
    Αν το δείτε, κάντε το αυτές τις μέρες, μετά τις γιορτές δεν θάναι το ίδιο...

Υ.Γ.: μέχρι και Vespa έχει για τους αντίστοιχους fan.

2. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Eleni (20-12-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο race850i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο Brooklyn είναι το σπίτι που μένω,είναι μόνο γειτονιές εκεί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον αλλα είναι ήσυχα τουλάχιστον,καμία σχέση με το κέντρο που εμένα τις προηγούμενες χρονιές.
    Θα βάλω και εγώ κάποιες φωτός όταν γυρίσω.

Αααα παρεμπιπτόντως το iPhone είναι πανάκριβο στην ΝΥ δεν το περίμενα και ήθελα να αγοράσω ένα.
    Δεν εισαι στη καταλληλη γειτονεια.... ζητησε τους να σε πανε στους δρομους που ειναι ολο Ιταλοι, ... υπαρχει η βεντετα μεταξυ τους και ο καθενας προσπαθει να στολισει kαλυτερα το σπιτι του απο το γειτονα.... , επισης το Botanical Garden στο Brooklyn, στη Μαρινα στο Shore Road.... στο Bayridge που ειναι η τελεια μιξη Ελληνων και Ιταλων....

Μου φαινεται δεν εχεις σωστο ξεναγο..... και δεν τα ξερει καλα.....
    Park Avenue, Madison Ave, 5th Avenue....

Δαιφωνω μαζι σου..... καθε χρονο και καλυτερα!!!!!!!!

Οσο για το iphone εινaι πιο φτηνο εδω, αν το θες ξεκλειδωτο..... και θυμησου... πληρωσεις σε $$$$$$$ οχι σε ευρω.......

να περασεις καλα.....
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη Metropolitan τί παίζει ;
    Στο Abercrombie έχουν αρχίσει οι ουρές για να μπούν οι νοτιο-ευρωπαίοι;
    Το Tribecca Grill ; Και τί δε θάˊδινα για ενα medium-well μˊένα ποτήρι κόκκινο τοσκάνης ...!
    Βαγγελη, εχθες (19/12/11) ειχαμε μια συναντηση στο Tribeca Grill ,.... ( τι μονο εσεις θα μαζευεστε για λουκανικα...) ειμαστε 55 ατομα...... αλλα θυμηκα και ηπια ενα ποτηρακι κοκκινο τοσκανης και για σενα.....και εφαγα ενα Dry Aged New York Steak - medium rare..... συν διαφορα....... αλλα ........

Attached Images Attached Images
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

5. The Following 7 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (27-12-11), A8hnaios (21-12-11), aristent (21-12-11), BILL007 (21-12-11), Monsta (21-12-11), Stathis (21-12-11), VanVIC (21-12-11)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αχ αχ αχ !!!
    Ομορφες φάσεις, Πάντα τέτοια !

Μήπως την Παρασκευή βράδυ που θα μαζευτούμε στου TamTam να κάναμε και λίγο Skype (ελπίζω να έχει ο Δημήτρης) να αλληλοευχηθούμε live (almost) ?

7. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Eleni (21-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

μερικοι βλεπω το πηρατε πολυ κατακαρδα που δεν θα πατε νεα υορκη.
    να βαλουμε ρεφενε να σας στειλουμε ρε παιδια αν ειναι να μη στεναχωριεστε.

περα απο τη ΝΥ, υπαρχουν και στην ελλαδα και παντου ομορφα μερη να περασει καποιος με τα αγαπημενα του προσωπα τις μερες των γιορτων.
    ο εντυπωσιασμος, η χλιδη και η πολυτελεια ωραια ειναι, αλλα δεν αποτελουν παντα το απαραιτητο συστατικο οταν (και αν) ειμαστε γεματοι απο αλλα πραγματα.

πολυ ωραιες επαναλαμβανω οι εικονες που μας μεταφερει η ελενη και ευχαριστουμε, αλλα δεν ειναι και οι μοναδικες.
    αλλωστε καλα εστιατορια (ισως και καλυτερα) υπαρχουν και στην αθηνα και στη θεσσαλονικη (κυριως) και σε αλλες πολεις, αν το φαγητο ειναι το κριτηριο της ευτυχιας.

ομως και, η θρυματισμενη σοκοφρετα στην ακρη ενος ρυακιου, τα δυο αυγα συνοδευομενα με μετριο κονιακ σε ενα καφενειο ενος ορεινου χωριου μπορουν να δωσουν την ιδια (και μεγαλυτερη) ικανοποιηση, αν αυτο που αναζητουμε ειναι μεσα μας και δεν βρισκεται σε πολυχρωμα φωτακια και ομορφα τοποθετημενα μαχαιροπηρουνα...

9. The Following 14 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (21-12-11), Bellof-3 (23-12-11), BILL007 (21-12-11), bill_m3 (21-12-11), Eleni (21-12-11), hades7 (21-12-11), imolarot (24-12-11), joseph (21-12-11), katsaraios (22-12-11), m-power_01 (22-12-11), merlin (22-12-11), PANOS-E60 (21-12-11), race850i (22-12-11), spar@ (22-12-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο race850i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αααα παρεμπιπτόντως το iPhone είναι πανάκριβο στην ΝΥ δεν το περίμενα και ήθελα να αγοράσω ένα.
    Πριν κάτι χρόνια στο 3G,αμα ήσουν αμερικανός και έκανες συμβόλαιο (2ετές) σου ερχόταν σχεδόν δωρεάν στα 100$

Επίσης θυμάμαι ότι μια εταιρία στην αρχή είχε πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα και συσκευές bulk ήταν ελάχιστες και μονόδρομος το συμβόλαιο.

Τι κάθομαι και θυμάμαι και εγω τώρα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ ωραίος αντίλογος φίλτατε Στάθη. Όλα καλά.

Κάνε μας τώρα το ρεφενέ που έλεγες και άσε το δούλεμα. Ωραία ήταν στο ορεινό χωριό που πήγαμε πρόσφατα, όμως οι τιμές τους (μέχρι πριν λίγο καιρό) πλησίαζαν αυτές της ΝΥ.

Ελένη, plz show some merci....

12. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (21-12-11), GM6 (21-12-11), imolarot (24-12-11), Stathis (21-12-11), VanVIC (21-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

φυσικα και ολα καλα, δεν κανω αντιλογο σε κατι συγκεκριμενο νοτι μποϊ.
    απλα σχολιαζω αυτα που διαβαζω και μου κανουν εντυπωση.
    πιστευω να διατηρω, ακομα, αυτο το δικαιωμα.

αυτο που ηθελα να πω ειναι πως προσωπικα οχι οτι δεν τα θαυμαζω ή δεν μου αρεσουν, αλλα δεν συμμερίζομαι τον τοσο μεγαλο ενθουσιασμο για καποια πραγματα.
    αν ειναι για να νιωσω καλα τα χριστουγεννα να πρεπει να παω οπωσδηποτε στη νεα υορκη ή το σεντ μοριτζ, αλλιως αισθανομαι μιζερος ή ατυχος που δεν γεννηθηκα αμερικανος ή ελβετος, μαλλον θα αρχιζα να ανησυχω για το τι δεν παει καλα με την ψυχολογικη μου κατασταση.

προσωπικα δεν χρειαζομαι τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου χαρουμενος και υγιης...
    το να ημουν στη ΝΥ ή το λονδινο ή την ελβετια οπως αλλες χρονιες, ειλικρινα δεν θα μου εκανε καμια διαφορα.

14. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (22-12-11), Eleni (21-12-11), joseph (21-12-11), katsaraios (22-12-11), merlin (22-12-11), Monsta (21-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

αλλιως αισθανομαι μιζερος ή ατυχος που δεν γεννηθηκα αμερικανος ή ελβετος, μαλλον θα αρχιζα να ανησυχω για το τι δεν παει καλα με την ψυχολογικη μου κατασταση.

προσωπικα δεν χρειαζομαι τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου χαρουμενος και υγιης...
    το να ημουν στη ΝΥ ή το λονδινο ή την ελβετια οπως αλλες χρονιες, ειλικρινα δεν θα μου εκανε καμια διαφορα.

Καλά δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μου κανε καθόλου εντύπωση αν ορισμένοι αρχίσουν ν αναρωτιούνται.

Για τη τελευταία σου παράγραφο φυσικά και θα συμφωνήσω.

Ωστόσο δεν εννοούσα μόνο την εορταστική περίοδο αλλά γενικά, μιας που το γενίκευσες και συ και απάντησα επηρεασμένος ίσως από άλλα θρεντ που έχουμε χιλιο-συζητήσει τη κατάσταση, όπως 'Επικαιρότητα-προβληματισμοί' / 'Μετανάστευση' κτλ.

Πάω τώρα να συνεχίσω ένα σμαρτάκι που από μαύρο σκέτο, έγινε μαύρο με κόκκινες βούλες και να τρίψω και μερικά φρεσκοβαμμένα φτερά κι ένα καπό, μπας και ξεχαστώ. Αααα και να φάω και μερικούς απίστευτους σπιτικούς κουραμπιέδες που έφτιαξε η κυρά.

Ελένη ζηλεύεις ??? Δώσε πόνο λέμεεεε.

16. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (21-12-11), Stathis (21-12-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων

ενταξει ειναι τρελλα,,,,,αλλα και ΚΡΥΟ

Σελίδα 12 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές