Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Λοιπόν τα νέα απο το μέτωπο έχουν ως εξής:
Ο Wideband εγκαταστήθηκε επιτυχώς και συνδέθηκε στο MS και το MS απ ευθείας με το Carpc, όπου κάνω και το dataloging! Τώρα τα βλέπω ΟΛΑ live και είναι αρκετά εντυπωσιακό τολμώ να πω!
Καλά ο wideband όπως ήταν αναμενόμενο καμία σχέση με τον μαμα! Τώρα μπορώ να βλέπω με ακρίβεια το AFR το οποίο πριν έδειχνε τυχαίες τιμές. Όταν με το καλό προχωρήσω λίγο θα ανεβάσω και βιντεάκια.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Συμφωνώ σε όλα!
Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι έχω πολλά misfires με το που ασκήσω φορτίο και μάλλον οφείλετε πιστεύω στα μπουζια. Τα δικά μου τα βραχυκύκλωσα ήδη και έβαλα κάτι άλλα μεταχειρισμένα τα οποία είχαν και αυτά την ίδια τύχη. Δυστυχώς ο μόνος χάρτης που βρήκα για Μ42 ήταν απο τουρμπάτο με αποτέλεσμα να είμαι πολύ πλούσιος παντού. Το EGO correction λειτουργεί αλλά μάλλον μέχρι να γίνει περνάει αρκετό καύσιμο. Νομίζω ότι τα καυσαέρια μου είναι πολύ θερμά και φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά.
Είναι δυνατόν να ανεβάζουν θερμοκρασία απο πολύ πλούσιο μείγμα? Εγώ νόμιζα ότι όσο πιο πλούσιο είναι το μείγμα, τόσο καλύτερα ψύχονται οι θάλαμοι, δεν ισχύει τελικά? Πάντως το AFR μου δεν πέφτει κάτω απο 10...
ΥΓ έχω maximum Dwell Duration 5ms και maximum spark Duration 1ms. Καλά είναι?