Για το Μ3 σου θα προτεινα BBS CH-R 19inch (δεν βγαινει σε 18..) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες (χλωμο). Δεν ειναι οι πιο ελαφριες της αγορας (OZ Allegerita, Advan RS, OZ Ultraleggera) αλλα ειναι οι πιο ομορφες.
![]()
Για το Μ3 σου θα προτεινα BBS CH-R 19inch (δεν βγαινει σε 18..) αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες (χλωμο). Δεν ειναι οι πιο ελαφριες της αγορας (OZ Allegerita, Advan RS, OZ Ultraleggera) αλλα ειναι οι πιο ομορφες.
![]()
Ξερετε κατι για τιs 5 παρακατω μαρκεs? Οxigin---Tsw---Rays---Keskin---
E-motion? Moυ ειπαν οτι μαλλον εχουν και 100% θα μου απαντησουν αυριο.Δεν ξερω ποια μοντελα θα μου προτεινουν για αυτο και δεν ανεβαζω καποια φωτο.Εγω παντωs πιστευω Rays πρεπει να ειναι η καλυτερη, σε σχεση βαρουs εννοω.
ankor (20-12-11)
Keskin καθαρα ζαντα για mercedes κριμα να μπει σε m.Tις υπολοιπες δεν γνωριζω
ankor (20-12-11)
Βαλε μια ζανταρα πανω που να σου αρεσει πολυ!!!!!
Καλο το βαρος, αλλα και τα 420 αλογα που εχεις δεν ειναι λιγα!!!
Αν ειναι να σου κοψει μια ζαντα τοσο ωστε να μη σου φτανει το γκαζι εισαι για αλλα!!
Yπαρχουν....+more!!!
https://www.car.gr/parts/view/1827260/![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 21-12-11 στις 10:52 Αιτία: Διόρθωση λινκ!