Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Αρη είσαι μονος? εχεις πμ ζεις? εισαι καλά? να φέρω λιγο νερό? κάτι?
Αρχικό μήνυμα απο spar@ οχι αυτος ηταν ο δευτερος λογαριασμος μου για να κανω thanks στον αρχικο μου που ηταν γυμναστης30cm ασε ρε Σπυρο,και εγω εψαχνα να βρω ποιος μου πηρε το nickname!!!το δικο μου ηταν γυμναστης29,5cm!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis ζεις? εισαι καλά? να φέρω λιγο νερό? κάτι? Mia xara!!! ωχ το γραψα αγγλικα!!!
Κάτσε να πιάσω τοίχο, γιατί κινδυνεύω.
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Κάτσε να πιάσω τοίχο, γιατί κινδυνεύω. μη φοβασε ρε!!! στο μηκος της γαμπας μας αναφερομαστε!!!
καλα ρε που μετακομισε ο σερβερ στο red lights district?
αντε γεια...
GiannisRob (14-12-11)
Αρχικό μήνυμα απο aristent μη φοβασε ρε!!! στο μηκος της γαμπας μας αναφερομαστε!!! εεε ναι αμα αναφερομασταν πουθενα αλλου εδω θα ημασταν??? στην αμερικη θα ημασταν στα στουντιο μεγαλης εταιριας!
aristent (14-12-11)
Αρχικό μήνυμα απο hades7 καλα ρε που μετακομισε ο σερβερ στο red lights district? δε λες του αρη να σου στειλει το ΠΜ?
Όχι ότι με νοιάζει ... Αλλά να μην κάνει τρενάκι το πμ, να φτάσει και σε μένα;
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis δε λες του αρη να σου στειλει το ΠΜ? Προτείνω αυτό το π.μ. να παραχθεί σε μορφή φουσκωτής κούκλας και να διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη του bmwfans.gr Επίσης, προτείνω να δημιουργηθεί μια συλλεκτική έκδοση του, με σέξυ ζωγραφισμένα εσώρουχα, που να κληρωθεί στο κοπή-τη-πίτα!
Κανονισμός του Φόρουμ