Σελίδα 84 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 831 έως 840 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω εχω μια αλλη απορια σταματη.
    ας θεωρησουμε δεδομενο οτι κανενα πολιτικο σχημα δεν ειναι ικανο να διοικησει,ειτε λογω συμφεροντων,ειτε λογω αδυναμιας.
    τι συμβαινει?απο τη μεταπολιτευση και μετα διαρκως τα ονοματα των πολιτικων ανακυκλωνονται,συμετεχουν σε μεγαλες κομπινες,μπαινουν τα παιδια τους μεσα και αυτο ειναι.
    αφου λοιπον κανενας απο αυτους δεν ειναι σε θεση να διαπραγματευτει σωστα μια κατασταση (ακομα ακομα και αυτη με το δντ),τι συμβαινει απο εδω και εμπρος?
    διοτι κατι πρεπει να συμβει!!!ειτε αυτο λεγεται υπνωση του πολιτη,ειτε αυτο λεγετε επαγρυπνηση του πολιτη,ειτε οτι αλλο θες πες.
    μπορει ο "χαρδαβελλας -λιακοπουλος" να λενε οτι θελουν.αυτοι τουλαχιστο βγαζουν στον αερα επισημα εγραφα.μπορει να ειναι πλαστα μπορει οχι.
    καποιος δεν πρεπει να τα ελεγξει?
    οι παραδοσιακοι τροποι εισροης χρηματος βλεπεις οτι δεν αξιζουν μια.
    τουρισμο πες(σιχαινομαι να λεω οτι θα παω διακοπες καπου και μιλαω ειλικρινα)
    αγροτικα προιοντα πες(δεν υπαρχουν....)πρασινες τεχνολογιες κλπ κλπ κλπ.
    επειδη το προβλημα ειναι τυπου λερναιας υδρας,μηπως απο καπου πρεπει να ξεκινησει?
    οτι υπαρχει προβλημα...εισαι οφθαλμοφανες...
    το να λυνεις το προβλημα δημιουργωντας αλλα τοσα ειναι αυτο που συμβαινει σημερα..
    και οι δημιουργοι των επιπλεον προβληματων...κυβερνουν!!!αυ το ειναι το παραλογο!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον real fm πριν απο λίγο...
    Οι NY times λένε ότι η πτώχευση της Ελλάδας θα γίνει νύχτα και θα ακολουθήσει κατάληψη της εξουσίας απο τους στρατιωτικούς
    ΕΛΕΟΣ!!!
    Aυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Σιγά μην μας το αναγγείλουν και κανα μήνα πριν.

Τώρα το ποιος θα αναλάβει την εξουσία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δείξει.
    Οι ΗΠΑ λογικό είναι να θέλουν στρατιωτικούς, το έχουν κάνει στο παρελθόν επιτυχημένα τόσο στη χώρα μας όσο και σε άπειρες γωνιές του πλανήτη.
    Αυτή τη φορά όμως δε νομίζω πως θα τα καταφέρουν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

3. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Ptboul (14-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Σιγά μην μας το αναγγείλουν και κανα μήνα πριν.

Τώρα το ποιος θα αναλάβει την εξουσία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δείξει.
    Οι ΗΠΑ λογικό είναι να θέλουν στρατιωτικούς, το έχουν κάνει στο παρελθόν επιτυχημένα τόσο στη χώρα μας όσο και σε άπειρες γωνιές του πλανήτη.
    Αυτή τη φορά όμως δε νομίζω πως θα τα καταφέρουν.
    Γιατι?

Rides
    2

Προεπιλογή

δυστυχως εχουμε φτασει στο σημειο ακομα και ακρως δημοκρατικοι πολιτες με οικογενειακη παραδοση, να θεωρουν ενα μεταβατικο στρατιωτικο καθεστως ως τη μονη λυση.
    δυστυχως επαναλαμβανω.

διοτι ποια ειναι η απαντηση στην ερωτηση του γιωργου316 πιο πανω? εγω δεν εχω καποια.
    ποια χουντα εκανε μεγαλυτερη ζημια στη χωρα μας, αυτη των συνταγματαρχων, ή αυτη των πολιτικων οπως τη ζουμε τα τελευταια 2 (τουλαχιστον) χρονια?
    γιατι και τωρα χουντα εχουμε, αμφιβαλει κανεις?

πως φευγει λοιπον μια χουντα? ή με λαϊκη εξεγερση ή με μια αλλη χουντα.
    εδω ειμαστε να δουμε τι απο τα δυο θα γινει...

6. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

GEORGE316 (14-12-11), katsaraios (14-12-11), Ptboul (14-12-11), Thomelef (14-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χουντα δεν παιζει.

Ξεχασατε κιολας πριν κανα μηνα και μισο πως αλλαξανε τους Αρχηγους των σωματων ?

Ποσους αποστρατευσανε μεχρι να βρουν τους καταλληλους....Εβδομους στην σειρα και κατω βαλανε...

Που εγινε μεσημερι στο out of the blu (ray) η δουλεια, το ειπαν μια - καταλαθος σιγουρα - στις ειδησεις των 8, και μετα ξεχαστηκε....

8. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

katsaraios (14-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ετσι πιστευω σταματη...
    νομιζω οτι ολες οι πλευρες φταινε,ομως στο συνολο καποιος πρεπει να "πληρωσει"
    ξαναφερνω ενα παραδειγμα ενος φανταρου που απο χαζομαρα-απροσεξια-βλακεια πυροβολει στη σκοπια...και ως εκ θαυματος ολο και καποιος παραξενος εκει γυρο τρωει τη σφαιρα στο ποδι!!!
    ο διοικητης ειναι αυτος που παραιτειται!!
    οχι πως ενας σωστος διοικητης θα εχει παντα και παντου τον πληρη ελεγχο των παντων,αλλα το συστημα θα δουλευει πολυ πιο ομαλα.
    οσο για το ποια χουντα εκανε χειροτερη ζημια...
    οι αποψεις ειναι πολλες..
    δικη μου αποψη ειναι πως προτιμαω τα σκοπια να λεγονται σκοπια και οχι μακεδονια,να εχω τη δουλεια μου να εργαζομαι ΣΩΣΤΑ πρωτα και να ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ,ωστε και να μπορω να πληρωνω φορους χωρις να στερω ψωμι απο την οικογενεια μου και να εχω τη δυνατοτητα να ζω και οχι να φυτοζωω..
    ακομα και αν αυτο στερει την σημερινη μου ελευθερια...γιατι ολοι μας νομιζουμε οτι ειμαστε ελευθεροι...στη πραγματικοτητα ειμαστε σε τρισχειροτερη μοιρα απο οτι σε μια στρατιωτικη χουντα....απο το πρωι που ξυπναμε και νομιζουμε οτι βλεπουμε τα πρωινα νεα,μεχρι το βραδυ που πινουμε το ποτο μας στα "υποτιθεμενα" ιν στεκια της πολης,η ξοδευουμε τα χρηματα μας στου ςυποτιθεμενους διασκεδαστες...
    οι αποψεις βεβαια ειναι πολλες,αλλα το ζητουμενο δεν ειναι η ταυτιση των αποψεων,αλλα το να βρουμε σωστη λυση για ολους.εστω και εγω δεν ωφεληθω τοσο οσο καποιος αλλος...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    2

Προεπιλογή

η αιφνιδια αλλαγη ηγεσιας των ε.δ. μπορει να ερμηνευθει και με τον αναποδο τροπο.
    αν η χουντα ειναι "εισαγομενη", αποφασισμενη δηλαδη απ εξω, φροντισαν απο νωρις να κανουν τις απαιτουμενες αλλαγες.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (14-12-11), nikos1400 (14-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αναξαρτητα απο τα πιο πάνω , καμμία χούντα παγκοσμίως δεν έγεινε απο στρατηγούς !
    Τους συνταγματάρχες τους αλλάξανε ;;

13. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

katsaraios (14-12-11), Stathis (14-12-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω για την πιθανή χρεωκοπία και τα λοιπά, ας ανεβάσω μια είδηση που άπτεται άμεσα τον τίτλο ετούτου εδώ του θρεντ:

Χωρίζουν Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου;

Διαζύγιο - «βόμβα» ακούγεται τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου!

Οι φήμες για το νέο επώνυμο διαζύγιο έχουν κατακλύσει το Ίντερνετ, ενώ το ζευγάρι -που έκανε θραύση όταν η Ευγενία αποκάλεσε «μπουμπούκο» τον καλό της- τηρεί σιγή ισχύος, θέλοντας προφανώς να προστατεύσει τα παιδιά του από όλα όσα ακούγονται.

Σύμφωνα με το newpost, που επικαλείται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο υφυπουργός και η μαέστρος έχουν ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ άλλες ιστοσελίδες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα σύννεφο στον γάμο.

Άδωνις και Ευγενία παντρεύτηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 22 Ιουνίου 2009, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον Περσέα, ενώ η μαέστρος έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο.
    Πηγή: Star.gr (έχει και βίντεο το λινκ)

Άρα εν ολίγοις, τώρα που η Μανωλίδου είναι ελεύθερη, παίδες εγώ ορμάω. Και μιας που θα πάρω και φόρα, όταν τελειώσω με δαύτην, μετά θα "κανονίσω" και την Έλενα Παπαβασιλείου και μετά και τη Στικούδη. Και όταν ξεμπερδέψω και με αυτή, θα "κανονίσω" και ένα κοντοπούτ@νο, έτσι, μπας και καταλάβω τι στο διάολο τους βρίσκει ο Πρόεδρος...

15. The Following 5 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aristent (14-12-11), bill_m3 (14-12-11), katsaraios (14-12-11), Kostas_1 (15-12-11), Ptboul (15-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω για την πιθανή χρεωκοπία και τα λοιπά, ας ανεβάσω μια είδηση που άπτεται άμεσα τον τίτλο ετούτου εδώ του θρεντ:

Πηγή: Star.gr (έχει και βίντεο το λινκ)

Άρα εν ολίγοις, τώρα που η Μανωλίδου είναι ελεύθερη, παίδες εγώ ορμάω. Και μιας που θα πάρω και φόρα, όταν τελειώσω με δαύτην, μετά θα "κανονίσω" και την Έλενα Παπαβασιλείου και μετά και τη Στικούδη. Και όταν ξεμπερδέψω και με αυτή, θα "κανονίσω" και ένα κοντοπούτ@νο, έτσι, μπας και καταλάβω τι στο διάολο τους βρίσκει ο Πρόεδρος...

ενταξη,εισαι...... οντοπικ!!!

Σελίδα 84 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP